Aile fotoğrafları hiç bu kadar şık görünmemişti

canvade

Yeni Üye
Bu arada ilk parti gömleklerin Aralık ayı başında, tam da tatil zamanında teslim edileceğini ve bir sohbet başlatıcı olarak hizmet vereceğini söyledi; Modanın, yalnızca bir hediyelik eşya veya yenilik tişörtü fikrinin ötesine geçen insani bağlantıları nasıl yaratabildiğine dair bir test örneği.

“Belki birbirimizi farklı bir şekilde tanıyabiliriz” dedi. Bu amaçla bu yılın müşterilerinden bazıları gömleklerinin ardındaki hikayeleri paylaşmayı kabul etti.

Cynthia Erivo, İngiliz aktris ve şarkıcı

“Bu, annem ve kız kardeşimin, kız kardeşimin Eylül 1989’da doğmasından birkaç gün sonra çekilmiş bir fotoğrafı. Onlar benim ailem ve onları çok seviyorum ve ikisini de nesli tükenmekte olan bu alanda görmek çok özel. . Böyle bir şey giyebilmek hem kız kardeşimi hem de annemi yanımda taşımanın bir yolu çünkü onları çok sık görmüyorum; Çok seyahat ediyorum ve çok seyahat ediyorum.

Cynthia Erivo’nun tişörtündeki fotoğraf: Annesi, küçük kız kardeşini doğduktan birkaç gün sonra hastanede tutuyor.Kredi…Cynthia Erivo aracılığıyla

Lupita Nyong’o, Meksikalı-Kenyalı oyuncu

“Her zaman kambur çalışan büyükannem Dorca Owino Amolo’yu hatırlıyorum. Hiçbir zaman boş durmadı. Çiftliğinden mısır topladı, içini boşalttı, güneşte kuruttu, yerel değirmende öğütüp un haline getirdi ve tüm ailenin yemesi için bol miktarda lezzetli ugali pişirdi. Kendi sebzelerini yetiştirdi, kendi hayvanlarını yetiştirdi, kendi sütünü mayaladı. Süpürdü, yıkadı, fırçaladı, fırçaladı, doğradı, karıştırdı, ezdi, yuvarladı. Ve hepsini sakince, hızlı, zarif ve sevinçle yaptı. Büyükannem bana çalışmanın sevginin bir ifadesi olabileceğini öğretti ve ben de ondan vücudumun çalışmasını sevmeyi öğrendim.