Anlaşmayı imzalayan birkaç öpücük

canvade

Yeni Üye
Olivia Christine Snyder-Spak, Eylül 2021'de Hinge'de Elias Jeremy Stein ile tanıştığında, on yıldır zaten çevrimiçi flört ediyordu ancak hiçbir zaman ideal bir partner bulamamıştı. “Muhtemelen en az birkaç yüz, hatta bazen bir günde iki ilk randevum oldu” dedi.

Bay Stein internette çöpçatanlık konusunda daha az becerikliydi ve geçen yıl yalnızca birkaç randevuya çıkmıştı. “Covid sırasında insanlarla yüz yüze tanışmak daha zor olduğu için ciddi bir ilişki istedim ve çevrimiçi rotayı seçtim” dedi.

O sırada 35 yaşındaki Bay Stein, Brooklyn'deki Prospect Heights'ta bir daire kiralıyordu; 36 yaşındaki Bayan Snyder-Spak, Manhattan'ın Aşağı Doğu Yakası'nda yaşıyordu.

İkili, bir hafta boyunca yemek pişirme derslerine ve sanat projelerine olan ortak sevgileri hakkında mesajlar paylaşarak ve komik hikayeler paylaşarak geçirdi. Daha sonra Bay Stein, Bayan Snyder-Spak'a mini golf randevusu hakkında sorular sordu.

Eylül ortasında Brooklyn'deki Putting Green mini golf sahasında buluştuklarında Bay Stein, Bayan Snyder-Spak'ın enerjisinden etkilenmişti. “Çok tatlıydı ve canlı görünüyordu” dedi.

Bir saat boyunca golf oynadılar ve golf sahasında dolaşırken geçmişleri ve kariyerleri hakkında sohbet ettiler. Bay Stein, “Olivia topu deliğin çok uzağına vurmaya devam ettiği için çok güldük” dedi. “Konuşma o kadar iyiydi ki sonrasında ondan bir içki istedim.”

Yakındaki Other Half Brewing'e gittiler, dışarıda oturdular ve sonraki birkaç saat boyunca bira içerken konuşmaya devam ettiler. Bay Stein, “Birbirimizin yanında rahattık ve birbirimize çok uygun olduğumuz açıktı” dedi.

Sonunda şiddetli yağmur yağmaya başladı. Uber yolculuklarını beklerken Bay Stein, Bayan Snyder-Spak'a onu öpüp öpemeyeceğini sordu. “Evet dedim ve beni öptüğünde sanki bir film öpücüğü gibi hissettim” dedi ve bunu “çok romantik” olarak nitelendirdi.

Neredeyse anında bir flört ritmine yerleştiler; suşi yapmak, komedi şovları izlemek ve müzeleri ziyaret etmek gibi aktiviteler için haftada birkaç kez buluşuyorlar. Cadılar Bayramı'nda Brooklyn'deki Green-Wood Mezarlığı'na gittiler. Bayan Snyder-Spak, “Mezarlığın ürkütücülüğü uygun görünüyordu ve Eli'nin de aynı şekilde hissetmesi onun ne olursa olsun harika bir takım arkadaşı olacağına dair büyük bir işaretti” dedi.

Ocak 2022'de Turks ve Caicos Adaları'na yaptıkları tatil bağlılıklarını pekiştirdi. Bay Stein, “Kötü hava koşulları ve personel sıkıntısı nedeniyle dönüş uçuşumuz iptal edildi ve bundan sonra rezervasyon yaptığımız iki uçuş da iptal edildi” dedi. “Miami'ye indik ve eve gittik.”

Yine de eğlendiler. “İşte o zaman o kişinin Olivia olduğunu anladım.”

Bu deneyim Bayan Snyder-Spak'in “Eli ile sonsuza kadar zor şeyler yapmak istediğimi fark etmesini sağladı” dedi.

Bay Stein, Durham, Kuzey Carolina'da büyüdü. New York'taki Memorial Sloan Kettering'in yazılım geliştirme ekibinde ürün yöneticisidir ve yapay zekadan yararlanan bir üniversite kabul platformu olan Admissions Intelligence'ın kurucusudur. Vassar College'dan uluslararası ilişkiler alanında lisans derecesine sahiptir.

Bayan Snyder-Spak, Woodbridge, Connecticut'ta doğmuştur ve New York'taki eğlence prodüksiyon şirketi Topic Studios'ta kurgu dışı yönetmen olarak çalışmaktadır. Dartmouth'tan sinema alanında lisans diplomasına sahiptir.

Çift, Turks ve Caicos gezilerinin ardından haftada birkaç geceyi iki daireden birinde geçirmeye başladı. Temmuz 2022'de Brooklyn'deki Park Slope'da satın aldıkları bir daire kiralamaya başladılar.

Evlerini dekore ettikçe ve Brezilya, Portekiz, Kosta Rika gibi yerlere seyahat ettikçe aralarındaki bağ güçlendi. Bay Stein, “Olivia'ya olan aşkım daha da güçlendi ve evlenme teklif etmenin tam zamanıydı” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

13 Aralık 2023'te, Prospect Park'ta gece geç saatlerde yapılan bir piknik sırasında, Geminid meteor yağmuru gökyüzünü aydınlatırken Bay Stein, Bayan Snyder-Spak'tan kendisiyle evlenmesini istedi. Evet dedikten sonra öpüşürken kayan bir yıldız gördüler.

Bir yıldan fazla bir süre sonra, 29 Aralık'ta, çiftin arkadaşı ve tören görevlisi olan Haham Yael Werber'in sahibi olduğu Park Slope'daki kumtaşından bir binanın ön merdivenlerinde evlendiler. Haham Werber, Cemaat Beit Simchat Tora'ya bağlıdır. Daha sonra Prospect Heights'taki Mille-Feuille Bakery Café'ye gittiler ve kendilerine üç tatlı ikram ettiler.

Eylül ayında, Bay Stein ve Bayan Snyder-Spak, Asheville, Kuzey Carolina'da 140 konuk için altı günlük bir düğün öncesi kutlamasına ev sahipliği yaptı; Bunlar arasında bir cinayet gizemini çözmek, yerel bira fabrikalarını ziyaret etmek ve Fransız Broad Nehri'nde tüp turu yapmak gibi aktiviteler yer alıyordu. Kutlamalar, 1 Eylül'de Leicester, Kuzey Carolina'da bulunan Yesterday Spaces'ta sembolik bir düğün töreniyle sona erdi.

Bayan Snyder-Spak, “Eli'den önceki tüm çevrimiçi randevularım buna değdi çünkü başından beri aradığım adamı buldum” dedi. “Zor çalışmayı hatırlıyorum ama şimdi her şey sihir gibi geliyor.”