Ayrılık bir sevgi eylemidir

canvade

Yeni Üye
Tırnak uygulamasında bir mesaj. İki yeşil ve bir zihniyet yazmak size kalmış. Podría decir: Gençliğimizin bir döneminde Estuve. Önümüzdeki birkaç ay boyunca taviz vermeyeceğim. 19 yaşında evliliğini sonlandırdıktan sonra 44 yaşında zihinsel engelli oldu.

La unica kurtarıldı mı? Las tres cosas son ciertas.

Kendimle özdeşleşemediğim için bir tarikatın içindeydim. Bir araya gelemediğim için kendimi evliliğe attım. Evlilik benim ilk ve tek ilişkimdi. Solía avergonzarme de eso. Aşk dolu bir evlilik için ama karar vermek istemedim çünkü üç çocuğumuz olana kadar sahip olduğumuz iki güzelin önünde kötü bir şey yapmıştım.

Al final de Oz sihirbazı, Glinda le dice a Dorothy: “Siempre has tenido el poder”. Fraser olmadan önce hâlâ seni bekliyordu. Onun kim olduğunu bilmiyorsun. Claro, daha önce hiç haber almamıştın. Hiçbir les habría creído’ya sahip değilim.

Evliliğimin sonuna geldiğimde, bir salonda bir adam diğeriydi ve elektrikli bir uzlaşma duygusu hissetti. Hiç kimse yok arkadaşlar. Tamamen emin olduğumda onunla deneyler yaptım. Satın almadan önce herhangi bir güvenlik önlemi alamayacağınız kesindir.

Sonunda beni laboratuvara götüren kral arkadaşımızdı. Ancak zaman geçtikçe daha bariz olanı görmezden gelmek imkansız hale geldi: İnsanlarımız öfkeliydi ama arkadaşlarımız evdeydi ve ikisi tartıştığında önlerinde bir macera vardı. Çok yeni bir şey, nos dijimos adiós. Nunca llegamos bir tocarnos, ancak ilişki hayatımıza değiştikçe.

Kazanın ardından hastanede bir hafta geçti. Mano ve brazo’yu tüm ekstra şarkılar için temizle. Rahatlamana gerek yok. Sanki bir mesaj gönderiyormuşum gibi çaresiz hissettim. Bu duruma çözüm bulmayı amaçlıyoruz.

“Yalnız yürüdüğüm geceyi yaşamak istiyorum” dedim.

Metin bir klişedir ve hayal gücü tarafından hayal kırıklığına uğratılmıştır. İkinci evliliğimde çeşitli yoğun ilişkilerle battım ve inşa ettim. Sadece bir kişi var. Le dije que sentía que había salido perdiendo.

“Dejaste de lado tus propios deseos por tus hijos” dedim. “Perdiste yok, diste”. Daha bencil olmanız gerektiğini ve bunu yapamayacağınızı kabul etmeniz gerektiğini unutmayın. Volvimos ve despedirnos, esta vez para siempre. Evliliğimden daha fazlasını istiyorum.

Bir yıl önce ve vasat bir şekilde Alguien’le çalışma niyetindeydim. Temel önerme, sonunda bitmiş olması ve elime ulaşır ulaşmaz hazırlayacağımız baştan çıkarıcı şarkıların bir listesini içermesidir. Şehir bitene kadar 20 dakika kadar besleyip tohumladık. Novia de Alguien ve benim duruşmamdan önce bunu kağıt üzerinde görmemiş gibi hissettim.

Sonraki birkaç ay içinde başka bir kişiyi ve erkek arkadaşımı ondan ayrılmadan bir kez daha aradım.

Bu süre zarfında keyif aldığım tüm insanların hiçbir şey yapma fırsatına sahip olmadığından emin oldum. Daha fazla açıklama var, ama dostum bir giriş yapacağız.

Otomatik paso, iş yerinde rahatlamaya yardımcı olur. Yeşil gözleri anne ve babama takıldı ve çok üzüldü. Parecía istemsizce. Genelde bu konuda tedirgindim ama bir entrika vardı.

“Acabo de tener un new flechazo”, bromeé ile bir compañero de trabajo.

Bir proje üzerinde çalışmak için Vernos’taydım. Bir korkutma eylemi gerçekleştirdim. Yoğun görsel temas kurduğunuzdan emin olun, arabayı kaldırın ve ellerinizi kürkten uzak tutun. Kurumsal iletim algoritmasının dilini araştırdım, ancak yorumuma güvenmiyorum.

Kendime sadece cep telefonumla mı konuştuğumu sordum ve şöyle dedim: “Vay be, özelin dili seni özlediğim anlamına gelirken cidden Google’a mı çarptım?”

“Sí”, dije, avergonzada.

Rio ol.

47 yaşındayım. Daha yakın zamanlarda, 10 yıl önce, profesyonel bir partnerle ilişkim olmadığı için ilgilenmediğimi sanıyordum.

Başka bir kuruluşta yeni bir işi kabul ettiğinizde, bir programı ve Charlamos’u benimsemiş olursunuz. Boşanmanın eşiğindeydim.

Sınavla ilgileniyor musunuz? Yeni bir yöntem.

Bu, davaya girip birlikte olduğum zamanı bırakana kadar bekleyemeyeceğim anlamına geliyor.

Sana söylüyorum ve düşünüyorum: burada. İşaretleri kapattım ve sonlandırdım.

O zaman cevap şuydu: “Başka nasıl bir şey?”

“Ver una película”.

“Şehir dışındayken hoşuma gitti” diye yanıtladı.

“Cuidado”, bromeó mi hija. “Podría ser un cazador de MILFS” şehvetli kadınlar tarafından reddediliyor.

Takip eden hiçbir şey yok. Bir abrazo ile selamlıyorum ve bundan nefret ediyorum. Nasıl bir şehir olduğundan emin değilim. ¿Le gustaba mı hayır mı?

En azından konuyu okudum. Bu karışıklığa yol açar.

Aynanın farkındaydım ve sınavın henüz yeni tamamlandığı tertemiz treintañeraları düşündüm. Benimle çok mutluydun. Birçok açıdan uyumlu cihazlar. Zamanın son kısmında aralarında fark yaratan hiçbir parecía yoktu. Bir gün “Ojalá 1990’larda bir ergen olarak doğdu” dedim ve bu ergenin o dönemde çaresiz kalmasını istedim.

Bu pasajı okudum çünkü kısa romanda aslında bir ergenin olmadığını ama tipik bir ergenin de olmadığını anladım. İçerik geçen yüzyılın müziğine aşina olmadığım bölümden ayrıldığımda; Amish gibi bir çağ.

“Ambiyansın bir parçasını yaratamıyorsanız Riot grrrl“, Söyledim. “Quizá habrías estado en una banda”.

Bana kırmızılı adamı işaret eden kişinin manzarasının tadını çıkarmaya dikkat etmedim. Atrevida uzmanının artık ona ulaşamamanız için çok fazla sabır göstermesi gerektiğini düşünün.

Lo dönemi yok. Kararsızsın. Bunu duyduğumda şöyle dedim: “Si te hace sentir mejor, no voy a rin a ninguna parte pronto.” Tekrar okuduğunuzda başkasına aktaramazsınız. Arkadaşlarla görüşmek üzere.

Sonraki birkaç hafta boyunca kendimle kaldım ve bir mesaj alana kadar dinledim.

“Sadece arkadaş mı olmak istiyorsun?” diye sordum kendime. “¿Te Pondrás triste yok mu?”

“Y si habla de otras chicas?” dedim. “¿Te sentiras decepcionada?”

Al escuchar sus pensamientos, sentí esperanza por ellos. Bu Cosa’ları okumayı ihmal ettin. Daha önce de çok şey söylemiştim. Quizá, sahip olduğunuz yalnızca birkaç hata var.

Gelecek hafta bunu yazacağım ve kendimi bir sohbete davet edeceğim. Benim güzel sululuğumun aksine, fui. Müzik yazdığınız ve okuduğunuz metinlerin bir parçasıdır. Bu sefer her şey bana paraleldi.

Daha sonra beni kanepeye gönderdi ve şöyle dedi: “Sen benim için daha mı önemlisin?”

Bunun benim için önemli olduğunu düşünüyorum. Yalnız arkadaşlar için demasiado.

Önceden kayıt olur olmaz bir hediye verdim ve katıldım. Şimdi başka bir tarafa geçelim. Silencioso, ojos cerrados ile bir gerekliliği tatmin ediyor.

İki gün sonra, sabırsızlıkla beklediğiniz şey budur. Estaba triste, ama deconsolada değil. Aldattığım açık ama potansiyelimizin ötesinde fantezileri tetikleyen aileden ayrılmayı tercih ediyorum. Üzücü bir durumda yaşayamamamın benim için önemli olduğunu açıkça söyleyebilirim.

Zamanla fantezi gerçeği gölgede bıraktı. Aşık olduğuma ikna olmuştum ve bunun uzamasına izin veriyordum, bu da beni sinirlendiriyor ve kızdırıyordu. Ne kadar çok zaman geçirdiğimi analiz etmek ve beni nasıl etkilediğini öğrenmek için çok zaman harcadım.

Callejón’un konusu budur. Her şeyi tutarlı bir şekilde sorun, endişelenmenize gerek yok. Estaba, yapabileceği bir yere varmak konusunda tartışıyor. Tartışma ilerledikçe bunun bir aşk eylemi olduğunu hissettim.

Geç kaldığınız için olayın önüne geçemeyeceğiniz aşikar. Ancak eğriden yararlanamayacağınızı kabul etmelisiniz.

Ama şimdi arkadaşlarım ve ben bir araya gelip birlikte yaşadık ve Alegria daha da parlaklaştı. Kırmızı köpekli adamın onu kaybetmediğinizi söylediğini kaydedin. Tenía razón. Aynı zamanda Fantasy ile Luchaba olarak da kaydedildi. “Tatile gitmem gerekiyor” diye açıkladım.

O anda ne söylemek istediğimi bilmiyordum ama şimdi. O da tatile çıkmayı planlıyor. Sunması ve sorması gerekiyor.

Denize giden yolumun sıra dışı olduğunu düşünmüyorum. Umurumda değildi ve sahip olduğum kadından çok korkuyordum. Sonrío pensando: Bu yaşayan bir hayat. Bir süre uyudun.

Annie Dwyer, Kingston, New York’ta yaşayan bir sanatçı ve yazardır.