Bana yardım etmesi için David Schwimmer’a ihtiyacım var

canvade

Yeni Üye
10 yıldan fazla bir süre kendimi televizyon programında Ross’u canlandıran David Schwimmer ile sohbet ederken hayal ettim. Arkadaşlar. Muhtemelen randevumla sonuçlanabilecek ve veda edebilmem için bir konferansta olduğumu öğrendiğimde, sonunda bu konuşmayı gerçek hayatta yapma fırsatım olduğuna ikna oldum.

Bu benim için yeterli değilse, konferansa kaydolur ve ziyaretimi Boston’dan New York’a ayırırım. İnsanların birkaç hafta sonra paniklemeye başlaması uzun sürmedi. David Schwimmer soyunma odamda doğru olanı buldu. Hayattaki sohbet neden gerçekten güncel değil? ¿Pena el riesgo geçerli mi? Ekstra que parezca olduğum için oyunda çok şeyim var.

Babamın babası Gail, NBC’de komedi bölümünün başındaydı ve oyuncularla çalıştı. Arkadaşlar, irade ve lütuf, çiçek ve diğer programlar. 39 yıl önce Kasım 1999’da intihar ettiğinde kendisine bir bölüm ithaf edildi. Arkadaşlar. İnternet hayat günlüğümüzün bir parçası olduğundan, bu bağlılık, onun adını aradıktan sonra ilk büyüyenlerden biridir. Bugünkü hayatı Salı günü kaldığı yerden devam ediyor gibi: “Ben Gail Joseph’in babasıydım. Arkadaşlar?“.

Cevap yanlış olabilir.

Bölümün başlığı “El de los Dienstes de Ross” idi ve Ross yardımdan kurtuldu ve siyah ışığı olan bir kadınla bir alıntıyla sona erdi. Işıklar söndüğünde ve siyah ışık çevrelediğinde, daireyi aydınlatma işine başladı.

Seni seçtiğimi düşünüyorsun. Birçok ünlüyle çalıştım ve arkadaşlarım David Schwimmer için özel bir tutkuları olduğunu biliyorlar. Rupert ve kedisi dahil, çünkü David otellere giriş yaparken görünüşe göre onun adını kullanmış. Bunu şimdi tanıştığım ünlü bir oyuncuyla uzun bir diyalog izledi.

Batı Pennsylvania’da toplanan bir çocukken, onu tanıyacak kadar nazik yetişkin bir adam olduğumu düşündüm. Hollywood’u ziyaret ettiğimizde ikisi benim çocukken olduğumdan daha zeki ve zarifti. Hayatın o kadar büyük olduğu bir zamandı ki, senin huzurunda ben daha da büyük ve daha önemliydim.

A mi tía le le tía le morado ve tenía lleno de cosas moradas. Wayne Newton, NBC’deki ofisini ziyaret ettiğinde kendisine yeni bir ceket gösterildi. Gail, daha önce plastik bir kumaşın yeteneğini yorumlamış olan George Clooney’nin görünüşünü tahmin etmişti. gülanne.

Son birkaç yılda çok boş zamanım olduğu için ailemden uzaklaştım, çünkü hayat benim için zordu çünkü hiçbir fikrim yoktu. 18 ay önce ayrılmadan önce kız ve kızı ailemize katıldı. Ella dijo que no podia. Fue la última vez que hablamos.

16 yaşımdan itibaren çok duygusal ve göz alıcı bir hayat yaşadım. İntiharın belli bir şekilde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği sorusuna ne dersiniz?

Zor bulduğum zamanıma beni cezbeden karmaşık faktörleri anladığımız kadarıyla, yeterince iyi olduğundan yeterince emin olmadığında, ona hayran olan ve onun tarafından tapılan biri olarak kendim için hissettiğim tek kişi, que ella no debe haberme amado tanto. Son görüşmemizi bir veya iki kez tekrar edin ve kesin bir fark yazın. Ama ne dedikleri önemli değil, sadece homurdanıyorlar. Yirmi yıl önce hayatımda tatminsiz ve öfkeliydim.

Busqué her yerden yanıt verir. Üniversitedeki tek öğrenci, özel dedektifti. Kaldığım günden beri polis arşivlerine giriyorum ve birkaç yıl önce o belgelerde olduğumu varsaydım. Burada arkadaşlarımızla tanışmak için Kaliforniya’yı dolaştık. O zamanlar bir fantazma olarak yaşadığını fark ettim.

Birkaç yıl önce, diğer şeylerin yanı sıra, onu uygulayan bir arkadaşım Elana’nın rehberliğinde “Regresión a Vidas Pasadas” yapmaya çalıştım. Fikir şu ki, hipnoz aşamasında kişi geçmiş yaşamlara bağlanabilir ve yaşamı boyunca dünyayı ziyaret edebilir. Alguna’nın kişilikleri, bu dünyanın cehennem gibi olduğuna ve ciddi bir kaybeden arayışıyla karşılaşabileceklerine inanıyor.

Hayatımızı uzun süredir meşgul eden bu fikre şüpheyle yaklaştınız, ama arkadaşım bana anlamlı bir deneyim yaşamakla ilgilenmediğimi açıkladı. Podría, kendi iç tasarımımla bir bağlantı kurmayı düşünüyor.

Ojos ve trate de relajaarme mientras ella contaba en voz baja. Kendimi şaşırtmak için hemen kendimi anlayamadığım bir duruma düştüm ve birkaç gün sonra anlamadığım bir cümlem oldu. Ben bir insanım (¿yo?) ve bir süredir aradaki dünyayı dolaşıyorum. Sen Gail’sin, tıpkı kayıttaki gibi.

“Por qué?” dedi.

Uzun zamandır başıma geldi. “Hayır hay un por qué”, son cevap.

Evet her şey açık. Yolculuğuma oturma odamda başladığımda Elana’nın kibar sesi beni takip ederek yolculuğa katılma fırsatı verdi. Bugün artık bu dairede değildim ama derin bir umutsuzluk içindeydim.

Bununla ilgili bir sorun yok.

Bunun ne kadar önemli olduğunu düşündükten sonra, okumanın bununla hiçbir ilgisi olmadığını anladım, ancak bunu haklı çıkarmam için bir neden yok. Tek seçeneğim satın almadan önce mevcut olduğu için. Her zaman cahil olmama rağmen, bir kurtuluş hissettim, suçluluk ve suçluluk duygusunun bir parçası olarak inşa ettiğim bir hapis cezası. Tek ihtiyacım olan Tomarlo’ydu.

İntihar düşüncelerini öldürmeye yönelik en büyük girişimlerimizden biri, bundan böyle onun geleceği için hayatının tanımlanması gerektiğidir: Bu karanlık an, diğer her şeydir. Siparişi aldıktan sonra, diğer siparişler için alana ihtiyacınız olacak. ¿Quién era ella? Etkiniz nedir? Peki ya kayıt?

Bu David Schwimmer. Benim kamaramda konuşmamız şöyle:

Le Decía: “Hola David, mi tía ile trabajaste, Gail Joseph, çok zaman geçti”.

Y David Contestaba: “Bir Gail’i Kurtarın, Büyük Bir Trabajo’yu Kurtarın ve Tüm Soruları Sorunuz”.

Henüz gerçek zamanı değil ama benim için çok şey ifade ediyorlardı çünkü onları sevmelerine ve ihtiyaç duydukları işte desteklemelerine ihtiyacım vardı.

¿Qué pasaba si me atrevía with a hablar with David and él decía: “No la recuerdo”. Mutlak kesinlik ile kaçmadıysanız ne oldu?

Bu, beni otel odamda bir sollozos dünyasında toplamamı sağlıyor. En iyi arkadaşım Sarah’a mesaj attım ve bana ona sahip olamayacağımı söyledi. Sueño’yu kaldıramazsınız. Birkaç derin nefes aldıktan sonra, sonucu ciddiye almadığım için kendimi cesaretle silahlandırdım ve merdivenlerden aşağı indim.

Konuştukça tecrübeyle konuştuğum için sohbetin ortasındaydım ama sohbetimden sonra kendimi bir sonraki konuşmacıya verdim. Durum bu olur olmaz, bir adam ilk hamlesini yapmadan önce gerginleşmeden doğrudan David’le konuşurum. Sonunda ondan ayrıldığımda, David konuştu ve bana “Hola David, so Samantha. Gail Joseph, çok zamanımız oldu”.

Ses tonu, “Lütfen bir Gail’i kurtarın. çağ harika. Realmente la amábamos”. Söyle bana, sana söyleyeyim: “La sentía como familia. Ella pensar fırsat için teşekkür ederiz”.

Lloré, çok daha fazlası.

40’larıma ulaşacak bir hayatım yok. Son bir yıldır 40 yaşıma yaklaşırken kendime eşlik etmeyi ve onun yaşadığından daha fazlası olan gerçeküstü ve daha canlı bir hayat yaşamanın bir yolunu keşfetmeyi düşünüyorum.

Son 20 yıl bitti çünkü hayattan vazgeçiyorum ve hayatımın Mur’a uçan kısmına bakıyorum. O olunca anlamak için bir iş yaptık.

Şimdi soyayı keşfetme zamanı. İhtiyacım olan her yeni güne maksimum onayı vermenin zamanı geldi. Bana acı ve acı vermek için. Diğer insanlarla tanıştığım ve sevdiğim güven için. Para a mi misma. Yaşamak için, lütfen.

Samantha Joseph, Biden yönetiminde kıdemli doktor olarak ve kendini intiharı önlemeye adamış ruhani bir hayır kurumu olan Samaritan Junta’nın başkanı olarak görev yaptı.