Bandırmaspor’da Mesut Bakkal sonuçtan şad değil

Dogus

Aktif Üye
Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında konuk olduğu Sakaryaspor’a 4-2 mağlup oldu.

Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, “Oyuna güzel başladığımız bir maç daha sonra yediğimiz bir gol, Sakaryaspor’u da tebrik ederim âlâ bir galibiyet aldılar. topla oynama yüzde 60’a yüzde 40 bizde gözükse de lakin bilhassa ataktayken dönen toplarda ikili uğraştaki zayıflığımız bizim sıradan gol yememiz oldu. Oynar üzere gözüktük, yapmaya çalıştık ve durumda bulduk ancak dönen toplarda defans ardı atılan toplarda etkisizdik. Yapılan ortada tahminen en çok biz görüldük lakin dönün toplardaki başarıyı sağlayamazsanız skor bu olur. Kapanıp bizim açıklardan yaralanmaya çalışıyorlardı başardılar da lakin elimizdeki takım kaliteli bir takım bu kadar kusur yapmaması gerekiyor. Beklemediğim bir sonuç. Olağan rakibin de istekli oyunu skoru getirdi, tebrik ediyorum. Biz de bundan daha sonra bu yanlışları yapmamaya ve daha olumlu oynamaya çalışacağız. Ben güveniyorum. Âlâ bir grubum ve muteber bir takımım var. Bundan daha sonraki süreçte bunları toparlamaya çalışacağız” dedi. (İHA)