Bayram Bektaş: “Bizim için kıymetli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu başardık”

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in açılış maçında Samsunspor, deplasmanda Altay’ı 2-0 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Yöneticisi Bayram Bektaş, maçı kıymetlendirdi.

Bayram Bektaş, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok fazla kaybedecek bir şeyi olmayan ancak alacağı her puanın kıymetini bilen bir rakibimiz vardı. Bizim de tam aykırısı, epeyce fazla şey kaybedebilirdik. Kıymetli bir başlangıç yapmak istiyorduk. Maça fazlaca güzel hazırlanmıştık. Çalıştıklarımızı yeterli uyguladık. Çıkarken yaptığımız sıradan yanılgılarla rakibe fazlaca sayıda fırsat verdik. Bunlara fazlaca yeterli çalışacağız. Savunmamız güzel durdu. Golü bulduktan daha sonra oyunun denetimini elimize alıp pas oyunu ve organize ataklarla oyunu tutmamız gerekirken, biraz bocaladık. Gerçekten bu kadar kalabalık bir savunma yapan rakibe karşı 4-5 tane net fırsat kaçırdık. Atmamız gerekiyordu fakat atamadık. Çok şükür ikinci golü bulduktan daha sonra maçı koparmış olduk. Altay’ı tebrik ediyorum, fazlaca âlâ çaba ettiler. Bizim için kıymetli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu başardık. Galibiyeti topluluğumuza, taraftarlarımıza ve covid olan liderimize armağan ediyorum. Liderimiz bana ‘En hoş ilaç 3 puan’ demişti, armağan olsun” dedi.

İZMİR (İHA)