Bekar etkinlikleriyle dolu bir yaz resimlerle

canvade

Yeni Üye
Ağustos ayındaki hızlı buluşma etkinliğinde katılımcılar, yabancılarla her biri yaklaşık beş dakika süren 20 randevuyu 25 dolar karşılığında kazanabildiler.

Görücü usulü randevular ilk başladığında, çok geçmeden bazı insanlar (çoğunlukla erkekler) en çok etkilendikleri kişiyle konuşmak için çizgiyi aşmaya çalıştılar.

Etkinliğin organizatörlerinden biri, “Burada bir koltuk var” dedi ve inatçı bir katılımcıyı planlanan sürece geri yönlendirdi.

Hızlı buluşma kolay bir iş değildir; sahtekâr bir şampiyonun konuşma dayanıklılığını, bir müzayedecinin kısa konuşmasını ve tekrarlama sıkıntısıyla mücadele etmek için olumlu bir eğilimi gerektirir. İçecekler teşvik edildi.

“Çok cana yakın bir insanım; mesajlaşmaktan nefret ediyorum, telefon görüşmelerini seviyorum” söz konusu 28 yaşındaki N’dack Fleming, “temas aşamasından” çıkmaya hazır olduğunu ekledi. “Ben de düşündüm ki, bu deneyim çok hoş bir deneyim.”

“We Met IRL” adlı etkinlik, Maxine Williams tarafından, New York City’nin bazen nahoş flört sahnesinde gezinmek için çabalayanlar için bir merhem olarak yaratıldı; burada sonsuz kaydırma ve ılık ilişkiler, en içe dönük kişilerin bile cesaretini kırıyor, sizi bunun zamanı olduğuna ikna edebilir. daireyi terk et. Bu yaz We Met IRL, bekarları gerçek dünyaya getiren ve onları ortak ilgi alanları veya sevimsiz temalar aracılığıyla birleştiren birkaç etkinlikten sadece biriydi; bazen ne kadar sofistike olursa o kadar iyi.

Bekar etkinlikleri uzun zamandır insanları romantik bir ilişki kurma umutlarını yabancıların ellerine bırakmaya teşvik ediyor ve katılımcılara, başka hiçbir şey olmasa da, kendi konfor alanlarından çıkma şansı vaat ediyor. Bu yaz New York’ta düzenlenen etkinliklerin çoğu, balta fırlatma gibi etkinliklere veya okuma sevgisi gibi ortak ilgi alanlarına odaklandı.

Geçen ay Brooklyn’deki Sultan Room’da eşcinsel kolektif Raw Honey’nin ev sahipliği yaptığı, siyahi eşcinsel insanlara yönelik bir bekarlar partisi, kelepçeleme sezonunun başlaması için 200’den fazla katılımcının ilgisini çekti. Her kişiden renkli bir bileklik seçmesi istendi: Kırmızı, sadece arkadaş edinmek için orada olduğunuz anlamına geliyordu, sarı, çok-aşklı olduğunuzu gösteriyordu ve yeşil, bekar olduğunuz ve takılmakla ilgilendiğiniz anlamına geliyordu.

Kolektifin kurucusu Gabrielle Hitchens, siyahi eşcinsellerin “birbirlerini bulmasının ve sosyalleşmesinin” zor olabileceğini bildiğini, bu yüzden onlara bunu bir parti ortamında yapabilecekleri bir yer vermek istediğini söyledi. Dans ve içki arasında, odadaki pek çok kişi iyi anlaşıyor gibi görünüyordu ve en az bir çift, önümüzdeki günlerde bir randevu planladıklarını doğruladı.

Cambria Evans, 2021’de New York’a taşındı ve Brooklyn’deki biseksüel bir kadın olarak eşcinsel topluluğunu henüz tam olarak keşfedemediğini söyledi. Instagram’da Raw Honey etkinliğinin broşürünü gördüğünde bunun konfor alanından çıkmanın harika bir yolu olacağını düşündü.

Bayan Evans, tek başına katıldığı partiden birkaç gün sonra, “Kesinlikle ilgimi çeken birçok insan gördüm ama kesinlikle onlarla konuşamayacak kadar utangaçtım” diye hatırladı. “İşleri birer birer yapıyorum.”

Williamsburg’da köpek ikramları, oyuncaklar ve kuru mamalarla dolu, aydınlık bir oda, flört ve romantizm için en bariz yer olmayabilir. Ancak geçen hafta Brooklyn’deki köpek dostu bir kafe olan Boris & Horton’da düzinelerce insan tam da bunu yapmak için toplandı.

Taly Matiteyahu tarafından kurulan bir flört uygulaması olan Blink Date’in sunduğu “Köpekleri Sevmeli” bekarlar karışımıydı. üyeleri için potansiyel eşleşmelerle 10 dakikalık telefon randevuları düzenleyen. Onlarca davetli arasında çok fazla temas vardı ama ilk olarak kendilerini köpekler tanıttı.

Kendisini “Pringle gibi bekar” olarak tanımlayan Vladimir Manosalvas, etkinliğe yalnızca köpeklerle tanışmak amacıyla tek başına geldiğini söyledi: “Köpekler aşktır, köpekler hayattır ve ben insan olmama rağmen genellikle buraya gelirdim. köpeklere yönelik bu karma ve eşleştirme etkinliğine.

İki köpeği Itty Bitty ve Doodle ile kafede bulunan Allie Shoemaker, olası bir ortak arayışıyla etkinliğe geldi ancak beklentileri yüksek değildi. Flört deneyimini özetleyen bir Carrie Underwood şarkısından alıntı yaptı: “Ne kadar çok erkekle tanışırsam, köpeklerimi o kadar çok seviyorum.”

“Şu anda hissettiğim huzuru, her zaman bir partnerle hissetmek istediğim huzuru, onunla hissediyorum ve bu sorun değil” dedi.

Birçoğumuzun hala çevrimiçi randevularla mümkün olmayan klasik bir buluşmayı arzuladığını söyleyebiliriz. Özel içecekler ve niş bir temayla, bekarların mikserleri, o kişiyi (veya en azından sonbahar ve kış boyunca size eşlik etmek istediğiniz kişiyi) bulabileceğiniz fikrini ortaya koyuyor. İhtiyacınız olan tek şey, sizi ve gelecekteki partnerinizi doğru zamanda doğru yere yerleştirecek bir etkinlik bağlantısıdır.

Düşüncelerinizi iletin, Hikayeler ve ipuçları Thirdwheel@Haber adresinde.