Bildikleri an: “Son bir ilk buluşma” ve çok da erken olmayan bir an

canvade

Yeni Üye
Kyle Long ve Skylar Simpson, Mart 2019’da, her ikisinin de flört uygulamalarında sınırlarını buldukları ve ciddi birini bulmayı umdukları bir zamanda Tinder’da buluştu.

Sohbet etmeye başladılar ve 48 saat içinde Denver’daki bir markette buluştular ve birbirlerini tanımak için saatler harcadılar. İşten sonra ayrılan son insanlar arasındaydılar.

31 yaşındaki Bay Long, bir telefon görüşmesinde, “İlk randevumuza dayanarak, Skylar hakkında sevdiğim pek çok şey olduğunu düşünüyorum,” dedi.

Kayıtlı bir hemşire olan 26 yaşındaki Bay Simpson, ortak değerlerinin ve benzer geçmişlerinin onu gerçekten bir fitness eğitmeni ve yaşam koçu olarak çalışan Bay Long’a çektiğini söyledi.

“İkimiz de gerçekten küçük kırsal kasabalardan geliyoruz ve küçük bir kasabada eşcinsel çocuklar olarak büyürken benzer deneyimler yaşadık” dedi. “Üstelik ikimiz de kendimizi ailelerimize adadık. Ve kendi ailemizi kurmaya başlamanın gerçekten güzel bir deneyim olduğunu düşünüyorum.”

Monty adında bir kedi ve Ruby adında bir köpekle Denver’da yaşayan çift, geçenlerde bu ilk buluşmanın dördüncü yıl dönümünü kutladı. Kasım 2021’de nişanlandılar ve Haziran 2024’te evlenmeyi planlıyorlar – uzun bir nişan, çift kabul etti, ancak acele etme baskısı hissetmiyorlar.

Geçen hafta, bildikleri ana dönüp baktılar.

Bu röportaj biraz düzenlendi ve kısaltıldı.

Tinder’daki ilk maç ile yemekhanedeki buluşma arasındaki süre ne kadardı?

Kyle Uzun:
Dürüst olmak gerekirse, sadece birkaç gün olduğunu düşünüyorum. Bence çevrimiçi randevu yaptığınızda, ona genellikle mevsimlerde yaklaşırsınız. Ve sanırım ikimiz de birkaç farklı uygulamada bulunduğumuz ve birkaç farklı insanla tanıştığımız sezonun sonundaydık. Ve zamanlama gerçekten daha iyi olamazdı çünkü birbirimizin son ilk randevusuyduk.

Tanışmadan önce flört nasıldı?

Skylar Simpson:
Benim için uygulamalarda gerçek hayatta buluşmaya kadar hiç gitmemiş gibi görünen çok sayıda devam eden metin olduğunu düşünüyorum. Ve iş gerçekten insanlarla tanışmaya geldiğinde, genellikle bir hayal kırıklığı ya da heyecan eksikliği ya da bağlantı eksikliği ya da sorgulama duygusu vardı.

CL: Sanırım insanlarla tanışmadan önce onlar hakkında hikayeler uydurma eğilimindeyim. Genel olarak konuşursak, özellikle onlarla konuştuğumda, kim olabileceklerinin en iyi veya en iyi versiyonunu görüyorum ve bu, flört etmenin dışında da var. “Sen doğru kişi değilsin” diye düşünmeye devam ettiğimi hissettim ve açıkçası Skylar’la tanışmak tamamen başka bir şeydi.

Nasıl olur? İlk buluşma nasıldı? O zaman bunun gerçek bir şey olabileceğini biliyor muydunuz, yoksa biraz sonra mı fark ettiniz?

CL:
Skylar’ı ilk gördüğümde anlamıştım. İkimiz de ilk buluşmamızda nasıl aşık olduğumuzdan bahsediyoruz ve ben gerçekten bunun arkasındayım. Giydiği genel renkleri hatırlıyorum; Nasıl koktuğunu hatırlıyorum; Nasıl davrandığını hatırlıyorum. Ve birbirimiz için mükemmel bir denge olduğumuzu düşündüm.

Hangi renkleri giydi?

CL:
Skylar, o American Eagle kotları mıydı?

SS: Evet. (Gülüyor.)

CL: Çok koyu yıkanmış kot pantolon, siyah bir ceket. Saçını hatırlıyorum – o gün saçını kestirdin mi?

SS: Hatırlamıyorum. Belki?

CL: Saçları son derece taze görünüyordu, sürdüğü parfümü bugün hâlâ kullanıyor.

Skylar, o zaman bunu biliyor muydun?

SS:
Katılıyorum, bence o ilk buluşmada ikimiz de gerçekten aşık olmuşuz gibi hissettik. Ve saatlerce konuştuğumuzu hatırlıyorum. Yemek salonuna ne zaman geldiğimizi hatırlamıyorum ama kapanana kadar orada kaldık. Ve daha önce hiç hissetmediğim bir heyecanı hatırlıyorum. Ve ayrıca, vay canına, bu gerçekten harika bir randevu, ama muhtemelen benimle bir daha konuşmak istemeyecek çünkü “Bu adam benim ligimde değil” gibiydim.

Kyle şimdi böyle, harika görünüyordu, harika kokuyordu, giydiği renkleri hatırlıyorum.

SS:
Evet, Kyle’ın tuvalete gittiği bir an hatırlıyorum ve erkek arkadaşıma mesaj atıyordum ve ‘Bu şimdiye kadar yaşadığım en iyi randevu ve sanırım o benim ligimde değil’ dedim. ikimizin de hayatını değiştirdiğine inandığım bir geceydi.

Bu ilk buluşmadan sonra başka insanlarla çıkmaya devam ettiniz mi, yoksa kısa bir süre sonra özel miydi?

SS:
Hayır, bana özeldi.

CL: Evet kesinlikle! Aynı şey.

Eğer sen bir ilişki içindeyseniz ve bildiğiniz anın hikayesini paylaşmak istiyorsanız bize Thirdwheel@Haber adresinden e-posta gönderin.