Bir basura dağının ortasında meslektaşlarımı ziyaret edin

canvade

Yeni Üye
“¿Bir donde vas?” dedim. “Galeri burada”.

Kendimi rahatlatmak istedim ama bana hizmet eden oğlum rahat. “Dürüstlük”, bu, “beni korkutmak”.

“A mí también”, cevap. “Vamos abordarla juntos”.

Mientras comíamos pizza, le conté lo del consolador.

“¿Ah, öyle mi?”, rekabet. “Sana yardım eden bir fotoğraf yarışmacısı buldun.”

Yakında basuranın nadiralarla birlikte yeşilliklerin değerini nasıl artırabileceğini görmeye çalışacağım. Görgü kuralları günlerinin bir kaşmir tişörtü ve akşam soru sormak için George Foreman’ın bir arkadaşıyla karşılaşın. Kevin bana kurtarılmış bir ses cihazından emekli olmama yardım edebileceğini söyledi.

Tüm mananaları geri alma merkezine bir düzeltme uygulayın, içeriği yeniden düzenleyin. Son zamanlarda, Suministro Army ofisimizde ve Lejía, Cera para Suelos ve Fregadoras Industriales şişelerinde karşılaştığımız tüketiciler, bir anda işimizin doğal groteskliğinin ötesine geçtiler.

Maceradan önceki yoldaşlarımın ve binmeyi düşündüğümüz maravillaların aksine, niyetin verdiği acı beni kaçmaya zorladı. Ancak bir adli tıp merkezinde, okul hazırlayacak kadar büyük olmayan bir polis memuru ile ancak bir süreliğine yönlendirilebilir. El zaman pasaba mientras trabajaba, comía, jugaba, me bañaba y dormía junto and tanta gente rara y maravillosa. Yoldaşlarım, parasal değer biçiyor, ister istemez, ben de güvensizlik üretiyorum. En geç Temprano’yu aldığımda, arkadaşımın bu sırada geldiği için öfkelendim.