Bir podcast ile çıkar mısın kardeşim?

canvade

Yeni Üye
Bir röportajda “Chicago’da bir randevudaydım ve önce dijital strateji yaptığımı söyledim” dedi. “Bu yüzden zorlamaya devam etti ve ben de ‘Aslında podcast’ler yapıyorum’ dedim. Belki yalan söylediğim ve önce dijital strateji yaptığımı söylediğim için umursamadı, ama aynı zamanda podcast dinlediğinde bunun onun için bir endişe kaynağı olduğunu düşünüyorum.”

Bay Rush takip ettiğini ekledi, “Bana bir Joe Budden podcast’i falan sevdiğini söyleme.”

Podcast kardeş arketipini keşfetmek, pop kültürünün diğer alanlarında da su yüzüne çıktı. Netflix komedisi You People’da, Jonah Hill’in canlandırdığı beyaz bir emlakçı olan Ezra, çıktığı tarihe, hayalindeki işinin hip-hop kültürü podcast’ini tam zamanlı olarak yapmak olduğunu açıklar. hızlı yargılama ve endişe.

Marvel, iHeartMedia ve podcast ağı Wondery için çalışan Bay Rush, konu erkeklerle çıkmak olduğunda kadınların korkması gereken pek çok şey göz önüne alındığında dikkatli olunmasını anladığını söyledi; Bir podcast, endişelenecek başka bir şeydir.

“Anlamaya çalıştığımız yeni bir şövalyelik veya görgü kuralları gibi” dedi.

23 yaşındaki Logan Mendoza, YouTube’da bir video podcast olan SweeTalks’ın dört sunucusundan biridir. Çoğunlukla “erkek konuşması” ve tartışma olarak tanımladığı içeriklerinden hoşlanan erkeklerden sık sık doğrudan mesajlar aldıklarını söyledi. SweeTalks’ı daha saldırgan programlardan biri olarak görmediğini söyledi.

California, Orange County’de yaşayan Mendoza, “Günün sonunda dinleyicileri ve izleyicileri eğlendirmek istiyorsunuz, bu yüzden bazı çılgın şeyler söylemelisiniz” dedi. “Bazen bir şeyler söyleriz, ama gerçekten uymuyoruz. Bazen bir konuda fikir ayrılığına düşüyoruz, sonunda podcast’te birbirimizle tartışıp farklı bakış açılarına sahip oluyoruz.”