Bu senin sahip olduğun ilişki değil

canvade

Yeni Üye
Yıllar boyunca şöyle dedim: “Eres el amor de my life. “Nada de lo que hagas me haría dejarte”.

Başkalarıyla bağlantı kurduktan sonra ilişkimiz sona erdi. Söze gelince, burada olman konusunda endişelenmene gerek yok.

İkinci evliliğinden bu yana bir araya gelen iki kişi için, zor bir ailede sıkışıp kalan ve on çocuğumu taciz etmeyi reddeden gençliğimin bir panoramasını gördüm. Ama aynı zamanda babasının kalbime müdahale etmesi de söz konusu.

Çocuklarla çok iyi anlaşan kedilerimi besliyorum. Gençler işi hallettiler ama sadece ellerindeki yola çıktılar. İki yıl önce Brooklyn'de yeni bir departmanı ziyaret ettik. Los Gatos, ilk akşam bir kız çocuğuyla birlikte sahneye çıktı. Rahatlamamı sağla.

Çocuklar kendilerine çocuk sahibi olduklarında sessiz kaldılar. Tesis bünyesindeki barınak, çok sevilen ötenazi hayvanlarının suç tekrarı sonrasında tutulduğu bir yerdi ve ben de çocuklara kedi odasında eşlik etmek zorunda kaldım. Hemen bir yüze çarpan karanlık gökyüzünü bir anlığına yakaladım.

Katip çocukların kollarında bulunan Jaula Puerta ve Gatita'yı açtı. Dışarıya çıktığımız anda kapı, deniz benzeri aşırı güçler kullanarak kapıyı kapatmaya başlıyor. Había a letrero en la jaula: “Hembra. Casi ocho semanas. “Avenida Flatbush'ta Encontrada”. Lansman için gereken minimum miktar olan 900 gram pesodan 10 gram daha azına baktık, ancak alternatifi, kutudaki yöntemi ve teslimatımızı değerlendirdik.

Tigerlily'nin çocukları, Kung Fu Pandası. Tüm bunların hafta sonunda bitmesini bekleyin, ancak o gece Domingo karısının evine döner, bu sırada karısı evinde oturup Parásitos'unun Erradicados'una saldırmasını bekler.

Kalmanı kabul ettiğim için evden çıkıyorsun. Casi cada hora, su maullido me lamaba, çok iyi bir giriş meydanı. Los diğer catos le siseaban. Sen de göndermişsin gibi davran. Tuve, Tiger'ın her gün pembe bir ilaca ihtiyacı var. Dikkatinizi kalışıma verin ve kabininizin, servis edilen filosolarınızın içinden ölçü almak için plastik jeringa'yı geçirdiğinden ve gargantanızın arkasından ayrıldığından emin olun.

Tiger, garritlerini savunmaktan çok savunmaya geldi çünkü onu bu yükü almaya ikna etmek zorunda kaldığımda beni daha çok taciz ediyordu.

Gelecek haftaki seansta huzuru bulmanıza yardımcı olacağım. Zaten tanıdığım üç kişinin zamanında bu taahhüdümü yerine getirmiştim. Retorcia'ya vardığınızda lütfen kabininizi yeterli güçte kaldırın, böylece gerekirse kaldırabilirsiniz. O anda kediyle eğlenmek istemediğime karar verdim. “Perdóname” diye düşünüyorum.

Bütün günümü çocuklarımla ve defnelerle geçirdiğime eminim. Veteriner, “Bu bir Gata Carey” dedi; bu isim, Carey hayvanına benzer şekilde kürkünün rengini ifade ediyordu. “Así oğlu esos kedileri”.

Yerel Belediye Başkanları arasında resmi olarak, bañaran'a doğru genişleme var. Bir manotazodan ayrıldım. Pateaban ya da katille tanışma niyetiyle yola çıktığımızda. Ne olursa olsun sonuna kadar gittik.

Aynı zamanda insanları aileleri haline getiriyorlar. Bunu henüz emekleme aşamasına getirdiniz, ancak aynı zamanda Ronroneo vericisi ile buna paramın yetmeyeceği de bir gerçek. Mutfağa gittiğimde uzun zamandır yanılmıştım ve sonra bir vestigio, bir test ve Calle'deki hayatım olduğundan emin olmak için köşeye baktım. Bu, denetimin önemli noktalarından biridir.

Birkaç yıl önce eşim bana New York'ta yaşamam gerektiğini söyledi ve New Jersey'de bir ev almam gerekiyordu. Yerel bir mağazadaki maskot lansman etkinliğine katıldığımda birkaç haftada bir yalnızdım. Artık bir bahçem olduğu için bir köpek istiyorum.

Erkek bir maskot çetesi arayışı içinde olan tek bir mestizo papazı, kendisine şu kararı vermesini sağlayan bir çift gözlükle doğdu: “Adóptame.” Gönüllü 20 kiloluk bir pesara ihtiyacı olduğunu hesapladı.

Benden köpek istemiyorsun, kocamı istiyorsun çünkü ben onu kabul ettim.

İlk andan sonra Buddy benim marido'mu patlattı. Biz dairedeyken, Buddy geldiğinde onunla temasa geçti ve çok geçmeden bekliyordu. Para Buddy, sen Sirvienta'sın. Eğer 27 kiloysam, o zaman 32 ve 36 bu olamaz. Siz çocukken, ergenken, kibrinizi rahatsız ediyorsunuz, yurtlarınıza girişi yasaklıyorsunuz.

Zamanla Murieron'un büyük kedileri. Bugün yeni kız arkadaşımla çıkmaya başlamak için Brooklyn'e gittim. Bölümünüz maskotlara izin vermiyor. Daha sonra üniversiteye gönderildi.

Sadece bir yıl önce, üç saatlik yürüyüşe katılmak için Buddy ve Tiger ile arabamın kabininde buluştum. Bu, Connecticut kıyısındaki bir köyde, de buscar allí'den önce gördüğümüz yeni evimizdi. Kendimizi Cross Bronx Ekspres Yolu'nda trafikte bulduk, oraya doğru giderken köpeğimizi ve hayvanımızı kaybettik. Quizá yo también. Şimdi üç solo devam ediyor.

Tiger yeni evinde kanepedeki televizyonun üzerinden bana bir bakış atarken Pierna'mı da gördü. Bölgemin gizliliğini kaldırdım. Seguía buscándome cuando tenía hambre.

Suya'daki köpek kulübesini tercih edin. Buddy, Tiger patas delanteras'ına meydan okuduğunda ama uykusunda dejaba yaptığında parecíado. Köpek uyuduğu anda kapı evinin arkasındadır. Oliske pataları kurutur ve döker, bir adım yukarı çıktığında vücudu bitirir. Ailenize ulaşmak için patanızı uzatarak uyumak daha da muhteşem. Oyun kutularınız diğerleri gibi yapılmıştır. La de ella: karton, boş. La de él: de mimbre, destrozados'un rebosante'si.

Tiger çılgınlar gibi uykusunu bitirirken, eski püskü salondaki büyük çitlere doğru gitti ve Buddy ile o, kafedeki masayı takip etti. Chillido repentino, Buddy'nin kolayı içmesi gerektiği anlamına geliyordu. Gücü açabilir ve kayalara doğru dans edebilirsiniz.

Pandemi sırasında bir gün Tiger Regazo'ma gitti. 12 yıl oldu, henüz orada değil. Beni bırakmanı rica ediyorum.

Akşama kadar ben bulaşık yıkarken Buddy yatakhaneme geldi, kulübenin keklerini geçinceye kadar, sonra huzur içinde dinlendi ama şimdi geri geldi. Sen senin kişiliğinsin.

Tiger gece uykusuna yatmışken sıcak su şişesi gibi titreşiyordu. Ayrıca önümüzdeki birkaç haftadan önceki günü de geçirmelisiniz. Adından dolayı kameraya ve lamaya hayran kaldığımda, o da buna bir yuva ve Edredón ile karşılık veriyor. Kabini temizlemek için saçları çıkardığınızda çamaşırları çamaşırhaneden çıkarmanız gerekir.

“Vive para siempre”, le susurraba en su pelaje.

Salto de la cama'nızın sesi çıktığı anda hâlâ odadadır. Sessizce kapıda belirir. Algo no estaba bien. Bu kısım geri planda kaldı. Komedörün mesa'sı desplomó bajo'dur. Kitap ellerinde tutuldu ve acil durumlarda gönderildi. Le hicieron pruebas. Bir tümör. Bunun son olduğunu düşündüm.

Trajeron, ötanazi uygulamadan önce bana yardımcı olabilecek bir hücrenin içindeydi. Kafayı temizlemek için antiseptik ile yağlanmalıdır. Murió en misbrazos iki dakika sonra.

Evinde, evin dışında; Buddy dağa çıktı ve kola taşıdı.

“Lo siento, dostum” dedi. Pataların arasına kola dökün. Birkaç gün sonra, akşam olmadan, yalnız göründükleri saat sona ermişti.

Kaplan üç kilodan fazla ağırlığa sahipti ama veda ettiğimizde bütün ev sessizdi. Çocuklarını kaybetmeleri (misafir evini terk etmeleri) de dahil olmak üzere her yer yapılaşmış durumda.

Había perdido mascotas ante, mis dos cats, pero ella fue farklı. Hayatı dolu dolu yaşadılar, onlara huzur ve sükunet getirecek bir aile ve diğer hayvanlar vardı. Bu yıl boyunca üç solo çaldık.

Buddy, bir adamın sesini duyduğunda ve yıllardır hayatının aşkı olan sürekli kayıt cihazı olan üç erkek ziyaretçinin arasına katıldığında duygulanır. Şimdi iki figüran Tiger'a gidiyor, bu da kız arkadaşımın aşkına yol açıyor.

Connecticut'ta yazar ve oyun yazarı olan Elizabeth Stein bir anı kitabı yazdı.