Bunlardan biri ilişkimizin sonu

canvade

Yeni Üye
Kilosu 70 dolar olan gurme bir tane önerdi. Yani fiyatın bu kısmını değerli bulan bir süpermarket alışveriş sepetidir.

Cuatro días después, me dejó.

Ne oldu? Bu gerçekten daha büyük bir şeyi mi temsil ediyor, yoksa masum bir seyirci mi? Demasiades’in kırılması nedeniyle pas geçti. Sorunu analiz edin.

Ella ve yo llevábamos çeyrek ay boyunca saliendo. Tüketmeyi seçtiğimizde onu coşkuyla kucaklıyoruz. Hayır lo niego: ella tenía çok mejor queso. Ama bizim için en önemli şey bu değildi. Çocuklarımız cenar’a geliyor. Ben yetişkin bir adamım ama durum böyle değil çünkü o nasıl hareket edeceğini bilmiyor. Babam açısından dikkatli olmam gerektiğine emindim.

Materyalizmin niyetleri tüm parçalardan oluşur: bir uzman tarafından dönüştürülür. Çok iyi. Mutlulukla ulaşamadığınız iyilik konusundaki kafa karıştırıcı soruları yazarınıza gösterebilirsiniz.

Benim işim, her şeyi yapma konusunda modern bir fikirdi. Bu iyi birşey. Fiyatımız ilk baskıların pesosu olmadığından pek çok farklı hayvanla uğraştım. Ayrıca yemeği korkutup Capricho içmem gerektiğini düşünüyorum. Tüm bunlar sınırlı ve sınırlı sayıdadır. Gastar, milénials’ın bana bir pilfarro sineması gibi para kazandırdığı bir 100 dolar.

Yerel mutfağımdan bir yemek seçkisi yapıp yapmayacağıma karar vermek için önceki günkü mesajıma atıfta bulunarak şunu yazdım: “¡Gracias! Çok dikkatli. Pero yo me encargo del queso. “Hayır hace falta que traigas nada”.

Ama buna tepki veren aslında bendim. Mesajı telefonuma yaz ve bana e-posta göndermemeni rica et. Ailemden ve arkadaşlarımdan ayrıldığım gün kendimi tanıdım ve bu Lujo’nun çantasıyla arabaya girdim ve onu bir komedyen statüsünün sembolü olarak hemen tanıma isteğiyle.

“Qué haces?” dedi. “Ya tengo el queso. Yapılacaklar listesi”. Bu yüzden bu mutfağı kurdum ve mutfağımın barına yerleştirdim ki bu bar da daha iyi bir ortam sıcaklığında tutulabilsin.

Ben inanılmazım. “De qué estás halando?”

“Dije que yo me encargaría del queso”.

“Hayır, hayır, başka bir şey yok”.

Lütfen şu anda mesajımın benden istendiğini belirtmediğimi unutmayın. O anda gergindim ve hayvanlar aleminin üstündeki pastalarda yaşamak için yola çıktığımızı açıklama niyetindeydim. Bunun benim için açık olduğunu hayal edebiliyorum.

Arabadan indiğimde yolda olduğumu fark ettim. Ama onu kendi departmanımda koruduğumdan emin olmalıyım. Pişman olsam umurumda değil ama en çok onlar umursuyor. Buna rağmen, kontrol sağlanmış durumda.

Bu gurme için bir alternatif kullanmayı düşünüyorum. Sonraki haftanın sonunda bir arkadaşımla birlikteydim ve bu onun için mükemmeldi. Konservatuara bakın. Maduraria dahil Quizá.

Oğlum ve oğlumla olan cenalar çeşitleniyor. Sonucum mükemmel. Kaşar. Havarti. Şarap tinto ile algo. Yeni Novia’m, velada’yı hayal kırıklığına uğrattı. Bence her şey yolunda.

Eso fue el sábado. Önümüzdeki Mart ayında benden, bir sonraki haftanın sonunda arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma satılmaması gerektiğine karar vermek için bir mesaj göndermemi istedi.

Peki?

Telefonla Hablamos.

“Nuestros valores son diferentes” dedim, pederlerimizle hiçbir uyumunun olmadığını fark ettim. Ne bildiğinizi bilmiyorsunuz ve bilmeniz gerekenleri merak etmeyi bırakıyorsunuz. Çocuklarınızın yanında olmanız karar verici bir faktördür ve ikisi de çocuklarımızla birlikte yaşıyor.

Queso’dan bahsedilmiyor kendi başınaPero, referans olarak mükemmel olmayı amaçladı. Küçük bir parecer’ın kastettiği tek şey bu değildi – bununla ilgili bir karar – ve çok daha fazlasını temsil etmesi gerekiyordu. Pareja’ların, şehirdeki her şeyin ötesinde, dikkatimizi müşterilerimize ve beklentilerimize odaklama eğiliminde olduğumuzda, müşterilerine ve müşterilerine karşı sürekli bir tutumu vardır. Bir insanın, eğildiği yerden rahatsız olması ve aksi halde pişman olmak zorunda kalacak başka insanlarla ilişkiye girmesi mümkün mü?

Biraz daha yazdık. Kafa karışıklığım beni sinirlendirdi. Bu konuyla ilgilenen arkadaşlarınızla olan toplantıyı iptal edin ve tek başınıza bekleyemezsiniz. Akşam o ve o bir adım attılar.

Soruma yanıt verdim ve yanıt alamadığımı açıkladım. Sonunda şöyle dedi: “Fue por el queso?”.

“Kesin bir cevap yok” diye yanıtlayın. Ancak kulübeye yakın olduğu için ihtiyacını giderme fırsatı buldu. Her şeyden önce, ne hakkında özelsin?

Ailemin söylediklerini reddetmek istiyor muyum?

Hayır, daha iyi bir deneyim için kendim için istediğim mahremiyetten dolayı.

Esa palabra. Özel Makul bir lif buldum. Arkadaşlarımla değil, onlarla yalnız kaldığıma eminim. En etkili etkiye tepki verin. İfade. Bir süredir sorun yaşadığım birçok başka ilişkim vardı. Elimde istemsizce bıraktığım formdan o kadar çok alıntı olunca, konuyu kontrol altına aldığım ve sunumumu sınırlama niyetinde olduğum için sonuna kadar beklenmeyene girmek zorunda kaldım. Kendimi çok duygusal hissediyorum ama bunu ifade etmeden kendimi savunmasız hissediyorum.

Ama durum böyle değil dijo. Entramos, Crianza tarzlarında uzun bir yolculuğa çıkıyor. Birkaç yıl önce boşandıktan sonra, annem ve babam bir süre eşim ve oğluyla birlikte yaşadılar ve daha fazla kaçınılmaz aksaklık yaşanmadan önce ebeveynlik dönemi bizim için çok önemliydi.

Ebeveynlik döneminin korktuğum şeyle bağdaşmadığına inanıyorum ve kendime şu sorulara daha fazla odaklanma izni veriyorum: duygusal, entelektüel, cinsel, romantik, politik, finansal. Ama başka bir şey daha var: Babalık her şeyden önce gelir. Uyumsuz tarzların romantizm konusunda umutsuzluğa yol açması nedeniyle yaşlılığımda iyi olmadığımı hayal ediyorum.

Ama daha fazla. Cömertliğinizi istediğiniz zaman önemli bir zaman için ifade edebilirsiniz. Bu sorunun araştırılmasını engelleyecekler.

Bunu düşünüyorum.

Tekrarlanan bir temanın bir varyasyonu vardı: kontrol. Dünyanın her yerinde sorular soruyorum. Belediye başkanının Parecer’dan daha fazlasına sahip olup olmadığını merak ediyorum. Bu argüman tartışılamaz. Hayatımda üstesinden geldiğim diğer tüm zorluklardan bahsetmeyi özellikle önemsedim ve henüz kontrolümü kaybetmediğim konusunda ısrar ettim.

Bütün tatil boyunca kötü bir fikir vermiş olmaz mıydık? Kısa mesajda bir hata mı oluştu? Bu mesajın çok da önemsenmeden size ulaşmasını ve bu mesajın size ulaşmasını ister miydiniz?

“Habría pasado igual,” dedim. Başka bir nedenden ötürü, başka bir olayla, küçük bir olayla karşılaştım, bu da büyük puntos puesto des quecíamos’un yanındaydı.

Evet, işte bu, bulmaca gibi. Şehirde Alguien ile çalıştığımda hayal kırıklığına uğrayabilir ve yaptığımız testleri ve yaptıklarımı durdurabiliriz, bu büyük bir zorluk. Yaptığımız tek şey kalp atışıydı, çok zamanımız vardı ve son güvenlik duygularımızı daha da şiddetlendiren bir ilişki içindeydik. Uyumsuzlukların farkında olduğumuz için Sean’ın küçük bir kısmı olan Sean, tutarın tamamını hesaplama zahmetine katlandı.

İnsanlar büyükleri temsil etmedikçe küçükleri önemsediklerini bilmiyorlar. Ancak küçüklerin ne zaman büyük bir aceleyle din değiştirdiklerini ve bunu ne zaman dejanlaştırdıklarını kesin olarak bilmek zordur.

Birkaç yıl önce boşanmak için çok uğraştım. Test #1’i son dinlediğim zamana kadar tartıştığım her şeyden ne beklediğimi bir düşünün. Geçtiğimiz birkaç yılda elbette bazı aşağılanmalar yaşadım. Ancak ilişkiler daha sonra sona erer ve siz onları analiz etmeye devam edersiniz ve bu analiz, duygusal duyguların sizi durdurmasına izin vermez.

Fracasos nedir? Terapide fark edilmeyen, kendine zarar veren on yaşam tarzı alışkanlığı var mı? Kararını verdin mi? Kararını verdin mi?

Bir saat yürüyoruz. Zamanı geldiğinde durum öyle olmuyor çünkü ne yapmam gerekiyor sorusu bu kadar uzun süre güzel ama yeterli değil. İşi yapabilirsiniz, şeytanları temizleyebilirsiniz, tanıştığınız diğer kişileri arayabilirsiniz ve artık yol size açıklanır, çünkü bir ilişki kurduğunuza ikna olursunuz. Ambargo olmadan yapmanız gereken, yaşama şekliniz ve neler öğrenebileceğinizdir.

Bu durumda ikisini açıkça ortaya koydum: Kültürümü kontrol etmeye ve geliştirmeye hiç niyetim yok. Çocukların iyi olması muhtemeldir.

Rick Newman, Yonkers, New York’tan bir yazardır ve alıntılar ve kitap baskısı hakkında bir anı yazmıştır.

Rick Newman, Yonkers, New York’tan bir yazardır ve alıntılar ve kitap baskısı hakkında bir anı yazmıştır.