Casey Johnston, yeni bir tavırla ‘kabarık bir kadın’

canvade

Yeni Üye
More Than Likes, toplulukları için olumlu şeyler yapmaya çalışan sosyal medya kişilikleri hakkında bir dizi.

Video, Instagram’daki pek çok video gibi bir antrenör ve bir halterle başlıyor. Ama sonra, antrenör Casey Johnston, halteri – 45 pound artı 160 pound ağırlık daha – beline doğru kaldırdığında, köşede bir not beliriyor: “25+ ağırlığı düzenli olarak kaldırmamız gereken şeyler.” Pounds .” Ardından valiz, buzdolabı, mobilya vb. örnekler verilir.

36 yaşındaki Bayan Johnston, hem kuvvet antrenmanının işlevsel faydalarını savunan hem de yabancıların gözünü korkutabilecek bir egzersiz biçiminin gizemini çözen bir çevrimiçi topluluk oluşturdu. Bayan Johnston için ağırlık kaldırmak, vücudunuzun sorumluluğunu almaktır.

Birçok fitness etkileyicisinin yaptığı gibi, bir çamaşır tahtası absinin veya daha ince bir belin sırrını vaat etmiyor. Bunun yerine Bayan Johnston, 34.000’den fazla Instagram takipçisine ve She’s a Beast bülteninin yaklaşık 25.000 abonesine günlük yaşamda daha sorunsuz hareket edebilen bir vücut oluşturma araçları sağlıyor. Ve fitness, beslenme ve diğer ilgili konuları çevreleyen modern söylemin keskin, keskin yorumlarını yazıyor.

“Genellikle suçluluk, suçluluk, suçluluk. Bayan Johnston, genel fitness iklimi hakkında “Asla yeterince şey yapmıyorsunuz” dedi. Onun için spor salonunda egzersiz yapmak, “başa çıkabileceğiniz en fazla acıyı hissetmekle ilgili değil. Bu, herkesin erişebileceği temel bir yetkinlik oluşturmakla ilgili.”

Bayan Johnston’ın deneyimine göre bu fark, daha iyi duygusal ve zihinsel sağlığa yol açabilir. “Bu, ‘Daha güçlü olabilirim ve vücudum beynimi çevreleyen bir et çuvalı olmak veya diğer insanlara çekici görünmek için var değil’ gibi tatmin edici bir geri bildirim döngüsü haline geliyor” dedi.

2014’ten 2018’e kadar Haberler ürün inceleme şirketi Wirecutter’da editörlük yapan Bayan Johnston, 2016’da Hairpin web sitesi için “Ask a Swole Woman” köşesini yazmaya başladı. Yazılarının, fitness hakkında daha erişilebilir yazılar arayan okuyucularda yankı uyandırdığını gördü ve site 2018’in başlarında kapatıldıktan sonra, bülteninin ücretli sürümünün bir parçası olmadan önce köşesi dolaşmaya devam etti. Ayrıca LIFTOFF: Couch to Barbell adlı bir e-kitap yazdı, “geri kalanımız için bir halter rehberi” olarak pazarlandı (10.000’den fazla kopya sattı) ve sosyal medya uygulaması Discord’da bir kanalı var. doğrudan okuyucularla etkileşime girdiği yer.

Bayan Johnston, kuvvet antrenmanına başlamadan önce, 1990’ların sonu ve 2000’lerin başında gençliğinde yüceltilen vücut tipine ulaşmak için koşmaya ve kalorileri azaltmaya odaklandı. Bu arayış olumsuzluklarla doluydu.

Bayan Johnston, “Benim yaşımdaki insanların, medyanın kadınlara karşı tavrı ve onlarla en küçük kusurlarda bile alay etmesi açısından son derece zor bir dönemde büyüdüğünü düşünüyorum” dedi. “Medyada kadınların toplum içinde nasıl göründüğünü veya nasıl davrandığını izlemek için böyle bir iddia vardı. Britney Spears, kilosunun dalgalanıp dalgalanmadığına dair sürekli manşetlerin olduğu yerlerin muhtemelen en iyi bilinen örneğidir.

2013 yılında Bayan Johnston, ilgisini çeken bir kadın vücut geliştirmecinin yer aldığı bir Reddit gönderisine rastladı. Bir değişikliğe hazırdı: Fazla yemek yemiyordu ve elleri ve ayakları genellikle üşüyordu. Ağırlık kaldırmanın, yiyecek alımını ve egzersizini daha iyi dengelemesine izin verdiğini fark etti. Ama diğer yaklaşımları yargılamak için burada değil.

“İnsanların yapmak istediği her şeyi radikal bir şekilde kabul ediyorum. Neyin işe yaradığını düşündüğünüz konusunda sizinle tartışmak için burada değilim,” dedi Bayan Johnston, diğer egzersiz biçimlerini haltere tercih edenler hakkında. “Tek görüşüm, kuvvet antrenmanının kötü bir şöhrete sahip olduğunu düşünüyorum.”

Spor salonuna ilk girdiğinde – “korkutucu bir yer” dedi – güvensizlik duygularını bir kenara itti ve üç egzersiz yaptı: her biri beş “tekrar” veya tekrardan oluşan üç set için ağız kavgası, bench press ve kürek çekme.

Sonra, dedi, içki dükkanına gitti. Bayan Johnston, “Çok acıktım,” dedi. “Vücudum savaşa girdikten sonra ziyafet için can atıyor.”

Bayan Johnston kısa süre sonra yemeklerine ağırlık vermeye ve daha fazla protein ve karbonhidrat yemeye başladı. Yeni bulunan gücüne sevindi.

Ortağı Seamus McKiernan, “Sürekli olarak vücudunu bu sistem olarak düşünüyor” dedi. “Orada ne var? Ve bununla ne elde edebilirsiniz? Ve nasıl daha iyi hissetmeni ve daha iyi performans göstermeni sağlayabilir?”

Bayan Johnston, platformlarının “insanlara, kendileriyle aynı sayfada olan diğer insanlarla birlikte olduklarını bildikleri ve daha fazla işlevsellik ve sürdürülebilir uygulama için hizalandıkları bir yer” sağladığını söyledi.

New York Magazine’de genel yayın yönetmeni ve Haber’ın Styles bölümünün eski editörü olan arkadaşı Choire Sicha, 2021’de Bayan Johnston’ın e-kitabını satın aldı. Pandemi sırasında masasında saatlerce oturduktan sonra fark etti Bay Sicha’nın ifadesiyle, vücudunun “kötüleşmek” üzere olduğunu ve kendisini “son derece rahatsız” olduğu bir şeyi yapmaya zorladığını. Gönüllü bir itfaiyeci oldu, ancak güç kazanması gerektiğini fark etti.

Bayan Johnston’ın Kaldırma Rehberi’ne döndü ve çalışmasının altında yatan felsefenin yankı bulduğunu gördü.

Bay Sicha, “Hepimizin halter şampiyonu olmayacağımızı biliyor ve bunu yaparsak hepimizin güzel görünmeyeceğini biliyor” dedi. “Bu sadece Instagram karşıtı bir estetik. Çok insan yanlısı.”