Cheryl Hines, Robert F. Kennedy Jr.’ın başkan yardımcısı olmayı beklemiyordu.

canvade

Yeni Üye
İnşaatta çalışan babası ve Hazine Müsteşarlığı’nda asistan olan annesi varsa siyasi görüşlerini gizli tuttular. Hines, “Anneme kime oy verdiğini sorsam, bunun kimseyi ilgilendirmediğini ve kendi sırrı olduğunu söylerdi” dedi. “Babamın siyasetten veya güncel olaylardan bahsettiğini hiç hatırlamıyorum, bu yüzden hayatımın bir parçası değildi. Gerçekten, Kennedy’ler hakkında bildiğim tek şey devlet okulunda öğrendiğim şeydi, o da tarihti.”

Kozmetoloji okuduktan ve Central Florida Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, ilk oyunculuk işi Universal Studios’ta oldu ve burada günde 15 defaya kadar canlı bir seyirci önünde Psycho’daki duş sahnesini canlandırdı. Bir izleyicinin onu lastik bir bıçakla bıçakladığı sırada ten rengi bir beden kıyafeti içinde ayakta duran birinin yer aldığı bir performanstı.

30’larında – pratikte belli bir yaş Bayan Hines, Hollywood yıllarında hala borcunu ödüyordu: barmen olarak çalıştı, film yapımcısı ve aktör Rob Reiner’in kişisel asistanı olarak çalıştı ve doğaçlama dersleri aldı. Çığır açması 1999’da Curb Your Enthusiasm’da rol aldığında geldi. 2002’de gösteri, birçok Emmy ve Altın Küre’nin ilkini kazandı.

Bayan Hines, Altın Küre Ödülleri’nde sahne arkasında olduğunu ve Harrison Ford ile tanıştığını hatırladı. Onu tebrik etmek için durduğunda elini uzattı ve “Ben Cheryl Hines. Harrison Ford, “Kim olduğunu biliyorum” dedi ve “Aman Tanrım, ne?” diye düşündüm.

O ve Bay Kennedy, 2006 yılında, Bay Kennedy’nin uzun süredir arkadaşı olan Bay David’in, Bay Kennedy’nin kurucu ortağı olduğu kar amacı gütmeyen çevreci bir kuruluş olan Waterkeeper Alliance için Kanada’nın Banff kentinde düzenlenen bir kayak hafta sonu bağış toplama etkinliğinde onu tanıştırdığında tanıştı. Bayan Hines’in kayak yapmaya niyeti yoktu, “ama bir bakıyorsunuz, kayak yapıyoruz ve bir telesiyejin içindeyiz” dedi. “Larry’ye baktım ve ‘Neler oluyor?’ dedim. ‘Evet’ diyor ve ‘Bu Bobby’ gibi bir imada bulunuyor.” Bayan Hines, Bay Kennedy’nin bir çevre savunucusu olarak yaptığı çalışmalardan haberdar olduğunu, ancak “Bunun arkasındaki politika hakkında hala çok fazla bir şey bilmiyordum. “hepsi.”