Denizlispor, Bursaspor maçına umutla hazırlanıyor

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 33.haftasında oynadıkları İstanbulspor maçında alınan 3 puanın, ligde kalma yolunda büyük bir pürüzün kayıpsız aşıldığı manasına geldiğini tabir eden A. Denizlispor Lideri Mehmet Uz, “Maça fazlaca güzel başladık. Maçın başlarında iki topumuz direkten dönerken, galibiyet golünü de bulduk. sonrasındasında rakibimiz iki sefer öne geçti. Bilhassa ikinci yarıda hocamızın oyuna müdahalesi, oyuncularımızın kazanma hırsı ve ortaya konulan çabayla maçı kazanmayı başardık. Play-off sınırında bulunan ve Muhteşem Lig hesapları yapan İstanbulspor’a karşı alınan bu galibiyet bizi biraz daha rahatlattı. Son 2 haftayı 6 puanla kapattığımız için hayli memnunuz. Teknik takımımız ve oyuncularımızı kutluyorum. Hafta içi gündüz maçı ve yağışlı bir hava bulunmasına karşın grubumuzu yalnız bırakmayarak tribünlerdeki yerini alan taraftarlarımıza ayrıyeten teşekkür ediyorum” dedi.

“Deplasmanda alınacak her puan fazlaca önemli”

Bursaspor ’la 23 Nisan 2022 Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak güzelce rahatlamak istediklerini söz eden Mehmet Uz, “Bulunduğumuz pozisyon itibariyle bilhassa deplasmanda alınacak her puanın fazlaca kıymetli olduğunu biliyoruz. Bu maçtan da istediğimizi alarak gayemize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

Öte yandan Yeşil Siyahlılar bugün Haluk Ulusoy Tesislerinde, Teknik Yönetici Mesut Bakkal idaresinde gerçekleştirilecek egzersizin akabinde 21 Nisan 2022 Perşembe günü öğlen saatlerinde Bursa’ya hareket edecek.

İHA