Denizlispor’dan mükemmel dönüş

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1’inci Lig’de kümede kalma gayreti veren Altaş Denizlispor , konutunda İstanbulspor’u 4-3 yenerek değerli bir geri dönüşe imza attı. Hafta sonunda da deplasmanda Ankara Keçiörengücü’nü tek golle geçen yeşil-siyahlılar son 6 maçta 5 galibiyetle düşme potasından uzaklaştı. İstanbulspor karşısında iki defa yenik duruma düşen Denizlispor, 3 dakikada iki gol birden atarak alandan 4-3 galip ayrıldı. Müsabaka sonunda ise ekipte büyük bir coşku yaşandı. Bitime 5 maç kala 39 puana ulaşan Denizli’de futbolcular ve teknik grup harika geri dönüşü taraftarla bir arada doyasıya kutladı.

nazaranve başladığı günden bu yana düşme sınırında devraldığı Denizlispor’u ayağa kaldıran teknik yönetici Mesut Bakkal da futbolcularıyla memnunluğu paylaştı. Çok keyifli bir müsabaka izlettirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “İşin açıkçası bu maçta birliktee kalsaydık üzülürdüm. Zira oyuna güzel başladık. Rakibin eksik taraflarını âlâ tahlil ettik. Durumlarımız ve direkten dönen toplarımız vardı. Yenik durumdayken gol atacağımızı hatta goller bulacağımızı söylemiş oldum. Zira kadro o enerjiyi veriyordu. daha sonra oyuncu değişikliği yaparak Lopez’in golü ile hayata dönen bir grup olduk” dedi.

MESUT BAKKAL: ASLA REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Ligde kalma ismine epeyce değerli bir galibiyet aldıklarına değinen Mesut Bakkal, “Son iki maçta kazandığımız 6 puan bizi güzel bir yere getirdi. Artık bu noktanın değerini bilerek, ona bakılırsa hazırlanıp, bundan daha sonraki maçlara çıkacağız. En düzgününü yapmaya çalışacağız zira lig çabucak hemen bitmedi. Asla rehavete kapılmayacağız. Geçen evimizdeki Tuzlaspor maçında dolu tribünlere biz bu golleri armağan edemedik ancak artık bu golleri ikram ediyorum. Hem hoş oyun birebir vakitte farklı galibiyet bize büyük bir moral kaynağı oldu” diye konuştu. Denizlispor hafta sonu düşme çizgisindeki direkt rakiplerinden Bursaspor deplasmanına gidecek.

ÖMER var ise SORUN YOK

Denizlispor’un dönem başında takımını kattığı Muhteşem Lig patentli deneyimli golcü Ömer Şişmanoğlu, İstanbulspor ağlarını 2 sefer sarsarak ligde 10 gole ulaştı. Bu dönem attığı kritik gollerle grubuna altın bedelinde puanlar kazandıran 32 yaşındaki deneyimli santrfor, İstanbul temsilcisi önünde hem açılış tıpkı vakitte ekibine galibiyeti getiren gollere imza attı.