“Drag King”: Gördüm ve adam gibiyim

canvade

Yeni Üye
Uzun süre hareketsiz kaldım, melankolik bir mizah anlayışıyla, aşkım ideal erkeğime karşı duygularla dolu bir dönemdi. Kendimize bir adamın daha uzun boylu bir adamı taklit edip etmediğini sorduğumuzda Drag Kralıbana zihinsel olarak şarap veren kişi bu.

Daha Uzun De Drag Kralı Bunu hayal ediyorum: Bir erkek olarak ilgisini çekmek ve bir aktüatör olarak eşlik etmek istediğim bir kadın toplantısı. Daha uzun boylu olanlarla ilgili kısa bilgiler Kraliçeleri sürükleyinfikir, ambargo olmaksızın, misyondur: bir türün tüm sınırlarından nasıl daha canlı olduğunu keşfetmek.

Albayın koordinatörü, onun erkekliğin temsilcisi olarak hareket ettiğini anlatıyor. “Empezamos with la imitación, y luego profundizamos” diye açıklıyor.

Uzaktaki sandalyemde uzanıyorum ve tıpkı erkeksi bir erkek olan arkadaşım gibi, onu bir galip olarak karşılamak için kadınsı kıyafetlerle donatıldığımı hayal ediyorum: güzel bir elbiseyle, çok güzel giyinmiş, kıyafetsiz, küçük bir sürpriz gibi. Kağıt değiştirmek özel bir manevi egzersizdi. Ancak vücudumun genişlemesi bana çok fayda sağladı – piernas, brazos ve gestos abiertos – bu yer onları çok sıkıştıracağımı gösteriyor.

Kendimi daha da büyük hissettim çünkü hayal kırıklığına uğradım ve gazetenin çaresizliğine kızdım ve sonra ilişkilerin içinde eridim. Yetişkin bir kadındınız, genç bir nesildiniz, bir kocanız ve kariyeriniz vardı ve daha sonra ailemdeki erkek partnerlerimin ihtiyaçlarını ve arzularını takip ettiniz. 40 yaşıma odaklandığımda bu ilgi bana verildi ve her seferinde bu çok daha belirgin hale geldi. Hayatımı sürdürmek için çok fazla zaman harcamam gerekiyordu ve sadece birkaç ay sonra ailemi değiştirmek zorunda kalacağımı biliyordum.

Büyük olan, ben onu terk ederken cinsel perhiz modunu benimsemenin özgürlüğünü ve buna karşılık aldığı riskleri hissetti.

Menüdeki rollerimiz bana Gustavan: The Chico’yu anlatan şarkılardaki karakterleri yansıtırken arkadaşım ve ben çok uzun süre heyecanlı anlar yaşadık. Serin Calle’de, yaşam alanınızda bulunan mujer guapa’ya serenat yapıldı.

İkisi istikrarlı bir ilişki kurduktan sonra ertesi gün tam tersine karar verdiğimi söylemek istedim. Ancak bu cesaretin komplikasyon yaratmadığını biliyoruz.

Buenos Aires’te bir yabancı olarak (Küba kökenlidir; yo, estadounidense) en fazla soloya sahip olanlar Lugareño’lardır. Erkeklerin kendi ülkelerinde sahip olduğu pek çok farklı ilişki ipucu yok, ancak bu aynı zamanda başka kimlikler bulma konusunda daha fazla özgürlüğe sahip olduğumuz anlamına da geliyor.

Konuya girdiğimizde Buscar Pistas adında bir analizör önerdim. Şu andan itibaren. Bunun yolu şu ki, seks seansına başlamak için adamı terk etmek zorundayım. Bu aynı zamanda benim için temel gereksinimdir. Drag Kralı?

Hemen mi Drag Kralı Suya gibi bir Barba de Chivo ekliyorum ve evimde había dejado había dejado negra tirantes camiseta de llevar’ı çalıştırıyorum.

Bu kişinin güveniyle, aynı zamanda niyetiyle büyülendi. Ben eko-insan olduğumda büyük pasillolarımla geçirdiğim ergenlik öncesi kişiydi.

Son üç yarıyılda babamı babamın yanına bıraktıktan sonra eve gittim, kaynakla yapılan alıntıyı iptal ettim, bir arkadaşım için bir buluşma hazırladım, giyindim ve çocuklarla beşinci spor olan aplastándolos’la meşgul oldum. Düğmeli bir gömlek, deri pantolon ve yılan çizmeler giyiyorum.

Banyo aynasında Cejas’ı araştırdım, bir crecer’a empoze eden bağnazların peloslarını gördüm. Son olarak calzoncillos’a kayıtlı kalsetinlerden biriyle buluştum, paketi ayarladım ve listeyi bekledim.

Şarapla en çok ilgilendiğim anlarda dolabıma bakmak zorunda kaldım. Tertemiz bir şekilde korunmuş, beyaz ışınlı pembe bir kadın olan Lilly Pulitzer’e güveniyorum. Ama bana yardım edeceğini hissettiğimde ona karşılık verdim.

Bitirip şort ve tişört giyiyorum.

Farkı bilmiyorum mu? Hayır, merhaba.

Bir Semana beni takip etti. Me encantaba, karanlık ve tatlı bir tabut.

“Sofisticado”, benim sevgilim.

Ansiaba bana ulaşın Drag Kralıama sanki nunca pudiéramos volver a nuestras tardes encantadoras gibiydi.

Sonunda kalp atışlarının titrediği bir gün, söylüyorum sana. Büyüleyici ama tuhaf. Le enseñé fotoğrafları.

Keşif mi yaptın? Empezó çeşitli Kübalı erkeklerin davranış biçimlerini taklit etti, bir memur olarak mutfağımı geliştirdi; Pecho Adentro, Culo Adentro ve Luego ise Proxeneta, Pecho Afuera, Balanceando Los Brazos olarak. Tüm bunlardan pişmanlık duyuyorum; Dahası, Küba’da yaşarken başka bir fırsat bulduğumda, çağrıların, adanın ışığının, bir sonrakinin ortasında benim hareketlerimi kopyaladığını hayal edebiliyordum.

Yüce Olan’ın ölümünden bir gün sonra, onun yanına gidemedim ve çok sayıda pizzacı ve tango barı olan Avenida Corrientes’ten ayrı olarak medyada uzun süre vakit geçirdim. Adamın Vestida, bana hiçbir şey yapmadığımı ve bana hiçbir şey yapmadığını gönderdim.

Miré doğrudan Gente en lugar de’ye ser Mirada. Dar kot pantolonlu bir kadın: Le Miré el Trasero. Rahatınız için bir pizza gönderdim. Mirada’nın dışında, hayatımın her yerinde olduğu gibi, camino’mdan ayrılıyorum. Arkadaşlarımla ne kadar meşgul olduğumdan emin değildim. Ama aynı zamanda uyarıcı bir etkisi de var. Bunu nasıl yapabilirim?

Dört adamımızdan biri, sanki nadir biriymişim gibi beni Reojo konusunda ikna etti. Ama ne alışkanlığı ne de kayıtsız kalma arzusunu kışkırtmadılar.

Büyük, maquillage gözleri, biraz uzak dudakları ve eskort atmosferi olan bir kadının film karteliyle birlikte fotoğraflarını çektim. Adam artık güzel kadının yanındadır. Fotoğrafları arkadaşlarıma gönderdim, onlar da “Bu çok şık mı?” diye yanıtladı. Arkadaşlarıma o dönemden başka bir fikrim yok.

Ancak bir kişinin deneyimini genelleştirmek zordur. Arjantinli bir arkadaşımın yanına gittiğimde şöyle dedim: “Bu onun bir erkeğin ne olduğuna dair senin fantezin. Alguno puede ir por la calle pensando: ‘No tengo trabajo’”.

Ve bir zencinin bana “Bir erkeğin tipini taklit ediyorum” demesini seviyorum.

Buenos Aires’teki deneyimlerimle iletişim halinde olmayı seviyorum çünkü kafelere girip şehri gezemiyorum, cep telefonlarıyla seyahat edemiyorum. Artık bir kadın olarak ortaya çıkabilen bir formun kamusal alanda hoş ve inkar edilemez bir hissine kapıldınız. Ancak deneyimimin her zaman siyah veya beyaz olarak hayal ettiğimden farklı olduğunu kaydetmeyi seviyorum.

Hikayenin sonunda muhteşem bir manzara var. Mientras ensayaba, Haciendo üreme Benimle Reguetón Şarkıları Drag KralıSentia, libido altında beni bu şekilde dönüştürmek için bana geldi, ondan duymak istediğim bir Guapa kadınının şarkısı gibi.

Ben aşktayken ve birlikteyken, kadın gazetesi bana sadece birkaç gerçek gazete gönderiyordu, bu da onu soran kadının yorumladığından daha az anlamlıydı.

Lütfen sadece birkaç cerveza paylaşmak istediğimi unutmayın. Drag Kralı. Toplum içinde tacize uğrayan kişi de direniyorsa.

Size dakikada birçok fotoğraf sunuyoruz sürükle kral, Ve kendi kendime Habrían’ı göremediğimi düşündüm. Después, en el bad, me miré al espejo. Konu bu değil. ¿Quedarme con mi Drag Kralı Bir kadın için hangi giyim eşyası?

Bir mesaj istiyorum: “Mandame una foto”. Yakında fotoğraf çekmeden önce, korkunç bir altın tasmayla baş başayım. Ama benden önümde olan çok az insan var Drag Kralı.

Onlara erkek gibi çekilmiş fotoğraflarımı gönderiyorum. “Pero no creo que sea eso lo que pides”.

“Evet, evet” diye yanıtladı. “Mándame la más femenina”.

Madem ki buradayım.

“Me hubiera gustado verte sin bigote” diye yazıyordu, “pero eres guapísima.”

Olduğumdan çok daha çekiciydim Drag Kralıama bu onun için çekici bir zaman değil.

Benim için bir gün, sen de bir gün benim için iyi oldu. Merhaba ser Bu sorduğumdan daha fazlası estar dolandırıcılık el.

Bir gün bir geziye çıkıyordum, en çok kendimi hissediyordum ve Vernos için geçici bir planım vardı ama havaalanından ayrılırken iptal edildi. Yolculuk sırasında çok resmi davrandım ve yaptığım ilk şey bluzu ve sujetadoru almak ve Cinta Atlética’nın kötü şansını kutlamak için kapıya gelmek oldu. El bigote fino’yu, las cejas espesas, la barba de chivo’yu kullanıyorum. Benden paketle karşılaş Drag Kralı Cajón de los Calcetines’te ve me lo coloqué’de.

Aynanın karşısında bunun bir “Vene Aquí”, bir “Largate” olduğunu düşündüm; su boca insinuaba dikkatin dağılması. Bana öyle geldi ki, kendimi bir libido yağı gibi hissettim ve bana dokunan mutlak bir sakinlik hissi eşlik ediyordu.

Bugün ona sormak isteyen adam buydu.

Buenos Aires’te yaşayan bir yazar olan Maxine Swann, “travesti kralı” olarak yaşadığı deneyimin anısını yazıyor.