Düğün gününüz yerel bir tatildi

canvade

Yeni Üye
Chase, 16 Kasım 2021'de Houston Hayvanat Bahçesi'ndeki ilk resmi tarihleri için Vaughan Edmunds ve Kirby Lynn Matocha ile tanıştığında her şey yanlış görünüyordu.

Giriş kapısına ulaşmadan kısa bir süre önce, Edmund'un cep telefonundan cep telefonu öldü ve dijital biletlerini tuttu. Ama ikisi ona güldü. Telefon hediyelik eşya dükkanında çözülürken, yakındaki yansıtıcı havuz ve bahçelerden geçti. Sonra yağmur yağmaya başladı. Kendilerini geçene kadar bir kemerin altına ittiler, daha sonra o sırada ücretli telefonunu çağırdılar.

“Hayvanat bahçesinde iyi vakit geçirdik,” dedi Bayan Matocha. “Evi düz saç ve sinirlerle terk ettim, ama kıvırcık saçlar ve ciddi bir ezme ile geri döndüm.” Tarihi sona erdirmek istemediklerinde, yakındaki Sanat Müzesi, Houston'da dolanıyorlar ve bir gün çağırmadan önce Jeni'de dondurma yaptılar.

İlk resmi tarihleri olmasına rağmen, aslında iki hafta önce bir araya geldiler. Karşılıklı arkadaşlar, 16 Eylül 2021'de Houston'da bir Meksika restoranı olan El Tiempo'da şehirde Bay Edmunds'u ağırlamak için bir akşam yemeği kurmuşlardı. Yakın zamanda Wake Forest Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tamamladıktan sonra Winston-Salem, NC'den Bracewell Hukuk Firması'nda çalışmak için yeni taşınmıştı.

“Fajita dumanına aşık olduğumuz için şaka yapıyoruz,” dedi Bay Edmunds.

Ertesi hafta grup içecekler için dışarı çıktı. Bay Edmunds anahtarlarını barda bıraktı ve Bayan Matocha ona geri dönmek için gönüllü olarak temasa geçti ve onu tekrar görme fırsatına ilham verdi.

Bay Edmunds onu kasten orada bırakmadığını söyledi. “Keşke anahtarlarımı kasıtlı olarak kaybedecek kadar akıllı olsaydım” dedi.

Bu Pazar, bir maç görmek için Houston Polo Kulübü'ne de gittiler. Önümüzdeki birkaç hafta içinde çift birlikte futbol izledi ve bir sürüş alanına gitti. Kısa bir süre sonra, resmi ilk randevusunu hayvanat bahçesine bir geziye çıkarmaya karar verdiler.

İlk randevusundan altı hafta sonra, Bay Edmund'dan Bayan Matocha kız arkadaşı olmak istedi.

Ocak 2023'te Bayan Matocha ve Bay Edmunds, Bay Edmunds'un yaşadığı Houston Heights bölgesinde aynı komplekste yeni bir daireye taşındı. Bugün orada devam ediyorlar.

9 Mart 2024'te Bay Edmunds, ikisinin bir yürüyüşe çıkmasını ve daha sonra rezervasyon yaptığı Houston'daki Montrose mahallesinde Clarks Oyster Bar'da istiridye almasını önerdi. Böyle bir teklif şaşırtıcı değildi. Ama kesinlikle ne olacaktı.

“Çok geç kaldık ve hala dedim ki:” Yürüyüşe çıkalım. ” Ve sonra park yeri bulamadım ”dedi.

Sonunda bir otopark buldu. “Mümkün olduğunca çabuk gittim, ama o zaman biliyordu ve bildiğini biliyordum,” dedi Bay Edmunds. Bununla birlikte, hermann Park'taki Mary Gibbs ve Jesse H. Jones yansıma havuzundan yer aldılar, burada ikisi ilk randevularında yağmur yağdı.

Bay Edmund'un tente altındaki farkındalığı ve Bayan Matocha evet dedi.

Houston'da doğan 26 yaşındaki Bayan Matocha, Houston'da bir sigorta acentesi olan Pacific Life'da performans danışmanıdır. Texas A&M Üniversitesi'nden İletişim ve Gazetecilik alanında lisans derecesine sahiptir.

Raleigh, NC'den gelen 29 yaşındaki Bay Edmunds, Houston'daki Bracewell'de birleşme ve devralmalar konusunda uzmanlaşmış yardımcı avukat. Clemson Üniversitesi'ni siyaset bilimi lisans derecesi ile tamamladı ve Wake Forest Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde hukuk derecesi aldı.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Çift, 15 Şubat'ta Houston'daki Erzel St. Michael Katolik Kilisesi'nde, Bayan Matocha'nın aile rahibi Rev. Peter Wood tarafından evlendi. “St. Michael'daki ilk ve ortaokula gittim” dedi. “Kilise banklarında dua ettiğini”, Dakika Math ve gelecekteki kocam için üçüncü sınıf bir matematik oyunu kazanacağını da sözlerine ekledi.

Çift, 290 konuğu için düğün programına küçük bir matematik sayfası bile içeriyordu. “Göz kırpma olarak, onu tam devre anına yazdırdık,” dedi Bayan Matocha.

Bunu, yüzlerce kırmızı gülün tavana asıldığı Houston Hotel, Club ve Spa'da bir resepsiyon izledi. “Gerçek değildi ve inanılmaz kokuyordu,” dedi Bayan Matocha.

Houston Belediye Başkanı John Whitmire, törene katıldı ve 15 Şubat'ta “Kirby ve Chase Day” i ilan etti. Bayan Matocha, ilkokuldayken onun için bir sayfaydı ve onu bir bağış toplama alanında yetişkin olarak destekledi.

Damat için bir sürpriz olarak, gelin onun için bir DJ seti gerçekleştirdi. “Karışım altı ay üretimde,” dedi Bayan Matocha. “Houston, Raleigh, Clemson, Texas A & M ve bizim aşkımızın tarif ettiği en sevdiğimiz şarkılarla dans ederken gözleri kovalamak ve ona şarkı söylemek özel bir şeydi.”