Eric Adams New York Moda Haftası partilerini açıyor

canvade

Yeni Üye
Perşembe akşamı Belediye Başkanı Eric Adams, puantiyeli dirsek yamalı parlak kırmızı bir ceket giyerek Gracie Mansion’daki yemek odasına girdi.

“Bu rengi çok seviyorum” dedi ve şöyle devam etti: “Ruh halim ne olursa olsun dolaptan seçiyorum.” (Ceketini nereden aldığını bilmiyordu.)

Bay Adams, resmi konutunda CFDA ve Spotify NYFW açılış partisine tasarımcı Thom Browne ile birlikte ev sahipliği yaptı ve belediye başkanı ruh halinin “neşeli” olduğunu söyledi.

“Moda insanlarıyla takılıyordum” dedi ve şunu ekledi: “ki bunu gerçekten çok seviyorum.” Yıl boyunca beyaz bir masa örtüsü, iki sönmemiş mum ve dekoratif bir çorba kasesiyle süslenmiş bir masaya oturdu.

Salonun hemen ötesinde, malikanedeki açık mavi balo salonunda 200’e yakın ünlü, moda tasarımcısı ve medya temsilcisi sıkışık bir şekilde oturuyordu. Rahibe Nancy’nin “Bam Bam” ve Doechii’nin “What It Is” şarkıları hoparlörlerden çalınırken konuklar çapraz olarak dönerek Anna Wintour, Stacey Bendet, Gabriela Hearst, Vera Wang, David Lauren ve Jordan Roth, Kathryn Newton ve dahil olmak üzere diğer katılımcıların yanından gizlice geçtiler. CFDA/Vogue Moda Fonu’ndan genç tasarımcılar.

Önceki gece Bay Adams, Central Park’ın diğer tarafında başka bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Binasındaki açılış konuşmasında New York’un mülteci krizine değindi ve “Bu sorun New York’u yok edecek” dedi.

Göçmen savunucu grupları ve bazı Demokratlar tarafından ayrımcı olduğu gerekçesiyle eleştirilen bu provokatif açıklamaların etkisi sorulduğunda Bay Adams, göçmenlerden değil, durumun etkisinden bahsettiğini vurguladı ancak benzer bir mesajı tekrarladı.

“Kriz, insanları değil, kriz şehrimizin ekonomik gücünü baltalıyor” dedi. “İnsanlar buraya çalışmak için gelmek istiyor ama bunu yapamadıkları için şehre bir katkı sağlayamıyorlar. 12 milyar dolar harcamak üzereyiz. Okullarımızı etkileyecek. Polis teşkilatımızı etkileyecek, sokaklarımızı etkileyecek, şehrimizdeki her şeyi etkileyecek.”

“Ve New York City sakinleri, yani vergi mükellefleri için bu tamamen yanlış” diye devam etti. “Pandemiden çok uzaktayız ve şimdi bu kriz, bu şehrin inşa ettiği ve toparladığı her şeyi baltalıyor ve şehrimize zarar verecek.”

Ancak katılımcılara yaptığı konuşmada Bay Adams, moda endüstrisine, onun şehirdeki yerine ve genellikle günde birden fazla kıyafet giyerek giyinmekten aldığı keyif üzerinde durmaya devam etti.

“Bu kadar güzel bir şehre gitmek ve onun her yönünü, tasarımlarımızın, modamızın, ifademizin bireyselliğini gerçekten dikkate almamak bir Shakespeare trajedisi” dedi.

Akşamın ilerleyen saatlerinde, partiye gidenler Doğu Nehri boyunca Brooklyn Botanik Bahçesi’nin yemyeşil Lily Havuz Terasında toplandılar ve Parfums Christian Dior’un ev sahipliği yaptığı kokteyllerin ve akşam yemeğinin ve Fransız zaferini kutlamak için sınırlı sayıda üretilen L’Or de J’adore parfümünün tadını çıkardılar. sanatçı Jean-Michel Othoniel.

Harlem Oda Oyuncuları su çeşmesinin sesi eşliğinde performans sergilerken konuklar adak mumlarının etrafında dolaştılar. İzleyiciler arasında markanın uzun süreli elçisi Charlize Theron’un yanı sıra Maye Musk, Alexandra Daddario, Rachel Brosnahan, Meghann Fahy, Stephanie Hsu ve Thomas Doherty de vardı.

22 Ekim’e kadar sürecek olan “Jean-Michel Othoniel: Hipnozun Çiçekleri” sergisindeki büyük soyut boncuklu çiçeklerden birkaçı göletten çıktı. (Bay Othoniel’in yarattığı sınırlı sayıdaki L’Or de J’adore şişesi, heykellerinin minyatür bir modelini içerir ve seçkin Dior mağazalarında ve Dior.com’da 15.000 dolara satılır.)

Krem rengi halıları ve derme çatma duvarları olan palmiye evinde konuklar, çilekli pancar salatası ve çizgili levrek yemeklerini yiyorlardı. Bay Othoniel tarafından tasarlanan bir çift kabarcıklı altın kule süsü, odaya özel bir L’Or de J’adore kokusu saldı.

Bu, Bay Othoniel’in Brooklyn Botanik Bahçesi’ndeki ilk sergisiydi ve on yılı aşkın bir süre önce Brooklyn Müzesi’ndeki sergisinin ardından Bölge’ye dönüşüydü.

Bay Othoniel, “Çalışmalarımla insanları gerçekliğe döndürmek istiyorum” dedi. “İnsanların bahçede olmaktan keyif almasını, dünyanın dışında bir bahçeyle korunmasını ve gerçeklikten kaçabilecekleri güzel bir yerde olmalarını istiyorum.”

Bu haftanın başlarında, Salı gecesi Strokes, J. Crew’un 40. yıldönümünü kutlayan bir etkinlikte Pier 17’de çatı katındaki sahneye çıktı.

Grup 2001 yılında “The Modern Age” şarkısıyla açılışı yaptığında, 600 katılımcının çoğu yavaş yavaş New York silüetinin önündeki sahneye doğru yürüyordu.

“Muhtemelen şimdiye kadar sahip olduğumuz en havalı arka planlardan biri. Teşekkür ederim J.” dedi Julian Casablancas. (İlk J. Crew mağazası 1983’te South Street Limanı yakınında açıldı.)

90 derecelik hafif esintili akşam, konukların istiridye, karides ve yavru istiridyelerle dolu eriyen buzdan heykel kulesinin keyfini çıkarmasına engel olmadı.

J. Crew’un 2020’de iflas koruması için başvuruda bulunmasının ve 2021’de Brendon Babenzien’i erkek giyim kreatif direktörü olarak atamasının ardından hâlâ toparlanmaya çalıştığı bir dönemde, markanın yeniden “havalı” olup olamayacağı sorusu merkezde yer alıyor.

Güneş gözlüğü, kolsuz yelek ve parmaksız eldiven giyen Bay Casablancas seyircilere “J’nin ne anlama geldiğini bilen var mı?” diye sordu.

Grup yaklaşık yarım saat boyunca “Reptilia”, “Last Nite”, “Is This It” gibi klasiklerin yanı sıra “Hawaii” gibi daha derin parçaları çaldı. Konuklar arasında Joan Smalls, Diane Keaton, Sadie Sink, Adam Scott, Leon Bridges, Jenna Lyons, Cass Bird, Joshua Jackson ve Jodie Turner-Smith vardı.

Sahnenin yakınında, ön sırada, bir avuç dolusu insan tüm vücuduyla dans ederken, kalabalığın geri kalanı zevkle başlarını sallıyordu.

Setin sonunda yaklaşık 10 Strokes gösterisine katıldığını söyleyen Blake Bensman, çatı katındaki performansın diğer gördüklerine göre daha iyi olduğunu söyledi.

Bensman, “Onları başka şehirlerdeki müzik festivallerinde hissetmedikleri halde gördüm” dedi ve ekledi, “Biraz pahalı olacağını düşünmüştüm ama sanırım eğlendiler.”