Erkekler gerçekten, gerçekten, gülünç alçak kot pantolon giyecek mi?

canvade

Yeni Üye
Giyim hakkında yazan ve tat ile geçen bir adam olarak, modla ilgili her türlü korkuyu düşünmek zorunda kaldım. Kısaltılmış pantolon kısa görünecek mi? Sarı bir gömlek beni yıkar mı? Freight pantolonları (tekrar) çekmeye çalışmalı mıyım?

Ama bunu beklemiyordum: Dünyayı ortaya çıkarmak için doğru miktarda toprak nedir?

Çarşamba günü Milano'daki Dizel Defilesi sırasında sorduğum soru buydu, bu da o kadar derinden atılan kot pantolonda üç model (iki erkek ve bir kadın) ile tamamlandı ki, serseri çatlaklarının madeni para hortumu boyutunun bir kısmını ortaya çıkardılar. Önden kot pantolonun neyi tanıttığını göremiyordunuz, ancak modeller geçtiğinde seyirci tam bir ay değildi. İhale ifade etmek için, üst posterleri iyi bakıldı. Gösteriyi terk ettim ve kot pantolonun kişisel arka kuaförleriyle donatılmış olup olmadığını merak ettim.

An kesinlikle bir provokasyondu. Peki pist konsepti ile perakende gerçeklik arasındaki sınır böyle bir nesne ile ne kadar gözenekli? Moda etiketleri zaten Peekabutt pantolonunu denedi. 1993'te Alexander McQueen ve Bumster -Jeans çok dikkat çekti. Bay McQueen'in güney pantolonu, kırmızı halı veya pistin üzerine çok fazla giyilmemiş ikonik bir tasarımdır. Ve Bay McQueen'in sizi kadınlarda sergilediği söylenmelidir.

Tasarımcıların daha önce erkek Bumsters var. 2015 yılında, İngiliz etiket kardeşleri arsız pantolonlarını “Bum Freear” i erkeklere sundu. Geçen yıl, Fransız tasarımcı Ludovic de Saint Sernin, erkekler için Lederhosen'i “popo bölünmesi” için yarattı. Hiçbir tasarım iş yapmamış gibi görünüyor.

Dizeldesigner Glenn Martens, tek-SMIDGE-R-Jeans ile ciddiydi. Şovdan önceki bir önizlemede, Bay Martens, McQueen'in McQueen'in artık bir Bumster üretmediği için “onları geri getirmek” için beyaz alanı gördüğünü fark etti. Bir dizel temsilcisine göre, kot üretilir.

Bay Martens, kot pantolonun onları yerinde tutmak için içeride elastik jockstraps olduğunu belirtti. “Gerçekten iyi yapışıyor,” dedi.

Bir açıdan, bu kotların görüşü bekleniyordu. Çok düşük pantolonlar, Bella Hadids Instagram'a erişimi olan her trend tahminine söyleyeceği gibi, Dizel sergisinden bir gün önce tekrar şık, Dsquared2 göbeğin çok altına düşen düşük katlı kot pantolon sundu. Moda dünyasının bazı kısımları … yerdeki yerde bir yarış. Bangtern ile Bay Martens, dış sınırın yeni olmasını sağladı.

Bay McQueen'in oluşumundan 30 yıl sonra bile, hala izleyiciyi skandal etme gücüne sahip olan son fiziksel alanlardan birinin poposunun görüşüne çarptı.

Bakım sandıkları sık sık Milan'ın Landing Demiryolları'nda, onları neredeyse hiç fark etmiyorsunuz. (Meme başı insanlar, olmuş Serbest bırakıldı.) Özellikle erkeklerin aşınmasına bakmak için, uyluklarla beş inç şort, uzun zamandan beri Bloomingdales ana akımına gitti.

Ama arkadaşlarımla dizel kot pantolonun bir videosunu paylaştığımda, “bir şaka” dan gevrek bir “Gel” e cevaplar. Birine denemeye çalışıp denemeyeceğini sorduğumda, “Bugün yapılacak şeyler listemde değil.”