Eyüpspor’un teknik yöneticisi Hamza Hamzaoğlu: “1 puan sevindirici”

Dogus

Aktif Üye
Samsunspor deplasmanından 2-2’lik birliktelikle ayrılan Eyüpspor’da teknik yönetici Hamza Hamzaoğlu, maç sonu basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi.

“1 puan sevindirici”

Rakipleriyle ortalarındaki puan farkını koruduklarına dikkat çeken Hamzaoğlu, “Samsunspor’un ortasında bulunduğu durum prestijiyle bizim için güç bir maçtı. Biz de son 2 haftadaki oyunumuzu ortaya koyamadık. Bunda Samsunspor’un hayli istekli başlamasının hissesi vardı. Her ne kadar güç geçmiş olsa da bütün aksilikleri hayatış olsak da 1 puan sevindirici. 3 puanlı ayrılıp birinci 2 talihimizi daha da güçlendirmek isterdik lakin biraz artık uzak bir amaç üzere oldu. Bırakmayacağız, maçlardan azamî puanı çıkarıp, dönem sonu durumumuza bakacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel oynayamadık fakat uygun uğraş ettik. 2 sefer geriden gelip birlikteliği yakaladık. Istırabımız Rodrigues’i kaybettik. Onu riske ettik lakin yeniden sakatlandı. Riske ettik zira bu dönemde bu maçtan daha kıymetli diğer bir maç yoktu diye düşünüyorum. Rodrigues artık 1-2 maç bizle olamayacak. Onu da bir an evvel ortamızda görmek istiyoruz. 1 puana seviniyoruz. Keşke 3 olsaydı ancak Samsunspor’u da uğraşlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Erdi Demür-Furkan Abrek Ünal / SAMSUN (İHA)