Dogus
Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Eyüpspor, alanında karşılaştığı Altınordu ile 2-2 birliktee kaldı. Eyüpspor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu maçın akabinde değerlendirmelerde bulunarak, “Geçen haftaki galibiyetten daha sonra Altınordu’ya karşı kazanmak istiyorduk. Buradan alacağımız 3 puan, bizim için play-off talihimizi daha da güçlendirecekti. Maalesef birliktelikle ayrıldık. Aslında maça da âlâ başladık. Birinci yarı pek uygun oynadığımızı düşünüyorum. Rakibe hiç fırsat vermeden konumlar bulmaya çalıştık. Oyunun denetimini elimizde tutup, son dakikalarda golü de bulduk. 2. yarıya da makus başlamadık aslında lakin bir anlık konsantrasyon eksikliği sıradan top kaybı, duruş yanlışı, kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurmamız gerekiyordu ve kalemizde golü gördük. O golün şokunu atlatamadan 2. golü gördük. 2-1 mağlup duruma düştükten daha sonra bu maçı çevirebilmek için oyuncularımın her şeyini ortaya koyduğunu düşünüyorum. Bu da bizim için değerli. 2-2’yi yakaladık, tahminen 3’ü de bulabilirdik. Lakin 2-2 ile maçı bitirdik. Altınordu’yu tebrik ediyorum. Ekip olarak bana bakılırsa, güzel genç oyunculara sahipler. Hüseyin hocayı da tebrik ediyorum. Kaybettiğimiz puanları bundan daha sonraki haftalarda toplamaya çalışacağız. Önümüzdeki dönem Harika Lig ’de olursak maksadımıza ulaşmışız demektir. Bunun için 2 yol var, biri play-off başkası birinci 2. İkisi için de talihimizi zorlayacağız” sözlerini kullandı.
İsmail Yasin Akçın / İSTANBUL (İHA)
İsmail Yasin Akçın / İSTANBUL (İHA)