Feyzullah Dereci: Samsunspor başaracak

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında Samsunspor alanında Eyüpspor ile 1-1 birlikte kaldı. Gençlik Spor Vilayet Müdürü Feyzullah Dereci yaptığı maç daha sonrası yaptığı açıklamada, “Samsunsporumuz sergilediği hırslı ve mücadeleci futbol ile Harika Lig ‘i ne kadar epey istediğini şimdiden herkese gösterdi” dedi.

Samsunspor’un resmi eser satış mağazası Store55’e uğrayarak forma satın alan Feyzullah Dereci, taraftarlara da, “Samsunsporumuz resmi mamüllerini kullanalım, ekibimize hiç şayet olmazsa bu biçimde dayanak olalım” davetinde bulundu.

Yeni dönem formalarını fazlaca beğendiğini belirten Gençlik Spor Vilayet Müdürü Dereci, “Umuyorum bu birbirinden hoş formalar grubumuza uğurlu gelsin ve özlenen şampiyonluğu daima birlikte kutlayalım” diye konuştu.

“Bu dönem o dönem olacak”

2 haftayı geride bırakan lig ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Feyzullah Dereci, “Samsunspor 1 galibiyet ve 1 birliktelik aldığı ligde bence ortaya koyduğu mücadeleci, hırslı futbol ile dikkati çekti. Oyuncular ve teknik takım Muhteşem Lig’i ne kadar hayli istediklerini yalnızca taraftarlarına değil tüm Türkiye’ye gösterdi. Şahsen ben Samsunspor’un bu oyununu epeyce daha geliştirerek bu dönem Harika Lig hasretini gidereceğine olan inancımın hayli fazla arttığını söyleyebilirim. Bu dönem o dönem olacak, buna inanıyorum” halinde konuştu.