Futbol taraftarları gerçekten modaya uygun olmak istiyor mu?

canvade

Yeni Üye
Bunun bir anlaşma olabileceğini düşündürecek ne söyledi?

GRADE
Bence markalar, daha geniş kültürde olup bitenlere uyum sağladıklarında en iyi şekilde çalışırlar. Sporun popüler kültürü etkileme biçiminde büyük bir değişime tanık olduk; geçen yılki Olimpiyatlardan sonra, Super Bowl'un nasıl küresel olarak mutlaka görülmesi gereken bir spor haline geldiğini ve kadın sporlarının nasıl merkezde yer aldığını gördük. Sporcuların modanın kendi markalarını oluşturmada hızlandırıcı olabileceğini gerçekten anladıklarını gördük. Balenciaga ya da Chanel gibi pek çok büyük marka sporu örnek alıyor.

Bir futbol hayranı mısınız?

GRADE
Ailemle birlikte İngiltere'de futbol maçlarına giderek büyüdüm. Ben Doğu Londralıyım ve herkes West Ham'ı destekliyor ama ben bir Arsenal taraftarıyım. Kocam büyük bir Amerikan futbolu hayranıdır. Artık Lakers'ın sezonluk bilet sahibiyim. UCLA kampüsünün hemen yakınında oturuyorum, bu yüzden kadın basketbolunu biraz seviyorum. Gerçekten saf bir eğlence.

Ama moda mı? Çoğu insan büyük spor etkinliklerine gidip “Ne kadar zarif!” diye düşünmez.

GRADE
Oyunlara gittiğinizde insanların yüzde 90'ının bir çeşit fan ekipmanı giydiğini ve birçoğunun bunu kişiselleştirmeye başladığını düşünüyorum. Bir tişört alıyorsunuz, yuvarlıyorsunuz ve bir kolunu kesiyorsunuz. Seçeneklere bağlıdır. Yedi-sekiz yıl önce Good American'ı kurduğumuzda ve her bedene uygun kadın modasından bahsettiğimizde, moda bilincine sahip büyük beden kadınların da olduğunu ancak seçeneklerinin sınırlı olduğunu anlamıştım. Bu aslında hayranlara her seviyede farklı bir seçenek sunmakla ilgili. Taraftarların takımlarına olan sevgisi sınırsız.

Ve paha biçilemez mi?

GRADE
Kristin'in yaptığı şey, orada olanlardan tamamen farklı hissettiriyor. Ancak sadece bir ürün yaratmayacağız; aynı zamanda onun hedef kitlesini de oluşturmamız gerekiyor. O zaman bu pazarı ele geçireceğiz.

Hayranlara ve onların ihtiyaçlarına hitap etme konusunda çok geniş bir kapsam olduğunu düşünüyorum. Bunu tam bir çizgi olarak görüyoruz: erkekler, kadınlar ve sadece bu beş takım için değil, 32 takımın tamamı ve diğer ligler için.

Super Bowl etrafında küçük bir sürprizimiz olacak ve ardından Mart ve Nisan aylarında bahar koleksiyonumuza başlayacağız. Muhtemelen ilk başladığınızda hayal ettiğiniz gibi değildir.