Gelecek ilk Lanvin Lab koleksiyonunu tasarlıyor

canvade

Yeni Üye
En yeni

Pazartesi günü Fransız moda evi Lanvin, rapçi ve yapımcı Future ile birlikte ilk Lanvin Lab koleksiyonunu yayınlayacak. Bu yılın başlarında Future, markanın dönüşümlü işbirliklerine odaklanacak yeni tasarım kolu olan Lanvin Lab için koleksiyonun tasarlanmasına yardımcı olması amacıyla geçici olarak işe alındı. Tamamı Future tarafından tasarlanan uniseks hazır giyim koleksiyonundan daha fazla parça gelecek yıl satışa sunulacak.

Neden önemlidir: Moda, eğlence sektörüyle ilişkileri güçlendirir.

1889 yılında kurulan Lanvin, Alber Elbaz’ın 2015 yılında kovulmasından bu yana kimliğini tanımlamakta zorlandı ve bir dizi tasarımcı ve sahipten geçti. 2019’dan beri bu görevi sürdüren Bruno Sialelli’nin bu yılın başlarında ayrılmasının ardından yeni bir kreatif direktör henüz açıklanmadı.

İşbirliği, müzik ve moda arasındaki aşkın, özellikle de yakın zamanda Pharrell Williams’ın Louis Vuitton’da erkek giyim kreatif direktörü olarak atanmasıyla birlikte gelişmeye devam ettiği bir dönemde gerçekleşti. Lüks ürünler grubu Kering’in milyarder CEO’su François-Henri Pinault’un bu yıl aile ofisi aracılığıyla Hollywood’un en büyük yetenek ajanslarından biri olan Creative Artists Agency’nin büyük hissesini satın almasının ardından eğlence sektörü de modayla bağlarını güçlendirdi.

Kendine özgü tarzı ve lüks giyime olan takdiriyle tanınan Future, bir röportajda bu serinin “beni moda dünyasıyla bir sonraki seviyede tanıştırmak için mükemmel bir uyum” olduğunu söyledi. çünkü markayı çok seviyordu ve hep tasarlamak istiyordu.

Lanvin genel müdür yardımcısı Siddhartha Shukla, “Lanvin evreninde zaten aktif bir müşteriydi” dedi ve ekledi: “Muhtemelen birlikte bir şeyler yapma konusunda bir tartışma vardı.”

Neye benziyor: Koleksiyon, geleceğin dokunuşunu taşıyan Lanvin’dir.

İlk pakette kot tulum, çivili deri ceket ve altın renkli kedi şeklinde donanımlara sahip siyah bir çanta gibi parçalar yer alıyor.

Future, “Başından beri vizyonumuz, sadece benim hakkımda konuşmak yerine, markayı alıp kendimizle ilgili bir şey haline getirdiğimizden emin olmaktı” dedi.

Bu yaklaşım, koleksiyonun hafif denim tulumlarında ve vintage Lanvin parfüm kampanyasından tipografiyle basılmış, kulak ve boyun kapaklı uyumlu balıkçı şapkasında açıkça görülüyor. Kırmızı ve sarı battaniyedeki ve güneş gözlüklerindeki kartal sembollerinin Future’ın plak şirketi Freebandz’ı simgelediğini söyledi.

Future, “Her zaman sokak stilini modaya nasıl dahil edebileceğimi düşünüyorum” dedi ve ekledi: “Sadece mahalleden, insanların giyim tarzından, bunu moda dünyasına getirmek için “Dostum, bu özel bir şey.” (En çok eşofmanlar konusunda heyecanlandığını söyledi.)

Bay Shukla, Future’ın markayı “çok, çok kişisel ve dünya çapında onun evrenine ilgi duyan milyonlarca insana hitap edecek” bir şekilde canlandırma yeteneğine sahip olduğuna inandığını söyledi. müziği onun ruh halinden etkileniyor.