Giray Bulak: Kaybeden grubun hocası olarak gelmekten keyifli olmuyorum

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Manisa Futbol Kulübü, alanında karşılaştığı Balıkesirspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın akabinde Balıkesirspor Teknik Yöneticisi Giray Bulak her hafta kaybeden hoca olarak basın toplantısına çıkmaktan keyifli olmadığını söylemiş oldu.

Her hafta basın açıklamasına kaybeden grubun hocası olarak çıkmanın kendisini de üzdüğünü belirterek konuşmasına başlayan Balıkesirspor Teknik Yöneticisi Giray Bulak, “her insanın takımı geniş, desteği uygun. 30 kişilik takımlar seçilmiş takımlar. Bizde maalesef kendi elimizde bulunan oyuncularımızla oynuyoruz. ötürüsıyla oyunu fazlaca da bozmadan kendimizi memnun ve huzurlu edecek bir oyun anlayışımız var. Bundan büyük keyif alıyoruz fakat değişiklikleri yapmaya kalktığımız vakit bu sefer takımımız zayıflamış oluyor. Rakipler değişiklik yaptığında daima takımlarına katkı sağlayan oyuncularla oynarken biz maalesef hayli da katkı sağlamayan oyuncularla oynuyoruz. Oyun sıfır sıfır giderken iki durumumuz var. Hele Peter’in karşı karşıya konumunda 1-0 öne geçsek maç epeyce farklı olacak. Güç konum mu? Değil fakat oyuncu acemi olunca, daha 18 yaşında olunca bu biçimde kaçırıyorsunuz. Penaltıya takıldım. Geçen hafta tıpkı biçimde penaltı, bu hafta bir daha birebir penaltı. Göğüsten mi, el mi? Bilemiyorum. Penaltının yapılışı da, atılışı da bana bakılırsa faul. Maalesef birtakım oyuncularımız oyuna girdikten daha sonra kendilerini konsantre bir biçimde giremiyorlar. Güzel oynuyor muyuz? Oynuyoruz. Rakip ekibin seyircileri bağırıyordu, ‘Düşen ekip Balıkesir mi, biz mi?’ diye. Gerçek, o derece canlı oynadık ancak maalesef bir penaltı, ayağımızdaki topu rakibe verdik, başkası önünü açtı ve gol yedik. sıradan sıradan yanlışlarla gol yiyoruz. Çok da öğrenilecek şeyler değil bunlar öğretmeye çalışıyoruz fakat bunlar yetenek sıkıntısı. Rakibi tebrik ediyorum. Oyuncularımı da gösterdikleri gayret ismine kutluyorum. Hakem arkadaşlar da düzgün maç yönetti sağ olsunlar” formunda konuştu.

İHA