Gulyabani Lewis, Cadılar Bayramı dekorasyonlarını devraldı

canvade

Yeni Üye
İki buçuk metre boyunda duruyor ve siyah, tüllü bir elbiseye bürünmüş, canavarca turuncu elleri hoş bir jestle açık. Kapüşonunun altına gizlenmiş dişlek sırıtışı görülemiyor.

Kenara çekil Freddy Krueger. Karışımda yeni bir Cadılar Bayramı simgesi var.

Ona “balkabağı feneri” deme yeter. Adı Lewis.

Target’ın Cadılar Bayramı dekorasyonları, Cadılar Bayramı hayranları için popüler bir eklenti haline geldi; çimleri Home Depot’ta satılan 12 metrelik yüksek bir iskelet ve “Beetlejuice” filmindeki şişirilebilir kum kurdu gibi diğer süslemelerle ve ayrıca daha çekingen geleneksel balkabakları veya krizantemlerle paylaşıyor. .

Ancak Cadılar Bayramı hayranlarının onu aramasının nedeni mutlaka Lewis’in görünüşü değil. Daha ziyade, Cadılar Bayramı selamlarını sunarkenki yeteneğidir.

“Ben bir fener değilim,” diyor belli bir sıkıntıyla. “Benim adım Lewis.”

Tutum dolu birçok cümleden sadece biri.

“Merhaba, merhaba, bu gece dışarı çıkmak için zaman ayırabildiğine çok sevindim,” diyor derin bir kahkahayla. Devam ediyor, “Cadılar Bayramınız kutlu olsun, küçük gulyabanilerim” ve “Şeker mi şaka mı, sizi tüyler ürpertici sürüngenler.”

Fiyatı 180$ olan Lewis halihazırda internette ve çoğu mağazada tükendi.

Ancak kıtlığı, hayranların dekorasyonu bir an önce görmesine, var olmayan ayaklarının dibine düşenleri TikToks’la filme almasına ve sloganlarını duymak için adımla etkinleştirilen bir düğmeye basmasına engel olmadı.

24 yaşındaki Ariana Osten, kendisi hakkında TikTok’larla boğulduktan sonra Lewis’i kendisi görmek zorunda kaldı. Omaha’da bir mağazaya vardığında Lewis’i daha onu görmeden duydu.

Bayan Osten, kendisinin ve diğer gençlerin Lewis’in sert sesini bağdaştırıcı bulduğunu söyledi.

En sevdiği cümlenin Lewis’in düğmesine birkaç kez bastıktan sonra geldiğini söyledi: “Beni sallayan güçlü bir esinti dışında gece veya gündüz hiçbir şeyden korkmam.”

Ancak Cadılar Bayramı’nı seven Bayan Osten, çalınacağı korkusuyla Lewis’i satın alıp eve getirmekten korkuyordu.

Lewis bu yıl Target’ın Cadılar Bayramı serisi Hyde & EEK ile öne çıktı! Butik.

Target sözcüsü yaptığı açıklamada şirketin “misafirlerimizin coşkusundan heyecan duyduğunu” ancak Lewis’in geçmişi veya gürleyen sesi hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Çevrimiçi hayranlar için ayrıntı eksikliği onu daha da çekici hale getirdi.

Lewis’in sitesindeki ürün incelemeleri, topluluk ve kapsayıcılığı birleştiren yorumlarla son derece olumlu.

Bu özellikle Lewis’i birkaç hafta önce TikTok’ta gören ve onu hemen Cleveland dışındaki evine getirmek zorunda kalan 31 yaşındaki Hillary Mace için geçerli.

Bayan Mace, “Onun karizmasına aşık oldum” dedi.

Bayan Mace de dahil olmak üzere bazı TikTok kullanıcıları, bu duygunun LGBTQ topluluğuna bir selam olabileceği sonucuna vardı. Cadılar Bayramı yaklaşırken Lewis’e bir Onur bayrağı vermeyi bile düşündüğünü söyledi.

“Ben de bir eşcinsel olarak Cadılar Bayramı dekorasyonlarında temsil edilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum” dedi. “Kıçını seviyorum, tavrını seviyorum. Adının Lewis olduğunu söylemesi sadece bir gerçek değil. O böyle söylüyor. Sonunda yaydığı kahkaha bu.”

Ama hepsinden önemlisi, Lewis’in Bayan Mace ve ailesine neşe getirdiğini söyledi.

“O özellikle korkutucu bir insan değil, sadece biraz komik” dedi. “Kendisine çok güveniyor. Onun “o” faktörü var.”

“Rüzgar esecek ve o orada kimseyle konuşmayacak ve bu sorun değil” diye devam etti. “Onun kendi işleri var.”