Gurur Özcan: Golü benim atmam kıymetli değil

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’de üst üste aldığı başarılı sonuçlarla son 7 haftada 19 puan toplayan Altınordu, küme sınırından çıktı. Altınordulu futbolcular Gurur Özcan ve Recep Aydın ekibin son durumunu ve hafta sonu oynayacakları Samsunspor uğraşını kıymetlendirdi. Başarılı sol kanat oyuncusu Erdem Özcan, Manisa FK’ye 1, Ankaragücü’ne 2 gol birden atarak kadrosunun kazanmış olduğu 6 puanda kıymetli hisse sahibi oldu.

“Golü benim atmam kıymetli değil”

Son 7 haftada aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı epeyce memnun olduklarını lisana getiren deneyimli oyuncu, “Tüm teknik takıma bizleri maçlara epey yeterli hazırladıkları için teşekkür ediyorum. bir daha saha ortasında daima birlikte uğraş ettiğimiz arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Son iki maçta goller attım lakin golü benim atmam kıymetli değil, değerli olan ekibimize katkı sağlamaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için mutluyum” diye konuştu.

Erdem Özcan, pazartesi akşamı deplasmanda Samsunspor ile oynanacak müsabaka içinse şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz her rakibi tıpkı görüyoruz. Samsunspor maçını da kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.”

Recep Aydın: Grup olarak birbirimize inandık

Altınordu’nun bir diğer deneyimli oyuncusu Recep Aydın, dönemin ikinci yarısındaki berbat günlerin geride kaldığını söz etti. Deneyimli futbolcu, “İkinci yarının başı ile şu anda bulunduğumuz durum içinde epeyce şeyler değişti. Birinci evvel grup olarak birbirimize inandık, daha fazlaca savaştık. Herkes tıpkı şeyi istedi. Bizim yerimize bir öteki grup olsa inanın o kaos sürecinden çıkamazdı. Biz karakter koyduk ve herkes karakterini alana yansıttı ve daha sonrasında istediğimiz galibiyetleri aldık” diye konuştu.

Recep Aydın, ligdeki maçlarda iç saha yahut deplasmanın değerli olmadığını, uğraş ederek Samsunspor deplasmanından puanlarla ayrılacaklarını kelamlarına ekledi.

İHA