Harry Styles hayranları bir Los Angeles kafesini nasıl ele geçirdi?

canvade

Yeni Üye
Harry’ler Perşembe günü sabah 9:30’da Beachwood Cafe’ye vardılar. Neon saç uzatmalı, renkli tığ işi hırkalar ve kirazlar, ayçiçekleri ve “Hoş” kelimeleriyle resimlenmiş gömlekler giyen genç kadınlar, kiralık arabalardan ve Uber’lerden birikiyor. Anneleri tarafından takip edilerek cep telefonlarıyla görüntülendiler. 1970’lerden beri Los Angeles’ın Beachwood Kanyonu’nun kalbinde yer alan anne ve pop restoranı sabah 10:30’da 30 dakika bekledi ve bir sürü genç kız mavi kapısının önünde fotoğraf çektirdi.

Harry’ler kim? Onlar Harry Styles’ın süper hayranları ve Aralık 2019’dan bu yana, küçük bir köy meydanında gizlenmiş, gün boyu neşeli bir yemek mekanı olan Beachwood Cafe’ye akın ediyorlar. İşte o zaman süperstar, “Falling” şarkısında restoranın adını hızlıca kontrol etti: “Ve Beachwood Cafe’de kahve bitti,” diye şarkı söyledi. Styles uzmanlarının eski bir Beachwood Canyon sakini olan eski Camille Rowe olduğuna inandığı bu tek satır bir yarasa sinyali gönderdi.

Bay Styles’ın bu hafta sonu Kia forumunda vereceği üç konserden birine katılmak için Maryland’den seyahat eden 27 yaşındaki Caysey Gossweiler, “Buraya gelmenin tüm Harry Styles deneyimini tamamlayacağını hissettim,” dedi.

Paniğe neden olur; Noelle, 26 yaşındaki Jay’e Bay Styles’ın bir zamanlar yumurta yediği odada olduğunu söyledi. Saçları Kelly Green’in bir tonu olan 17 yaşındaki kuzeni Mia Tucci, “O bir tanrı gibi,” diye ekledi. Bayan Jay, “O benim rahatım, ışığım, ilham kaynağım, yukarıdakilerin hepsi gibi,” diye yanıtladı.

Yakınlarda, 26 yaşındaki Nathan Freeman ve 25 yaşındaki eşi Shannon Freeman, yeni tanıştıkları Oregon’daki 20 yaşındaki üniversite öğrencileri Taylor Anderson ve Alyson Johnston’ın fotoğraflarını çektiler. “Şey gibiydi – kahvaltı için nereye gidelim? Harry bize nereye gideceğimizi söyledi!” dedi Bay Freeman neşeyle.

Forum konserine uyumlu kısa üst ve bel-alt takımlar giyen çift, önceki günü Malibu’daki Sycamore Cove Plajı’nda geçirmişti. Seni güzel kılan”.

Bay Freeman, karısının kumsala vardığındaki davranışını anlatırken, “Koşuyor, çığlık atıyor ve fangörllük yapıyordu” dedi. “Ben gibiydim, ah!” diye bağırdı. “Bunu senin için seviyorum!”

Bayan Freeman, nezaketinden dolayı Bay Styles’a hayran olduğunu söyledi. “Ondan hiç bir skandal görmedim – ki bu inanılmaz.”

Kapalı bir masada avokadolu tostu yerken, ailesinin Amalfi Sahili’nde tatil yaparken Bay Styles’ın “Golden” müzik videosunun bazı bölümlerini çektiği bir sokağı ziyaret etmesine neden olan Bayan Anderson (konumu Google’da arayarak buldu) Kamera arkası videosunun arka planındaki yer işaretleri için haritalar) – ona fandom hakkındaki bakış açısını sundu. “Birçok yönden aile” dedi. “Çevrimiçi dünyanın insanları nasıl birbirine bağladığına dair iyi bir örnek.”

Bayan Johnston, telefonunda Harry Florals hayran hesabı aracılığıyla Pilates yapan Bay Styles’ın videosunu izlemeyi bitirdi ve ekledi: “Birine bakıp bizim yaşımızda olup olmadıklarını ve benzer kıyafetler giyip giymediklerini görebilirsiniz. Harry tarzına göre, tamam, bunlar konuşmak için hoş insanlar.”

Neon turuncu Adidas Gazelles giyen 26 yaşındaki Xoee Margolis (Gucci/Adidas iş birliğinden Mr. New York City’deki evinden internette kafenin ürün departmanına göz atarken gördüğü iki yeni Beachwood Market çantasını tutuyordu. “Biraz kiraz taşımak, ‘Cherry’ şarkısına bir kaside, bir Beachwood çantası taşımak, ayakkabılar Harry kodlu – bu bir hava.”

Kafe sahibi Mike Fahim, “Malları erken getirmeme hatası yaptım” dedi. Ancak restoranı için taklit ürünler satan eBay ve Etsy hesaplarını keşfettiğinde, bir iş fırsatı gördü.

Fahim Bey 2019 sonbaharında kafeyi devraldığında, kalabalık yerel halktan, yakındaki Hollywood tabelasına giden turistlerden, film stüdyolarından gelen iş yemeklerinden ve radarın altından uçan ünlülerden oluşuyordu. 2020’nin başlarında müşteriler, bazıları fotoğraflar için Styles’ın karton kesimlerini getiren Z Kuşağı kızlara ve genç kadınlara ve bazı durumlarda ebeveynlerine kaydı.

Harry Styles’ın adını hiç duymamış olan Bay Fahim, üyeliği memnuniyetle karşıladı.

Şimdi bahşiş kavanozunda “Harry Tips Here” yazıyor. Bir duvar resminde yer alan bir tabela, Beachwood’un yer aldığı şarkıdaki dizeye atıfta bulunarak “Kahve Bitti” ilan ediyor. O ve ekibi, fotoğraf çekmekten ve hayranların Bay Styles’ın ne yediği (Beachwood Scramble) ve nerede oturduğu (odanın ortasındaki masa ve uzaktaki stant) hakkındaki sorularını yanıtlamaktan mutluluk duyuyor. sağ köşe). Fahim, personelden birinin “tüm durumu Instagram ve TikTok’ta izlediğini” söyledi. Bay Styles şehre geldiğinde – sonbaharda kafede menü öğeleri ve mallar tükendiğinde iki hafta olduğu gibi – personeli ve malzemeleri ikiye katlıyorlar.

Forum’daki Mr. Styles konserinin Cumartesi günü, kafenin açılmasından bir saat önce önünde kuyruk oluştu. Buna, ebeveynleri Laura ve Steve McMahon ile birlikte duran Massachusetts’ten 21 yaşındaki Emma Szumowski de dahildi. Dün gece gittiği konser, Bay Styles’ı altıncı görüşüydü. Bu hafta Los Angeles’ta başka bir gösteriye ve Palm Springs’te iki gösteriye bileti vardı.

Kızının isteği üzerine ikinci olmak için erkenden kalkan 58 yaşındaki Bay McMahon, “Anlıyorum, büyük bir Springsteen hayranıyım – onu takip etmeye 1984’te başladım” dedi.

Sıra, kuru temizlemecilerin yanından geçerek meydana çıktı. Sabah 8:40’ta, Başarı’da Kuzen Greg’i oynayan aktör Nicholas Braun katıldı – kalabalık tarafından biraz kafası karışmıştı – ve oturmadan önce ayrıldı.

Caddenin karşısında, Beachwood Canyon sakinleri 67 yaşındaki Jim Krantz ve 59 yaşındaki Brian Burchfield, Hollywoodland Realty binasının önünde durup olay yerine girdiler.

Bay Krantz, “The Andy Griffith Show”un 1968 yan ürününe atıfta bulunurken bir fincan çayını yudumlarken, “Demek istediğim, bu ‘Mayberry RFD’ gibiydi – ama artık değil,” dedi. hiçbir yerde kahvaltı burritolarını sokağın karşısında filme almıyorlar.

“Bunu büyüleyici buluyorum, sosyal bir fenomen” diye ekledi. “Ama iş burada günlük hayatına devam etmeye gelince biraz pratik değil.”

Bekleme süreleri hafta sonu boyunca iki ila üç saat arasındaydı. Cumartesi günü bir noktada, kafedeki müşteriler yüksek sesle “Düşüyor” yorumuyla patladı. Styles hayranları dalgasından önce, Bay Fahim genellikle Cuma’dan Pazar’a 300 misafire hizmet etti; Şu anda ortalama 1.000 kişiye hizmet ediyor. Yerel halk hala geliyor, ancak genellikle bekleme süreleri ve park yeri olmamasından şikayet ediyorlar – ve bir sıra görürlerse ondan kaçıyorlar.

Hayranların çoğu, buranın artık Bay Styles’ın ayak basacağı bir yer olmadığı konusunda hemfikirdi. Bu farkındalık bazen hayran komplo teorilerine yol açtı – kafeden bahsetti mi? Çünkü Oraya hayranlar göndereceğini biliyordu ve oradaki romantik geçmişi nedeniyle geri dönmek için çok acı verici bir yer miydi?

Ve Bay Styles tekrar Beachwood Cafe’de akşam yemeği yerse, Bay Fahim ne diyeceğini bildiğini söylüyor: “Teşekkürler.”