Hayley Williams tees, tutumlu ve korkutucu filmlerle besleniyor

canvade

Yeni Üye
4. A24 Korku Filmleri Beni Gişe Rekortmeni ile tanıştıran büyükbabamın yanında büyüdüm. “Evcil hayvan mezarlığı” falan kiralardık ve evinin arkasındaki ormanda hayalet aramak için koşardık. En çok sevdiğim şey, türün The Babadook veya Jordan Peele filmleri gibi sosyal temaları ele alması. Ari Aster’in A24 için hazırladığı filmler de favorilerim arasında: Hereditary tabii ki ve Midsommar. A24 çok sanatsal hissettiriyor. “Kuzu”ya bile girdim.

5. Rozi Ovası’nın “Fiyatı” Temelde bu, geçen yıl SZA’nın albümü çıktığından beri tekrar ettiğim ilk kayıt. Taylor beni müziğiyle tanıştırdı. Öyle bir sıcaklığı var ki. Pandemi sırasında Jessica Pratt’ın tüm kayıtlarını dinliyordum ki bu çok rahatlatıcıydı ve Rozi Plain böyle hissediyor.

6. Pike çayı Bitki çayını seviyorum. Benim favorim rooibos. Pandeminin başlamasından hemen önce bir Fas çay törenine katıldım ve farklı kültürlerde çayın ne anlama geldiği hakkında daha fazla şey öğrenmek istedim. Ben de Nashville’deki Tea Huntress’ten bazı şeyler sipariş ettim. Ama pike çayı harikadır. İçinde gerçekten yararlı bulduğum tüm bu bilim ve ritüelleştirme var.

7. BOYA yatırma Saç boyama şirketim Good Dye Young’ın geçen yıl piyasaya sürdüğü bir ürün olduğu için biraz şok oldum ama gerçekten haftada bir kullanıyorum. [The actress] Jane Asher, bu turun görünüşünü planlarken zihnimin duvarlarındaki posterdi – biraz çilekli sarışın. Copper DYEposit kullanıyorum ve beni sürekli saçımı yeniden boyamaktan kurtarıyor.

8. Alexis Akıllı Çiçek Çözümü Biraz Bach Rescue Remedy’ye benziyor. Web sitelerine gidebilir ve bu tentürleri nerede olmak istediğinize göre değil, bulunduğunuz yere göre seçebilirsiniz. İnsanlarla tekrar birlikte olmaya hazırlanırken sosyal kaygı için biraz aldım ve her an sahtekarlık sendromu hissediyorum. Keşke bunu Petals for Armor için bilseydim çünkü “Hey, bir karışım yapabilir miyiz?” derdim.

9. Kullanılmış giysiler Büyürken, erkekler ve ben neredeyse sadece tasarruf mağazalarından alışveriş yaptık. Lisede herkes, ne bileyim, hayalet gezegen gibi görünmek isterdi. Hiç param yoktu ve havalıydı. Şimdi gezegen için. Bir şeyi iki kez düşünmeden alıp iki ay sonra atmaktan nefret ediyorum. Eski tişörtler topluyorum. Kişisel dolabım için alışveriş yaptığımda Depop’a mı yoksa B.Real’e mi gideceğime karar verdim. Modayı gerçekten seven insanlar için sürdürülebilirliğe giden bir yol.

10. “Oyun Zamanı” Solange bu güzel müziği Gianna Reisen’in koreografisini yaptığı “Play Time” adlı bir bale için besteledi. Amerika turuna çıkmadan önce annemi Mayıs ayında New York’a götüreceğim. Annem balerindi ve küçük yaşta yaralandı. Daha sonra Ulusal Dans Enstitüsü’nde Jacques d’Amboise altında çalıştı. 10.000 saatim açıkça farklı bir yöne gitti, ancak bale bende çok yankı uyandırıyor.