Houston hayranları “Rönesans: Bir Beyoncé Filmi”ni izlemek için akın ediyor.

canvade

Yeni Üye
Gümüş şapkalı, pantolonlu ve botlu hayranlar Perşembe gecesi Houston’ın Beyoncé’sini ekranda görmek için sinemalara akın etti.

Performansların ve dünya turnesinin kamera arkası görüntülerinin yer aldığı yaklaşık üç saatlik konser filmi “Rönesans: Beyoncé’den Bir Film”in galası nihayet şehre geldi. Ülkenin dört bir yanındaki sinema salonları BeyHive’ı karşılamaya hazırlanırken, AMC Houston 8’de hatıra gazoz bardakları ve patlamış mısır kovalarıyla birlikte gümüş disko topunda özel kokteyller servis edildi.

25 yaşındaki Paris Louis boş kapları satın alırken büfedeki kasiyere “Beyoncé kupası bana ne getirirse getirsin” dedi, patlamış mısır veya sodaya gerek yok. Bay Louis Perşembe günkü gala için biletlerini bir ay önceden aldı ve filmi tekrar izlemek için zaten biletleri vardı.

Houston’da bazı tiyatrolardaki akşam gösterilerinin biletleri tükendi.

27 yaşındaki Tasha Lamkin galaya gümüş stilettolar ve şeffaf boncuklu bir üst giyerek tek başına geldi. Filmi göreceği için heyecanlandığını ancak fiyatın yüksek olması nedeniyle canlı gösteriye gidemediğini söyledi. “Bu benim konser fırsatım olacak.”

Beyoncé’nin hayran kitlesinin çoğu, sosyal medya aracılığıyla uzun süredir arkadaş oldu ve bu gibi durumlarda buluşuyor.

Halkla ilişkiler yöneticisi olarak çalışan Houston doğumlu 32 yaşındaki Nicole Blanto, on yıl önce Twitter’da bir hayran kulübü aracılığıyla tanıştığı bir arkadaşıyla Beyoncé’nin konserine katıldı. Beyoncé’yi turne sırasında sekiz kez gördükten sonra, harcadığı onca para nedeniyle sanatçıyı vergilerine bağımlı ilan edeceğini söyleyerek şaka yapan Bayan Blanto, “Bir topluluk böyle kurulur” dedi.

Sinema salonu saatler geçtikçe dolup taşarken, BeyHive üyeleri de fotoğraf çekmek ve sosyalleşmek için orada kaldı.

Houston Operası şarkıcısı 32 yaşındaki Jonathan Champ, tamamıyla gümüş renkte giyinmişti ve kıyafetinin her öğesini Beyoncé’nin markası Ivy Park’tan giyiyordu. Beyoncé’nin tur atı Reneigh’in resminin yer aldığı gümüş renkli bir gömlek giyiyordu.

O akşam ve diğer iki gösteri için bilet satın alan Bay Champ, “Şampiyon, BeyHive’ın Şampiyonu gibi,” dedi. Beyoncé’yi destekleyen bir ev için peşinat eşdeğerini harcadığını söyleyerek şaka yaptı.

Bay Champ, “Büyükannemle birlikte odasına girdiğimizi ve ‘Bug a Boo’ müzik videosunda Beyoncé’yi aşağıya doğru yürürken gördüğümü hatırlıyorum” dedi. “BeyHive’ın bir parçası olduğumu daha BeyHive başlamadan hemen önce biliyordum.”

96 yaşındaki Agnes Moon, filmi kızı ve torunlarıyla birlikte izledi. 60 yaşındaki kızı Kim Odom, annesini konsere götüremediği için Beyoncé’yi görmeye getirmek zorunda kaldığını söyledi. Canlı gösteriye iki kızı Maysen Odom (22) ve Kamryn Odom (25) ile katıldı. Bilet fiyatlarının daha düşük olmasını beklediğini söylemesine rağmen bu deneyim, çabaya değdi.

Kim Odom, “Bilet başına 800 dolar ödedim ama şunu düşündüm: Bu, kızlarımla geçirebileceğim bir an” dedi.

Maysen Odom, “Biz onların mahallesindeniz” dedi. “Biz onun evinin köşesinde büyüdük.”

Aile, anıları canlandırdığı için canlı gösterinin film versiyonunu izlemek istedi.

Kim Odom, “Daha nostaljik” dedi. “Nesiller boyu kendini aşmaya devam ediyor.”

Kim Odom, annesi Bayan Moon’un Beyoncé’yi neden bu kadar çok sevdiğini anlamasını istedi. Bayan Moon başlangıçta sanatçıya şüpheyle yaklaşmasına ve konser biletlerinin yüksek fiyatlarından memnun olmamasına rağmen filmi izlemenin bakış açısını değiştirdiğini söyledi.

Bayan Moon, “Onları kendi gözlerimle görmem gerekiyordu” dedi. “Sana paranın karşılığını veriyor. O çok güzel bir kız, kişi ve ruh. Geri döndüğümde olmak istediğim kişi bu.”