Hüseyin Eroğlu: “Son maçlar Altınordu’nun çıkış maçları”

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 32. hafta maçında Altınordu, kendi meskeninde Manisa FK’yi 1-0 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Yöneticisi Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. Eroğlu, “Bilk evvel karşı tribündeki evlatlarımızla başlamak istiyorum sözlerime. Pandemi niçiniyle yaşadıkları fazlaca şiddetli bir devir vardı. Onların coşkusunu hissetmek fazlaca hoştu. Bu galibiyeti onlara armağan etmek istiyorum. 5 maçtır yakaladığımız âlâ bir seri var. Karşımızda pek epeyce kuvvetli ekibi yenen, doruktaki ekiplere kaybetmeyen bir Manisa FK vardı. Lakin inanan, çaba eden, son ana kadar oyun disiplininden kopmayan bir kadroya sahibiz. Bu tabi ki kolay olmadı. Süreç bizim için sancılı geçse de şu an geldiğimiz nokta bizim için memnunluk verici. her insanın Altınordu ile ilgili 6 hafta evvel ‘Düştü’ yorumları yapıyordu. Aslında Altınordu ekibini tanıyanların bunu varsayım etmeleri gerekiyordu. senelerdan beri daima şunu vurguluyordum; son maçlar Altınordu’nun daima çıkış maçları. Hakikaten bir daha o denli oldu. Her oyuncum şu an hazır. Bugün Serhat’a farklı parantez açmak istiyorum. Kendisi ikinci sefer bu ligde forma giyiyor ve 2004 doğumlu. O da bugün hem performansıyla hem olgunluğuyla epey düzgündü. Bugün kazandığımız için hayli memnunuz ve bunun keyfini çıkaracağız. Fakat yarından daha sonra, Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız” formunda konuştu.