Hüseyin Eroğlu: “Yukarılara taşıma manasında katkı sağlayacaktır”

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Altınordu, deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu, “Maçın güç geçeceği muhakkaktı. İki maçtır kazanıyoruz. Maç geçen haftaydı, ertelendi. Bugün de güç koşullar vardı. kimi vakit bu sıkıntı kurallar alanda çabaya dönüşmek zorunda kalıyor. Saha ağırlaştı. Oyuncuları düzgün hazırladığımızı düşünüyorum. Karşımızda ligi domine etmiş, tahminen şampiyonluğa dönem sonunda ulaşacak bir gruba karşı oynamak kolay değil. Biz de savunmayı fazla yapıp, rakibimizin bilhassa duran toplardaki aktifliğini biliyoruz. Tahminen epey korner attılar, kenar ortayla geldiler lakin kazanma ismine düzgün savunduğumuzu düşünüyorum. Ceza alanı vuruşları fazla olsa da, ekibim güzel savunma yaptı. Maçta öne geçmemiz moralimizi yüksek tuttu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu alanda uğraş etmek kolay değil. Rakibe muvaffakiyetler dilerim, düzgün bir grup ve âlâ bir hocaya sahipler. Altınordu, bir evvelki senelerda son haftalara uygun ivme yakalayarak girmiştir. Gol yemeden kazandığımız 3 maç bizim için epeyce değerli. Üstlere taşıma manasında katkı sağlayacaktır. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

İHA