İş tarihiniz hakkında bilgi sahibi olduğunuzda

canvade

Yeni Üye
Eğer ailem Google’ın tarihini öğrenmişse bu onların yaptığı bir keşif midir? Kahramanlarımız ve umutlarımız neler? İlişkimizin istikrarsız olduğu yeni yılımdan bu yana internette geçirdiğim son birkaç haftaya bir bakış. Gemi kaptanının olduğu kadar kalp ahlakının da göstergesidir.

Annemden kurtulmak için yeni evimdeydim. Planın dönemi, çok fazla zaman kaybetmeden birkaç ay boyunca oynanabilecek kişiyle bir rompecabezas donattı. Rompecabezalar, Monet’nin tipik mahallesi ya da postane bile değildi; Naranja’daki rojoyu terk eden bir renk bozulmasıydı. Bobalicon damgalı tişörtler giyen 3 boyutlu tasarımcı My Novio, bu oyuncular tarafından kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Renklerin kaybolduğu dönem bu güne kadar kaybolmuş gibi görünüyor. Dış duvarların kapatılması beceri düzeyimizi aşan bir görevle sonuçlanır. Arkadan sesli NPR podcast’lerinden biriyle masa lambasının ışığı altında parçaları dinliyor ve tonaliteyi ayırt etme kapasitemizi duyuyoruz. Size doğal renk diliyorum. Kral neydi? Naranja’nın zamanı nedir? Birini buldunuz ve diğerini hissettiniz mi?

Rompecabeza’lar ilişkimize uygun bir ortaktı, artık o kadar ileri gidemeyecek noktaya geldiler. Ölümcül bir duyguyla, on yıllık ilişkimizin 90 derecelik kısımlarını görmek zorunda kaldım ve açamayacağım bir şekilde açılmam gerektiğini düşündüm.

Bu yıl başka birinin seni bekleyip beklemediğini düşünüp düşünmeyeceğimi bir düşünün. Rekabet siyaseti onun abuela’sının lamadalarını aştı ve onlar beni ilke ilkesiyle büyülediklerini biliyorlar.

Kulak kepçelerine “Yeni yıla nasıl giriyorsun?” dedi.

Mano al pecho y jadeé’yi yaşıyorum. Eğer bağlantıyı ilişkimizin durumuna yönlendirirsem konuyu değiştirmem ve günler geçtikçe konunun kaymasına izin vermem gerekir. Ailenin önünde en istikrarlı olabilmek için uzlaşma fikrini kullanmak istedim ama henüz bunu yapmamıştım.

Bir gün sonra “Bunlar nedir?” diye cevap verdim, estuvimos un mes sin hablarnos. Diğer erkeklerden on alıntı yaptım ama ben ilişkimizden çok onlarla ilgileniyorum, sinir bozucu bir şekilde, henüz açıkça tanımlanmamış. Tomármelo kararlılığın sembolü olduğunda rasyoneldi.

Çocukluğunda ilişkilere saygı gösterdiği için özveri ve bağlılık doluydu. Onunla dayanışma içindeydim, bu onun için bir mazeret değil, yıllar önce ona o kadar değer vermiş ki seks, duygular ve resimle ne zaman temasa geçtiği hakkında konuşamayan bir adam. Benim için bu bir Rompecabezas’tı. Oyunun yayından kaldırıldığı sıra dışı bir zamanda bu çıkmazdan kurtulmak zorlaştığında, giriş yapmaya karar verdim.

Gül ve naranjalardan oluşan parçaları bir saat kadar süsledikten sonra internette aradığımı fark ettim. Fuimos, şehir kapısıyla meşgul olan ve Google’ı arayan resepsiyon görevlisine.

“Bir oyunu nasıl çözdüm” derken, imlecin yeni seyahate çıktığımı söyleyen bir öğrenciye yanıt verdiğini fark ettim: “Görmediğim biriyle nasıl oynarım?” .

Kabinde piyano çalıyormuşum gibi hissettim ama umurumda değildi. Bunu beğendin mi?

İlk içgüdüm tedavi aramamaktı. Bir erkek arkadaş seçmeyi merak mı ettin? Ama bu umutsuz bir hatıraydı.

Bir grafik tasarımcının videosunu tıklarsanız, bu rompecabezaların silahlarının sadece bir sınırıdır – beyaz ve siyahtırlar – ancak bunu açıklamadık. Banyo yapmaya karar vermeden önce ölüleri çıplak dallardan geçmeden önce sessizce bekleyip izliyorum.

Bunu duyunca Ternura ile Brazo Casi’yi kabul ettim. Ekranımdaki kolluk kuvvetlerini kontrol edebilmek için kendimi test ettiğim bir zamandı. Bu daha da fazla kaçabildiğimde oldu. Karşınızdaki durum karşısında ne yapacağınıza karar veremezsiniz.

Banyo zeminindeki alan, çeşitli düşünceleri organize etmeme ve ona gönüllü olarak salıverilme kararını belirlememe olanak tanıyor. Lütfen durumun böyle olmadığını unutmayın. Sorduğunuz kadının zamanı henüz gelmedi. Sen belediye başkanısın, ben de bunu söylüyorum. Konuşmanın başlamasını bekleyeceğim.

Banyoma bir göz atmak için zaman ayırdım. Bir yıl önce evinizi ilk ziyaret ettiğiniz zamanı yazın. Lavabonun üstündeki çamaşır makinesinin tabanından hortum açılmış olduğundan evinize davet edilmemelisiniz. İlk hayatım yalnız çünkü ilgilendiğim şeyin bu olduğunu biliyorum. Gözdeki sivilce izlerini nasıl gidereceğinizi bilmek ister misiniz?

Bu durumda bej rengini kullanmak pek hoşunuza gitmez. Benim için çok açık ki, bir anda sadece kusurlarımı maskelemem gerekmediğine karar verdim.

Banyodan çıktığınızda üst kattaki kabini salona götürün.

“Oye, ¿puedo preguntarte algo?” dedi casi with demasiada alegría. İktidarsızlıkla, erkek arkadaşlarıyla birlikte zenci bir kıza gönderildi. Kendimi kanepede hissettim ve gördüklerimi anlattım. Yaptığım işe başlamadan önce eminim.

“Si, si,” dijo. “Siento que te hayas enterado así”.

Benim için onaylandığında, cevap için özür dilemek zorunda kaldım.

Devamı açıklandı. Dürüst olmayı seçtim çünkü cinsel çekiciliğim kaybolmuştu. Bir gün önce parkta yürürken tulumu sarmayı düşünüyordum ama cesaretini kaybettiği için sohbet etmek istedik.

Dışarı çıkıp akşam yemeğine hazırlanırken bunu düşünün. Piernalarımı gören şehvetli insanlar hakkında yorum yaptım. Bir kez daha söylüyorum, rompecabezaların parçaları encajaban değil.

Konuşma benim için hoş ve keyifliydi ama aynı zamanda olağanüstü bir aydınlanmaydı. İlişkimizi yaşama şeklimiz nedeniyle ondan ne kadar uzaklaştığımı fark ettim ve bu sırlar, var olan derin uyumsuzluklar gün yüzüne çıktı. Onu seven ve övgüsünü alan kadın.

Releído’yu satın almak mümkün Aşk sanatıErich Fromm tarafından yazılmış ve en çok değer verdiğim sevginin, başka bir kişinin onu alma yeteneğiyle çok büyük olduğu düşüncesiyle kendimi rahatlattım. Ama “Chica de sus sueños” ile ilgilenme fikri aklıma geldi ama bunu benimseme konusunda hiçbir tartışma yok.

Haftalar oldu ama onunla tanışana kadar ilişkimizin bu kadar uzun sürdüğünü fark etmemiştim. “Bueno”, dije, “supongo que debería irme ya”. Sesini çıkarmadan, duruma düşmeden durumu manipüle etmeyi gerektiren idari bir suçtur. Bir adamın bolsosunu okudum ve yapmam gereken her şeyi kontrol etme zahmetine girdim. Evde kendi elleriyle, arenadaki hayvanlarıyla ve Arte Hipster’ın Obras’ından gelen paredes plagadalarıyla fazladan porsiyon yok.

Kapının önüne oturup arkamı döndüğümde beni köşeye sıkıştıran adamdı. Küçük bir çocukken, bir tatlıyı ihmal ettiğimde ve ara verdiğimizi söylediğimde, alt labio ile sobresaliente hissettim.

Deconcertada, onayla ve arabamı satın al.

Az önce Nuevo México’nun ateşindeydim.

Bu nedenle mutfaklarının barrasındaki harap yara izleri sonuçsuz kaldı. Ancak kişisel olarak bunu önemsiyordum çünkü parçalara baktım ve artık tamamlanmış olan ürüne dair nihai bir vizyonum vardı.

Bir fincandaki insanlarla veya ilişkisel bir ilişkiden tanıdığınız insanlarla tanışmak için kendinizi ve denizi yönlendirmeniz gerektiğinde Google’da yinelenen her şey. Yeni yılımda sorunuma çözüm buldum, sonunda başardım.

Kassia Oset Cleveland’da bir sekreterdir.