Jada Pinkett Smith, Will Smith, Chris Rock ve yeni kitabı “Worthy” hakkında

canvade

Yeni Üye
Pinkett Smith ayrıca Rock’ın şakasına gözlerini devirdiği için aldığı nefreti de ayrıntılarıyla anlatıyor – bazılarına göre bu tepki Smith’in sahneye fırlamasına neden oldu – bunu yaparlarsa kadınların nasıl lanetleneceğini, yapmazlarsa da lanetleneceğini gösteriyor. “Mükemmel Hollywood megastarının kusurlu karısı yüzünden nasıl ölüme düştüğünün öyküsünü anlatmak kolaydı” diye yazıyor. “Kadını suçlamak yeni bir şey değil.”

“Bir kadın nasıl bu kadar ilgisiz olabilir? Ve aynı zamanda suçlu mu?” diye soruyor. “Bu bana, kocasını tek bir bakışıyla çılgına çeviren, zina yapan bir eş olarak benim hakkımda anlatılanları düşündürdü. Bu yanlış anlatının varlığına katkıda bulunma sorumluluğunu üstlenmem gerekiyordu. Ayrıca dünyanın Will Smith üzerinde çok fazla kontrole sahip olduğumu düşüneceği düşüncesiyle gülümsemek zorunda kaldım. Eğer Will, Şili üzerinde bu kadar kontrole sahip olsaydım, neredeyse otuz yıl boyunca hayatım tamamen farklı olurdu. Gerçek konuşma!

Pinkett Smith, zina derken, August Alsina ile olan ilişkisini kastediyor; 2020’deki “Red Table Talk” bölümünde kendisinin ve Smith’in (bilgiler kamuya açıklandıktan ve halka açık bir gösteri haline geldikten sonra) zaten içinde bulundukları bir “karışıklık” olarak tanımladığı ilişki. hayatlarının bir yıllık bölümü boyunca birbirleriyle tartıştılar. Konuşma kahkahalarla ve sloganına yumruk atılmasıyla sona erdi: “Birlikte at süreriz, birlikte ölürüz, ömür boyu kötü evlilik.”

Gerçek şu ki Smith’ler, Alsina’yla birlikte olduğu dönemde geleneksel anlamda birlikte değillerdi, şimdi de değiller. Ama ne açık bir evlilik içindeler ne de evli değiller, çok aşklı ya da boşanmışlar. Onlar tamamen farklı bir şeydir: Ailede ve işte, “şeffaflık ilişkisi” adını verdikleri bir anlaşmayı uzun süredir sürdüren hayat ortakları. Son yıllarda ayrı yaşıyorlar. 50. yaş günü hediyesi olarak kendi dairesini satın aldı ve Calabasas’taki mülkünden taşındı.

Bir bakıma, yine Calabasas’taki yeni evi, Baltimore’un eteklerinde sahibi olduğu mülkün üzerinde yer alan “eski moda, küçük” bir çiftlik evini yenilerken, tanışmalarından önce başlayan bir hayali tam anlamıyla bir araya getiriyor. kurtarma köpekleri ve kedilerinin yanı sıra annesi için bir atla birlikte. Bu süre zarfında ilk karısından kısa süre önce ayrılmış olan Will Smith’ten bir telefon almıştı. “Kimseyi görüyor musun?” diye sormuştu ona. “Hımm, hayır” diye yanıtladı. “İyi” dedi. “Şimdi beni görüyorsun.”