Jaime King bir yolculuğa çıkıyor

canvade

Yeni Üye
Jaime King bir şeylerin ters gittiğini hissetti. Aktris, yönetmen ve model geçtiğimiz cumartesi günü “Garip, geçici bir enerji var” dedi. Los Angeles'taki evinde ateşin üzerinde oturdu, dizlerini göğsüne bastırdı, ateş ile sürgülü cam kapının ardındaki manzara arasında ileri geri baktı. Bir muhabire “Sana bakmıyorsam dinlediğim içindir” dedi.

“Önceleri gergindim, sonra titredim ve sonra şunu düşündüm: VayBu nasıl bir titreşim?”

Ahlaki açıdan yozlaşmış bir polis memurunu canlandırdığı son filmi “Lights Out”un galası onun kaygılarıyla ilgili olabilir. Kendini içe dönük olarak tanımlayan Bayan King, kendisini Hollywood'un tepelerinden New York'un ezici ortamına götürecek bir tanıtım hamlesi başlatmak üzereydi.

“Sosyal olarak pek fazla yere gitmiyorum” dedi. Los Angeles'ın zenginlerin başlıca uğrak yeri olan Soho House'un yerini alan, yalnızca üyelere açık olan kulüp olan San Vicente Bungalows'a atıfta bulunarak “Bir kez olsun huzur içinde bungalovlara gidiyorum”. Ayrıca: “Çevremi çok sıkı tuttum.”

Christian Dior ve Chanel gibi markalar için genç bir model olan Bayan King, şu anda 44 yaşında, aralarında Jennifer Egan'ın yazdığı ve Nan Goldin tarafından fotoğraflanan 1996 Haberler Magazine kapak hikayesi de dahil olmak üzere dergilerin kapaklarını süsledi. .

O andan itibaren giderek daha karanlık filmlerde rol aldı (2001'deki Happy Campers'a karşı 2023'teki The Resurrection of Charles Manson'ı düşünün). Kamera arkasında, kendi uyuşturucu kullanımı ve erkek arkadaşı fotoğrafçı Davide Sorrenti'nin ölümcül aşırı dozunun ateşlediği ruhani bir yolculuğa 1997 yılında 20 yaşındayken başladı. 17 yaşındaki Bayan King, “hayatımın aşkı” dedi. ölüm zamanı.

Moda endüstrisinde uyuşturucunun yaygınlaşmasına ve “eroin şıklığına” yönelik eleştiriler (Başkan Clinton bile bunu kınamıştı) onu kargaşa içinde bıraktı. Küfür ederek, “Kendi kendime düşündüm: Eğer bir Tanrı varsa söyle bana” dedi. “Yoksa beni dışarı çıkar.”

Ertesi yıl John-Roger'ın “Spiritual Warrior” adlı kitabını buldu. “Bunu tam bir şüpheci gibi açtım” dedi ama John-Roger'ın meditasyon ve Sanskritçe ilahiler gibi uygulamaları günlük yaşama dahil etme konusundaki tavsiyeleri onda yankı uyandırdı. “Genç zihnime ve kalbime yardımcı oldu” dedi. “Artık bu yolu takip edeceğim.”

Ayrıca Los Angeles'ta John-Roger tarafından kurulan Barış Teoloji Semineri ve Felsefe Koleji'nde okudu. Aynı zamanda yol arkadaşları da buldu. Öğleden kısa bir süre sonra içlerinden biri ön kapısında belirdi: Blackberry ve Gray Goose'un eski yayıncısı olan ve şu anda Usher, Rachel Zoe ve Snapchat gibi müşteriler için tarot kartı okuyucusu olan Angie Banicki.

Bayan King, Bayan Banicki'ye kocaman sarılırken, “Yüzünüzü gördüğüme çok sevindim” dedi. Birbirlerini en son Mart 2020'de Zoom aracılığıyla gördüler. Bayan King, “Kişisel bir durumu terk etmek için çok ciddi bir karar vermek zorunda kaldım” dedi. “Angie bana yardım etti.” (O yılın mayıs ayında Bayan King, 13 yıllık evliliğin ardından yönetmen Kyle Newman'dan boşanma davası açtı.)

Bayan Banicki, Bayan King'i lüks bir tatil yeri adına Bahamalar'a düzenlediği geziye davet ederken, “Önceki hayatlarımızda ilk defa tanıştık” dedi.

Bayan Banicki ve Bayan King bir sediri kenara itip bağdaş kurup, altın rengi yumuşak bir halının üzerine oturdular. Bayan Banicki bir deste iskambil kağıdını karıştırdı ve yüzleri aşağı bakacak şekilde yaydı. Tupac Shakur'un “Do for Love” şarkısı iPhone'unun hoparlöründe çınladı.

Bayan Banicki bazı kartları çevirerek, “Son üç yılı gerçekten de boğa yüzünden hallettin,” diye başladı. “18 yıl daha bu durumu yaşamayacaksınız.”

Bayan King, öyle olmayacağını umduğunu söyledi.

Bayan Banicki, “Bu sizin sihirli yılınız” diye devam etti. “Bu, tezahür yılıdır. Düşünceleriniz nesnelere dönüşür.”

Bayan King, “Bilincimde bir şeyler değişiyor” dedi. “Bunun ne olduğunu henüz tam olarak bilmiyorum. Dünyada çok fazla çöp var, ister reklam panoları, ister tüketicilik, ister ebeveynlik paradigmaları olsun.” (Bayan King'in 8 ve 10 yaşlarında iki oğlu var.)

“Kill Me Now” adlı uzun metrajlı filmi yöneten ve “Precipice” filmini yazan Bayan King, çalışmaları ve aktivizm yoluyla iletişim kurmayı tercih ediyor. 2020'de Black Lives Matter gösterisi sırasında tutuklandığını söyledi. “Ne tür bir belaya bulaştığım umurumda değil.”

Bayan Banicki, çevirdiği kartlardan birine dokunarak, “Bu kart sesinizi kullanmakla ilgilidir” dedi. İki kişi yüzüstü kaldı. “Buradan nereye gitmek istiyorsun?”

Bayan King birine iki kez tıkladı. Bayan Banicki bunu ters çevirdi ve anlamını analiz etti: “Hassaslığınız ne kadar büyükse, hayatınızdaki yararlı etkilerin varlığını o kadar net hissedeceksiniz.”

Bayan King başını salladı. “Nasıl Sen Bayan Banicki'ye yaslanarak, “Şu anda hissediyor musun?” diye sordu.

Bu yüzden güzel,” dedi Bayan Banicki. “Diğer kişiyi dahil etmem gereken okumalar yapmaya alışkınım. Ama içeri girdiğimde portal açıktı.”