Jake Johnson ve Gareth Reynolds’un We’re Here to Help podcast’i tavsiye ve komediyi birleştiriyor

canvade

Yeni Üye
Gareth Reynolds ve Jake Johnson, Los Angeles’ın Los Feliz bölgesindeki bir barda tanıdıklardan arkadaşlara gittiler.

Bir doğaçlama şovda göründükten sonra kutladıkları sırada, “New Girl” sitcom’undaki rolüyle tanınan aktör Johnson, komedyen ve komedi tarihi podcast’i “The Dollop”un sunucusu Reynolds’a ulaştı ve hayır dedi. özel bir neden “Ne düşünüyorsun?” diye sordu. Bu biraları başımıza mı dökelim?

Reynolds gözünü bile kırpmadan birasını başının üzerinde tuttu ve Johnson da aynısını yaptı. Sonra Johnson, “Birbirimize gülümsedik ve birbirimize bira döktük” dedi.

Dostluklarını pekiştirdi. Johnson, “Gareth ve ben bu davaya derinden inanıyoruz” dedi.

Dolayısıyla, Arrested Development için yazan Johnson ve Reynolds’un bir tavsiye podcasti üzerinde birlikte çalışmaya başladıklarında, onları cezbeden şeyin derinlemesine röportajlar, şakalar ve hatta ciddi tavsiyeler olmaması anlaşılır bir şeydi.

Johnson, “Diğer insanlar bunu daha iyi yapıyor” dedi.

Bunun yerine, haftada iki kez yayınlanan “Yardım Etmek İçin Buradayız” programı, arayanlara barda veya yürüyüşte iyi arkadaşlarından alabilecekleri tavsiyeleri sunuyor – eğer bu arkadaşlar bulmak için çok çalışan profesyonel doğaçlama komedyenler olsaydı bir çözüm kullanın.

Bazen bir şaka yapmanız veya kendinizi aptalca bir duruma sokmanız tavsiye edilir ve bazen bu daha kolaydır. Reynolds, “The Dollop”ta olduğu gibi gösterinin hızlı ve “anlaşılmaz” olduğunu ve tek bir yapıya veya temaya çok uzun süre bağlı kalmadığını söyledi.

Sunucular, insanların her gün karşılaştığı absürt durumları vurgulamak istedi. Johnson, “Rastgele insanların herkesten daha komik olduğunu düşünüyorum” dedi. Dinleyicilerin yazdığı sorunları okuduğunda şöyle dedi: “E-postalara dayanarak insanların hayatlarında neler olduğuna inanamıyorum.”

Sunucular hiçbir zaman bir terapistin uygulamasına daha uygun konuları seçmezler ve arayanlara sunulan rehberlik hakkında ne düşündüklerini mutlaka sorarlar ve verdikleri yanıtın doğru olduğunu varsaymamaya çalışırlar.

Johnson, “Podcast dünyasının bana çekici gelmeyen yönlerinden biri de herkesin gerçekten akıllı ve gerçekten samimi olması” dedi. “Herkes sana 6 ile 7 arasında ne yapacağını, en iyi hayatını nasıl yaşayacağını, pantolonunu nasıl giyeceğini ve dişlerini nasıl fırçalayacağını öğretiyor: yanlış yapıyorsun.”

Reynolds araya girdi, “Pantolonunu giymelisin, Jake.” Johnson bunun üzerine aslında pantolon giymediğini göstermek için bir dizini kaldırdı. (Şort giyiyordu.)

Amaçları, bir stüdyonun katılımı olmadan dinleyicilere yardımcı olacak neşeli ve neşeli bir gösteri üretmekti. Johnson, gösterinin ağustos ayında gösterime girdiğini ve “hemen patladığını” söyledi. 1,7 milyon kez indirilen “Yardım İçin Buradayız”, Spotify’da en iyi beş podcast arasında yer aldı ve Apple’da ABD’li dinleyiciler arasında en popüler ikinci komedi podcast’i oldu.

Dinleyiciler, 10 aylık çocuğunuzun kreşinde haki üniforma zorunlu kılındığında ne yapılması gerektiği (cevap: onu küçük cüzdanı olan bir Target çalışanı gibi giydirmek) veya sizin bu kıyafeti satın almamın benim açımdan bir hata olup olmadığı gibi ilginç bilmeceler için sizi çağırırlar. patronun doğum günü için bir devekuşu çiftliğine bileti (karar: evet; bunu bir daha yapma).

Programın yapımcısı Kevin Bartelt, sunucuların doğru üslupta olanları bulmaları için başvuruları gözden geçirmesine yardımcı oluyor.

Reynolds, “Gerçek bir tehlikenin olmadığı ancak önemli olan çağrıları seviyoruz” dedi.

Bazen Zooey Deschanel ve “New Girl” kadrosunun diğer üyeleri de dahil olmak üzere arkadaşlar ve oyuncular da katılıyor.

Birkaç telefon görüşmesi için Johnson ve Reynolds, biraz gergin olan bu muhabiri dinlemeye ve aşağıdaki gibi durumları değerlendirmeye davet etti: Kocanız her sabah çıplak uzandığında ne yapmalısınız (ev sahibi belki ona bir bornoz verebilir dedi) ve bir meslektaşınızla nasıl yüz yüze gelmelisiniz? “sıhhi tesisat çatlağı” ile (belki de yeni bir önlük seti ile) bir veterinerlik muayenehanesi.

Pek çok bölüm herkesi ne olacağını tahmin etmeye bırakıyor.

Mesela bir Amerikalının Edinburg’da Johnson gibi davrandığı zamanlar vardı.

Eylül ayında Johnson, bir hayranından Edinburgh’da kendisine verdiği tavsiye için kendisine teşekkür eden bir Instagram mesajı aldı. Johnson’ın kafası karışmıştı; yakın zamanda Edinburgh’a gitmemişti. Daha sonra Johnson’ın bazı yüz özelliklerini paylaşan bir adamla bir selfie gönderdi.

Adamın, kadınla ve birkaç arkadaşıyla içki içtiği, New Girl’ün çekimleriyle ilgili anılarını paylaştığı ve hatta aşk hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulunduğu bir gecede Johnson kılığına girdiği ortaya çıktı.

Reynolds, Johnson’ın “ilk içgüdüsü bu adama sahip olmamız gerektiği yönündeydi” dedi.

Sunum yapanlar, o gece Edinburgh’da onunla birlikte olan bir arkadaşının sahibi olduğu sertleşme bozukluğu ilacı üreticisi aracılığıyla Johnson’ın benzerini – “Sahte Jake” adını verdikleri dışa dönük bir şairi – buldular ve ondan programa gelip kendilerini açıklamasını istediler. Birlikte oynadı ve hatta bazı şiirlerini okudu. (Arkadaşın ilaç şirketi artık “Yardım etmek için buradayız” reklamvereni haline geldi.)

Johnson gülerek, “Bu gerçek hayat hangi dünyada?” dedi. “Benim için bundan daha komik bir şey yok. Sanki biraz, biraz, biraz.

Gösterinin kaygısız olması, sunucuların buna bağlı olmadığı anlamına gelmiyor. Podcast başladığından beri, arayanlardan bazıları tavsiyenin nasıl alındığını görmek için onlarla birden çok kez iletişime geçti ve kendilerini utanç verici ebeveynlerle karşılaştırdı.

“Aramalarımızın yüzde ellisinde ‘Nasıl gittiğini bize bildirin!’ diyoruz. Her iki durumda da!’” dedi Reynolds. “‘Belki tekrar arayacağım’ diyorlar. Bilmiyorum, işler biraz tuhaflaşmaya başladı arkadaşlar.”