Janelle Monáe ve Harmony Korine Art Basel Miami partilerinin konukları

canvade

Yeni Üye
Miami Sanat Haftası Art Basel Miami Beach’in demir attığı Güney Florida’da tüm hızıyla devam ediyor. Sanatçı Janelle Monáe, film yapımcısı Harmony Korine ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı bölgede partiler için hazırdık.

Harmony Korine, Edglrd Miami’yi tanıtıyor

Pop yıldızı Camila Cabello, Perşembe akşamı Miami’nin Küçük Havana semtindeki El Palenque gece kulübünde Harmony Korine’i coşkuyla karşıladı.

Film yapımcısı ve sanatçı Bay Korine, aralarında Bayan Cabello’nun da bulunduğu yaklaşık 600 kişiyi kırmızı neon ışıklarla süslenmiş geniş odaya çekti. Çoğu kişi için bu, “Edge Lord” olarak telaffuz edilen yeni tasarım kolektifi Edglrd’e bir girişti; flört etme ve tartışmalardan hoşlanmalarıyla bilinen internet trollerine bir göndermeydi.

50 yaşındaki Bay Korine, “Sadece gelecekteki içerik üzerinde çalışmak istiyorum” dedi ve şunu ekledi: “Bunun doğrusal mantıktan sonra geldiğini düşünüyorum.” Daha duyusal olan ne? Belirli bir duyguyla ya da basit ifadenin ötesine geçen şeylerle daha iyi bütünleşen ne olabilir?”

Kulübün içindeki DJ kabini, Bay Korine’nin bu yıl Toronto ve New York’taki film festivallerinde gösterilen yeni filmi “Aggro Dr1ft”i taklit eden görsel efektler ve animasyonların yer aldığı LED ekranlarla çevrelendi.

Etkinliğin izleyicileri arasında komedyen Hannibal Buress, sanatçı Alex Israel ve patenci Evan Mock yer aldı. Partiye çevrimiçi yayıncı ve kulüp organizatörü Boiler Room ev sahipliği yaptı. Gece, Korine Bey’in filminin müziklerini besteleyen AraabMuzik’in performansıyla başladı, ardından Florida’dan rapçi BLP Kosher ve İsveç’ten rapçi Yung Lean sahne aldı.

Gece saat 01.00 civarında, Bay Korine, “Aggro Dr1ft”e gönderme yapan, kafatasına benzeyen, boynuzlu sarı bir maske takarak, DJ olarak halka ilk çıkışı olduğunu söylediği şey için pikapın başına geçti.

Bay Korine, Brezilya phonk’unun trap müziği, Güney Florida rap, 90’ların pop ve metal unsurlarıyla agresif bir karışımı olan sesi, “favelalardaki oyuncular” tarafından yapılmış bir şey olarak tanımladı.

Çevresinde beyaz takım elbiseli ve maskeli insanlar müziğin ritmine göre hareket ediyor, uzun neon yeşili peruklu kadınlar ise hareketsiz durup ileriye bakıyorlardı.

Sete hazırlanmak için Bay Korine şunları söyledi: “Çok fazla mentollü elektronik sigara içti, çok fazla Mountain Dew içti, Sweet Tart yedi, tekne evinde oturdu ve bol miktarda Brezilya müziği dinledi.”

Bu zanaatta şansını denemek istediğini söyledi çünkü “Doğru zaman olduğunu düşündüm.”

Mickalene Thomas, Janelle Monáe ile Art Basel’e kadeh kaldırdı

Çarşamba akşamı sanatçılar, küratörler ve müzisyenler, Miami Beach Edition Hotel’de sanatçı Mickalene Thomas’ı kutlayan bir etkinlik için palmiye ağaçlarının altında toplandı.

Bayan Thomas, Art Basel Miami Beach’te çalışmalarını gösterdi ve Shop with Google ile tişörtler, bir sweatshirt ve bazı tasarımlarını içeren bir beyzbol şapkasını içeren bir kapsül koleksiyon başlattı.

Bayan Thomas, “Bu gece beni heyecanlandıran şey, burada bir arada yaşayan insanların topluluğu” dedi. “Kadınların kadınları kutlamasıyla ilgili.”

Aktris Tasha Smith, müzisyen George Clinton ve galerici Yancey Richardson’ın da aralarında bulunduğu konuklar, havuz kenarındaki barda oturup gül yudumlarken, sunucular biberli pizza poşetleri ve hindiba salataları dağıttı.

Akşam saat 20.30 civarında, sanatçı Janelle Monáe, Rey Ortiz ile birlikte tasarladığı fırfırlı siyah-beyaz kumaştan güllerden yapılmış özel bir pelerin giyerek havuzun üzerinde asılı olan tramplenin tepesine tırmandı.

“Mutlu Yıllar canım!” 38 yaşındaki Bayan Monáe mikrofonu alırken aktris Yvonne Orji bağırdı.

Yaklaşık 30 dakika boyunca Bayan Monáe, “Float”, “Make Me Feel” ve “Come Alive” dahil olmak üzere birçok şarkısını seslendirdi.

Kalabalığa “Senin için buradayım Mickalene” dedi. “Seni çok seviyorum. Zamanımızın en büyük sanatçılarından biri. Dostum. Kız kardeşim.”

Bayan Monáe çantasını toplarken, tamamen giyinik bir şekilde arkasından mavi suya girdi ve diğer tarafa yüzdü.

Seyirci tezahürat yaptı ve Bayan Monáe sahneye döndü, performansı bitirdi ve kendisini büyük beyaz bir havluya sararak uzaklaştı.

Amalfi Sahilindeki Gagos Kanalları

Salı akşamı, Collins Bulvarı’ndaki görkemli konaklama yerlerinden sadece birkaç blok ötede, bir disko topu havuzun üzerinde yavaşça dönerken, bir DJ Afro-Karayip cazı, disko ve İtalyan popunun bir karışımını çalıyordu.

Art Basel Miami Beach’in VIP müşterilere açılmasından hemen önce, birinci sınıf galeri Gagosian, Freehand Miami’de, otelin Broken Shaker barında ve 27 restoranında 600’den fazla kişinin toplandığı bir partiye ev sahipliği yaptı.

Akşamın amacı, sanat fuarları ve lüks tüketimin hızlandığı bir hafta öncesinde İtalya’daki Le Sirenuse otelinin sakinleştirici enerjisini kanalize etmekti.

Le Sirenuse’un sahibi Antonio Sersale, iyi bir hayatla meşgul bir otelcinin neşeli havasıyla terasta dolaşırken, “Rahatla” dedi. Kızartılmış istiridyelerin sunulduğu sunucular ve taco ve ceviche istasyonları kuruldu.

(Organizatörler, Gagosian çalışanlarının ve galeri müşterilerinin çoğunun aile tarafından işletilen beş yıldızlı otelin hayranları ve sık sık misafirleri olduğunu söyledi.)

İzleyiciler arasında Scope Art Show’da çalışmaları bulunan aktör ve sanatçı Jeremy Pope; fotoğrafçı Tyler Mitchell; sanatçı Chloe Wise; ve müşterileri arasında Kim Kardashian’ın da bulunduğu sanat danışmanı Meredith Darrow. Havuz başında şampanya ve margaritalarını yudumlayan misafirler, iş arkadaşlarıyla sohbet etti. Galerinin sahibi Larry Gagosian orada değildi.

Art Basel Miami Beach’te çalışmalarını sergileyen Bayan Wise, doğum gününü kutlamayı, sanat eserleri görmeyi ve plaja gitmeyi planladığını söyledi.

Özellikle plaj yakınındaki bikini mağazalarına atıfta bulunarak, “Miami ve Florida’ya esprili ve ilham verici bir şekilde bağlı olduğumu hissediyorum” dedi.

Şöyle devam etti: “Bu, hiciv etmek istediğim, baktığım, katıldığım bir şeyin birleşimi ve bunu oldukça Amerikalı, tüketici, komik ama yine de anlamlı buluyorum.” Uzay hareket ediyor. ”