Katherine Schwarzenegger Pratt’ın Mükemmel Hayatı

canvade

Yeni Üye
Bayan Schwarzenegger Pratt birçok yönden kızları için kendi çocukluğunun bir versiyonunu yarattı. Annesi gibi yazar ve medya kişiliği olarak bir kariyer inşa etti ve ayrıca ünlü bir aktörle evlendi. Doğduğu yerden sadece birkaç dakika uzakta yaşıyor ve 2011’de ayrılan ve 2021’de boşanmalarını tamamlayan anne ve babasını düzenli olarak ziyaret ediyor. Bayan Shriver, Lyla ve arkadaşları için haftalık bir anne ve ben sınıfı düzenliyor ve Bay Schwarzenegger’in arka bahçesinde kızların okşamaya bayıldıkları minyatür bir midillisi var.

Bayan Schwarzenegger Pratt, çocukluğuyla ilgili hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söyledi. Ailesi hakkında “Bunun çılgınca geldiğini biliyorum, ama onların yaptıklarını yapmayı gerçekten çok isterim” dedi. “Anne ve babamın hayatlarının ne kadarını özel tuttuklarına bakıyorum ve buna çok saygı duyuyorum. Bence ilişkilerinin çoğunu gizli tuttular, biz çocukları özel tuttular – bilirsiniz, bizi kırmızı halılara çıkarmadılar, herkesin önünde geçit töreni yapmamıza izin vermediler.

Şimdi ne var?

Bayan Schwarzenegger Pratt nispeten özel bir çocukluk geçirmiş olabilir, ancak üniversiteye girdikten sonra hiç vakit kaybetmedi ve halkın gözünde bir kariyere başladı. İlk kitap anlaşmasını 19 yaşında Güney Kaliforniya Üniversitesi Annenberg İletişim ve Gazetecilik Okulu’nda ikinci sınıftayken yaptı. Sahip Olduğunuzu Sallayın: Orada ve Geri Dönmüş Birinden İç ve Dış Güzelliğinizi Sevmenin Sırları adlı bu kitap, Dove’s Real Beauty için çalışan bir halkla ilişkiler firmasında stajyer olarak geçirdiği bir yazdan ilham aldı. Haberler’ın en çok satanlar listesine girdi ve Bayan Schwarzenegger Pratt, yetişkinlere yönelik kurgu olmayan iki kitap daha yayınladı – 2014’te Yeni Mezun Oldum, Şimdi Ne Yapacağım? ” 2017’de kurtarma köpeğinden ilham aldı.

Lyla doğduktan birkaç ay sonra, bir milyon takipçisi olduğu Instagram’da haftalık bir röportaj serisine de ev sahipliği yapmaya başladı. Şovun adı “BDA Baby” – “bebek öncesi, sırası ve sonrası” anlamına geliyor – ve burada diğer ünlüler ve uzmanlara katılarak hamilelik ve ebeveynlik hakkında konuşuyor ve kendi hayatında ortaya çıkan soruları ele alıyor. “‘Tamam, katıları tanıtıyorum, bunu nasıl yapacağız?’ dedi. “Yoksa yine hamileyim, nasıl olacak?”

Bayan Schwarzenegger Pratt, içinden geçtiği şeye göre projeleri seçme eğiliminde olduğunu söyledi. Yazdı “Yeni mezun oldum, şimdi ne olacak?” Mezun olduktan sonra kariyeri ile ne yapacağını bulmaya çalışırken olduğu gibi. Bu yüzden çalışmaları kişiseldir, ancak özellikle anlayışlı değildir. BDA Baby’de misafirlerinin çoğuna katılmasına izin veriyor ve kitaplarında magazin dergilerinde yer alabilecek ifşaatlardan kaçınıyor. “Ben Yeni Mezun Oldum” da ebeveynlerinin boşandığından yalnızca dolaylı olarak bahsediyor ve dağıldıktan sonra ona daha yakın olmak için üniversiteden sonra annesinin yanına taşındığını belirtiyor.