Kieran Culkin Oscar'larda daha fazla çocuk istedi. Bir şaka içi ne zaman riske değer?

canvade

Yeni Üye
Ödül şovları, üst sınıf sevgisi için verimli bir alan olabilir. Pazar günü, Oscar'lar görünüşte kullanılan yumuşak bir başlangıç (Teyana Taylor ve Aaron Pierre), yanma arzusunun açıklamaları (Zoe Saldaña, kocasının saçları için) ve çocuklar için çok halka açık bir iddiaydı.

En iyi destekleyici aktör ödülü için kabul konuşmasının sonuna doğru Kieran Culkin, eşi Jazz Charton'u tutmaya çalıştı, Oscar kazandığında ona dördüncü bir çocuk vermek için 75. Emmy Ödülleri'nden ayrıldığında bir otoparkta verdiği sözü verdi.

“Ve bana döndü – ki bu bir yıl önce biraz daha fazla oldu:” Bir Oscar kazandığınızda dördüncü. “

“Baskı yok,” diye devam etti. “Seni seviyorum Gerçekten Tekrar yaptığım için üzgünüm ve bu çocuklarla ilgileniyoruz – ne diyorsun? “

Hikaye, odada iyi oynuyor gibiydi, kişisel izleyiciler çiftin uzun süresi hakkında saçma. Ancak Bay Culkin, fıkrayı kurutarak risk aldı: en popüler şakalar ve iç şakalar – her çiftin zamanla topladığı samimiyetler – ilişkilerinin dışında tuhaf veya hatta endişe verici olarak okuyabilir.

Wilmington, NC'den 31 yaşındaki Kim Sauers, “Bir şekilde beni bir şekilde sallamak benim için çok itici oldu” dedi ve mevcut siyasi iklimi ve kadınların bedenleri üzerindeki kontrolünü kısıtlamak için son çabaları fark etti.

Arkadaşlarınızla bir oyun akşamı evde olup olmadığına bakılmaksızın, çevrimiçi bir videoda veya Prime Time Ödül Töreni'nde ödül töreni için ödüllü bir gösterinin ortasında olup olmadığına bakılmaksızın, sizin ve partnerinizin sizin ve eşinizin de tam olarak inmeyeceğini düşünme olasılığı vardır. Evde, seyirciler tepkilerini sosyal medyada paylaşmak için zaman kaybetmediler, burada aktörün konuşmasındaki her sevinç ifadesi için sorunlu bir talep olarak kabul edilen bir inanç verdi.

X'te bir kullanıcı yazdı. “Görmeyi sevmedik.” “Onu görmeyi sevmedik.”

Platformdaki diğerleri sevimli buldu. Başka bir kullanıcı, “Aslında Kieran Culkin'in konuşmasını karısıyla flört etmesinin büyüleyici olduğunu düşünüyorum ve hepimiz sadece kendi işimize bakmalıyız.”

Bayan Sauers, bunun bir anlaşmada toplanan bir adam değil, bir şaka olduğunu savunan birçok insanı anladığını, ancak televizyonda anlaşmaya varma kararının “kötü tat” da olduğunu ve “borçlu çocuklara borçlu olduğu” için yapışkan olduğunu söyledi.

Ona göre, Bayan Charton, kocasının kabul konuşmasıyla tamamen asılsız görünüyordu ve hatta Salı günü bir Instagram görevinde oynamaya devam etti. “Tamam, tamam, beni dinle,” diye yazdı. “Boş bebek eylemleri aptal görünebilir, ama açıkça büyük bir motivasyon kaynağıydı.”

Diyerek şöyle devam etti: “Ödül kazanmış olsaydı artık ona çocuk sözü vermeseydim o kadar ileri gelir miydi?” ekledi. “Muhtemelen. Ama kim söylemeli?”

Port Jervis, NY'da bir kilt üreticisi olan 39 yaşındaki Ava Lamb-Freeman, Akademi Ödüllerine bakmadı, ancak daha sonra Bay Culkin'in kabul konuşmasını görünce kuru mizah anlayışını komik bulduğunu söyledi.

“Kaygısız olacağını ve şaka yaptığını ve sahip oldukları bu sıcak konuşmayı hatırlamakla daha fazla ilgilendiğini hissettim.” Dedi.

Konuşmanın daha sonra biraz utanmasına izin verirken, onunla karısı arasındaki anın gerçek olduğunu düşündü. Üç çocuğun annesi olan Bayan Lamb-Freeman, kaç çocuğa sahip olması gerektiğini bulmaya çalışmanın zorluğunu anladığını söyledi.

“Özellikle son ikisinde başka bir çocuk seçerseniz müzakerenin ne kadar karmaşık olabileceğine de değinebilirim” dedi. “Her iki taraf için de inanç için bu büyük sıçrama gibi.”

Bayan Lamb-Freeman, insanların önünde benzer bir şaka yaptığını hayal edebileceğini söyledi, ancak bu bağlamın önemli olduğunu fark etti. Örneğin, büyük olasılıkla problemleri olan çiftlere tavsiye etmezdi.

“Nasıl, artık komik olmayacak,” dedi.

Siz ve eşiniz arasında, birbirinizi köpek evine göndermek veya yeni bir peruk veya eksantrik bir şapkayla dalga geçmek tamamen zararsız olabilir ve sorun değil. Birçoğu için, alaylar, her şeyin çok eğlenceli olduğunu anlayarak, şakaların gerçekleşebileceği daha derin bir bağın işareti olabilir.

Bayan Lamb-Freeman kısa bir süre önce kocasıyla biraz tarif etti, burada şaka yollu bir şekilde ona bir şey alacağı bir şey alacağı kendini kurtarma fırsatı sunuyor. Parçanın ne başladığını tam olarak hatırlamasa da, birbirlerini güldürmek için eğlenceli bir yol haline geldi.

“Ama eğer başka biri beni duysaydı, bir şekilde garip geliyordu” dedi.

Düşüncelerinizi Gönderin Üçüncü- Wheel@Haber hakkında hikayeler ve ipuçları.