Kızımın Balosunu Düzenlemek – Haberler

canvade

Yeni Üye
Artı, saçma olsun ya da olmasın, tüm ay kızım için stresli bir kabustu, tüm hafta özellikle zordu, tüm gün aşırı stresliydi ve o şunları bile yapamadı: (1) evimizdeki fotoğraflar, erkek arkadaşının yanımda getirdiğim yaka çiçeğini ona vermesi; (2) evinde ailesiyle birlikte çekilen fotoğraflar; (3) parkta en yakın 20 veya 30 arkadaşıyla çekilmiş fotoğrafları; (4) 12 arkadaşla şehirdeki bir restoranda akşam yemeği; (5) gerçek balo; (6) balo sonrası, gece kıyafetlerinizi değiştirip kot şort giydiğiniz parti; (7) zengin bir çocuğun pinpon masaları ve son teknoloji paslanmaz çelik aletlerle dolu “ahırına” bakan balo sonrası parti; (8) balo sonrası partide, polisin garaj yolunda gençleri sorguya çekmesi nedeniyle “ahır” dediği ormanın arkasına saklandığınız yer; (9) Geceyi cinsiyete göre ayrılmış farklı odalarda geçireceğiniz çocuk evine Uber, çünkü herkes bu çok ayrıntılı Hıristiyan bahar balosu fantezisi hâlâ bir şeymiş gibi davranıyor iffetli ve ayık Bu, randevunuzu aldatmak ya da şimdiye kadar yapılmış her korku filminde sizi öldüren diğer ahlaksız gençlik saçmalıklarını yapmakla ilgili değil.

Ben de kızımı Baloya Hazır Olun partisine bıraktım ve ardından yakındaki bir botanik bahçesinde dolaştım. Yerel gençler yüksek topuklu ayakkabılar ve elbise ayakkabılarıyla bahçede caka satarak saçlarını sallayıp kravatlarını düzeltirken, anneleri de boyunlarında ağır kameralarla yorgun görünerek orada duruyorlardı.

Bir saat sonra eve dönerken kızımın erkek arkadaşı ona mesaj attı. NeredesinBu anlaşılabilir bir durumdu çünkü bir etkinliğe geç kalmak domino etkisi yaratabilir ve bütün geceyi mahvedebilirdi.

“Beni strese sokuyor!”

“Ona mesaj at ve 'Dinle, geç kaldığımı biliyorum ama şimdi beni sakinleştirmene ihtiyacım var çünkü öfkemi kaybetmeye başlıyorum' de.”

Bana bunun Mors alfabesi versiyonunu gönderdi ve işe yaramış olmalı çünkü geldiğimizde erkek arkadaşı sakin ve mutlu görünüyordu. Ayrıca, onun her zaman böyle olduğunu düşünüyorum – ya da en azından, muhtemelen birkaç gün önce kızımın telefonundaki gülümseyen bebeklik fotoğraflarından edindiğim izlenim bu.

Mutlu çiftin fotoğraflarını çektik, gülümsüyorlardı ve inanılmaz görünüyorlardı, sonra gün batımına doğru yola çıktılar.