Kristin Juszczyk yavaş yavaş bir DIY imparatorluğu kuruyor

canvade

Yeni Üye
Bu yılki Super Bowl Kristin Juszczyk için pek çok şey ifade ediyordu.

Kocasının takımı San Francisco 49ers için yıkıcı bir yenilgiydi. Ancak bu aynı zamanda NFL maçlarında giydiği ve hazırladığı kıyafetlere haftalardır gösterdiği hararetli ilginin de doruk noktasıydı. (Super Bowl da onun 30. yaş günündeydi.)

Eski takım ekipmanlarını tek seferlik parçalara dönüştürme hobisi sonunda dünya çapında manşetlere çıkan Bayan Juszczyk, “Benim için her şey aslında bir hobi olarak başladı” diyor.

Ocak ayının başından Şubat ayının ortasına kadar (veya NFL play-off sezonu civarında), Instagram'daki takipçileri bir milyon kişi arttı. Taylor Swift ve Simone Biles, futbol arkadaşlarına destek verirken Bayan Juszczyk tarafından tasarlanan şişme ceketleri giydiler. (Kocası Kyle Juszczyk, 49ers'ın bek oyuncusu.) NFL ile ligin logolarını kıyafetlerinde kullanmasına izin veren bir lisans anlaşması imzaladı.

Bayan Juszczyk sonraki ayları, sadece diğer oyuncuların eşlerinden ve ünlü hayranlarından (kendi deyimiyle “ekmeği ve tereyağı”) komisyon almakla kalmayıp, aynı zamanda her hayranın satın alıp yapabileceği şeyler yapacak şekilde işini nasıl ölçeklendireceğini bulmaya harcadı. taşımak.

Ayrıca diğer sporlara olan ilgisini de genişletti; Örneğin basketbolcu Caitlin Clark için bir yelek tasarladı. Bu hafta sonu Indy 500'ün galibi Bayan Juszczyk'in ceketlerinden birini alacak. Aynı şey Indy 500 milli marşı şarkıcısı Jordin Sparks için de geçerli.

Bayan Juszczyk, Indy 500 ceketlerini vintage tişörtüler, tişörtler ve kareli yarış bayraklarını kullanarak tasarladı.

Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri olan bu yılki yarışa katılamayacak olan Bayan Juszczyk, “Indy 500'ü düşündüğümde aklıma çok dikkat çekici bir tasarım geliyor” dedi.

Burada Bayan Juszczyk, netlik sağlamak amacıyla düzenlenmiş ve özetlenmiş bir röportajda tasarım kariyeri hakkında güncel bilgiler sunuyor.

Şu anda kendinizi küçük bir işletme sahibi olarak nasıl gördüğünüzü bana anlatın. Farklı bir spor dünyasına açılmaya ne dersiniz?

Amacım her zaman tasarımlarımı her türlü etkinliğin hayranlarına sunmak olmuştur. Kendimi hiçbir zaman sadece NFL ile sınırlamak istemedim çünkü tüm spor dünyasında, liglerde ve kulüplerde daha taze, daha modaya uygun tasarımlar arayan taraftarların olduğuna inanıyorum.

Ben sadece bu işi ayağa kaldırmaya ve tasarımları hayranların eline ulaştırmaya odaklandım. Lisanslama dünyasına ilk kez dalıyorum ve her gün yeni şeyler öğreniyorum.

Çalışmalarınızın insanlarda yankı uyandıran özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Bir tasarımcı olarak kendi tasarımlarınızı giymezseniz onları kim giyecek? Ben baştan sona bir hayranıyım. Kocamın her maçına gidiyorum ve kariyerinin yaklaşık beş yılında, her zaman aynı dört şeyi giymek istemediğimi fark ettim. Yeniliklere imza atmak ve başka hiçbir yerde bulunamayacak tasarımlar giymek istedim.

İlk ceketinizi ne zaman diktiniz?

Yaklaşık beş yıl önce dikiş dikmeye başladım. Bir Cadılar Bayramında AMA'lardan Justin ve Britney olmamızı istedim; tam kot kıyafetler. Bunları internette bulamadım, bu yüzden bir sürü eski kot pantolon aldım ve onları kesmeye başladım. Bir dikiş makinesi aldım, YouTube'a girdim ve nasıl kullanılacağını öğrendim. Bana doğal geldi.

Daha sonra Kyle'ın maçlarından biri için bir eşofman dikmeye karar verdim ve işler bundan sonra kötüye gitti. Gömlek, etek ve blazer dikmeyi öğrenmek için kendime meydan okumaya devam ettim. Şişme yelek ve şişme ceketleri yaptığımda işler çılgına döndü; dünyanın dikkatini çektim. Ama her şey bir Cadılar Bayramı kostümüyle başladı.

İçinde çevrimiçi yayınlarınızYapmalısın bir nokta itibaren işi gösterir bu parçalarda olan şey bu.

İnsanların benim gösterişli bir stüdyom olmadığını görmelerinin harika olduğunu düşünüyorum. Pinpon masamda dikiş dikiyorum. Bunun insanlarda yankı bulmasının bir başka nedeni de bu: çok bağ kurulabilir. İnsanlar her zaman evde proje yaparlar.

Bu Indy 500 ceketini tasarlamaya nasıl karar verdiniz?

Her zaman becerilerimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha önce hiç bu şekilde bir bombardıman uçağı tasarlamamıştım ama onun daha çok bir yarış arabasına benzemesini istedim. Tamponlama konusunda bir şekilde çıkmaza girdim.

Küçük bir Paskalya yumurtası ekledim: 1985'te Danny Sullivan'la “Döndür ve Kazan” adında çok ünlü bir an yaşandı. Cekete baktığınızda bayrağın döndüğünü görebilirsiniz.

Kazananın kim olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor. Bu yılın startında Katherine Legge adında bir kadın var. Herkes için umutluyuz ama ceketi kazanırsa gerçekten harika olurdu.