Küçük Aşk Hikayeleri: “İnsanların Sırrı”

canvade

Yeni Üye
Endişeli sevgi

Annemin aşk dili endişeliydi. Endişeli bir kadın olarak, paniğin bir tür koruma olduğuna inanıyordu. “Bunun getirdiğini görmediğiniz şey bu,” dedi en olası tehlikeleri arıyor. Bir uçak 10 eyaletten düştüyse, zihinsel rolodex'ini tarardı: Hangi kuzen belki Ohio veya Nevada'ya? Yıllar süren terapi daha sonra satrançta (biraz) endişe tutmayı öğrendim. Bir güvenlik anlamına gelen endişenin büyülü düşünce olduğunu hatırlıyorum. Ve saat 4'te gölgelere bakmadan birini sevebileceğinizi, çalışır (bazen). – Jilann Picariello

Kararlı komedyen

Steve ve ben Los Angeles'ta bir kulüpte tanıştık, her ikisi de şöhreti takip eden komedyenler. 23 yaşındaydım, Kanada'dan taze. Vizem koştuğunda Steve'den kendimle evlenmesini istedim. İkimiz de eşcinseldik, bu yüzden mükemmel bir dernekti. Birlikte yıllar geçirdik, bir dikişe çıktık ve gerçeklerimizi paylaştık. 2001 yılında Steve AIDS görevlendirdi ve Virginia'ya taşındı. Sık sık onu ziyaret ettim. Kötüleştiğini gözlemlemek dayanılmazdı. 2014 ilkbaharında öldü. Bazıları için sadece yeşil kart evliydi. Bizim için sadık, ömür boyu süren bir dostluktu. – Lois Bromfield

Bakım döngüsü

Babam bir öğrenci olduğunda ve Karaçi'den Kaliforniya'ya taşındığında, babası mektuptan sonra sadece postanede toplanabilecek bir mektup yazdı. Babam babasına ayakkabılarının yürüyerek göreve yıprandığını söylediğinde, babası derhal bir paket yayınladı. Kutuda: Yeni Ayakkabılar. Neyse ki, babamdan 45 dakikalık bir sürüş mesafesindeyim, günlük uçuş yok. Ancak, bakım paketlerinin döngüsü devam eder. Benim için buharlı çorba, en sevdiğim kitaplar ve tatlı mangolarla bir kutu sunuyor. – Yeni Faruqi Yeni

Ruh gibi suçlu

Size ilk kez verdiğinde, 16 yaşındasınız, samimi mesajlarınız bir flip telefonda cevapsız. Seni ikinci kez oynadığı, 18 yaşındaysınız ve bunu göstermediğini anlayana kadar İngiltere'nin yüksek yüksek anıtı Newcastle'dan üç saat bekleyin. Seni oynadığı üçüncü ve son kez, neredeyse 30 yaşındasınız, o kadar az ve çılgın değiştiğine inanılmaz ki, görünüşe göre – bu modelden çıkmadınız. İşte Gooster serisine aşık olan insanların sırrı: Onlar kadar suçlu ve yanlış özür dilediklerine inanıyorlar. – Francesca Willow