Küçük aşk hikayeleri: “Woody's adında bir gey barda tanıştık”

canvade

Yeni Üye
Travmaya rağmen güven bulmak

Bir filmde burundan gelen gitar tınısını duyardınız. New Jersey'den Tokyo'ya ve tekrar Tokyo'ya taşınmış, sakatlayıcı sosyal kaygıları olan uzun süredir yalnız biriydim. O, travma yaşayan gazilerin terapisti olan, kum renginde bir palomino kısrağıydı. Vurgu mu? Uzun süredir istismara maruz kalmıştı ve insan dokunuşuna karşıydı. Ayağa kalktık ve birbirimizin gözlerine baktık. Benden hoşlanmasını sağladıkça o da daha da uzaklaştı. Sonra bir gece kollarımı çite dayamıştım ve o ilk kez yanıma geldi ve burnunu avucuma daldırdı. — Saachi Subramaniam

İki Matt bara gidiyor

Woody's adında bir gay barda tanıştık. Adı her şeyi söylüyor: ucuz bira, şüpheli tuvaletler. Kirin ortasında Matt'in yüzü nazik ve dürüsttü. Beni asla incitemeyecek bir gülümseme. “Bu Best Legs gecesi mi?” diye sordum. “Bilmiyorum.” Belki romantik bir yerde tanışmadık ama hayat her zaman romantik değildir; ipotek ödemeleri, Kovid ve market alışverişi vardır. ve tuvalet temizliği. Ama 19 yıl sonra birlikte dünyayı dolaştık ve Ritz'de kokteyl içtik. O gece dışarı çıktığım için öpücüğü hâlâ beni mutlu ediyor. — Matthias Haag

İlahi koruma

Annem dua ederken gözleri konsantrasyonla kapalı. Nazardan korunmak için kollarını üç kez saat yönünde ve saat yönünün tersine etrafımda hareket ettirişini izliyorum. Çocukken bunun batıl inanç olduğunu düşünüp onlarla alay ederdim. Başını salladı ve işi bitene kadar konuşmayı reddetti. Doğumumdan birkaç gün önce annem benim ve doğmamış bebeğim için ritüelini tekrarladı. Sonunda anladım. Batıl inanç olduğunu düşündüğüm şey, annemin en değerli eşyaları için ilahi koruma talebinde bulunmanın özel yoluydu. Ve bir gün benim de aynısını yapacağımı biliyordum. — Aarti Narayan

Şubat ayında annem Sudha ve çocuklarım Vikram ve Ayesha ile birlikte Delhi'de bir aile tatilindeydik.
Neredeyse kaçırılan bir bağlantı

Haftalarca birbirimize mesaj attık ama bana çıkma teklif ettiğinde randevuya çıkamayacak kadar meşgul olduğumu çünkü kimyamızın yüz yüze çalışamayacağından korktuğumu söyledim. Ertesi gün onu metroda gördüğümde pişman oldum! Sessizce bir durak gittik ve sonra onun Penn İstasyonu'nun uçurumuna doğru yürüyüşünü izledim. Zaten sildiğim numarasını çılgınlar gibi aradım ve sonunda oda arkadaşıma gönderdiğim ekran görüntüsünü buldum. Ertesi gece bir barda yeniden bir araya gelmiş eski arkadaşlar gibiydik, konudan konuya atlıyorduk. Altı yıl sonra hala konuşuyoruz. — Alice Xia