Kuralları çiğnemek en iyi sonuçları doğurur

canvade

Yeni Üye
Kuzey Teksas polis memuru Ingrid Nickol Retzer’in bir iş arkadaşıyla asla çıkmama veya evlenmeme politikası vardı. Ancak Amelia Grace Ragsdale ile tanıştıktan sonra her şey değişti.

9 Ocak 2020’de Bayan Retzer, Bayan Ragsdale’in devriye sektöründeki mürettebata atandı. 30 yaşındaki Ragsdale, “Ingrid’in işe ilk geldiği anı hatırlıyorum,” dedi.

Bayan Ragsdale, Bayan Retzer’in eşcinsel ve evli olduğunu bildiğini söyledi. Ama o, “Ona biraz aşık oldum” dedi.

48 yaşındaki Bayan Retzer, “Hiçbir fikrim yoktu” dedi.

İki memur kısa sürede arkadaş oldu. Bayan Ragsdale, “Başka bir memurla dışarıda bir kızlar gecesi yapacaktık” dedi. “Her zaman çok heyecanlıydım, çünkü çoğunlukla Ingrid’le takılıyordum.”

Ancak bir ay sonra arkadaşlıkları derinleşmeye başlayınca Retzer Hanım’ın durumu değişti. Üç yaşındaki karısından ayrıldı ve boşanmak üzereydi.

Ardından 16 Mayıs 2020’de kızları gecesi farklı bir tona büründü. Bayan Retzer, “Arkadaşımızın durumu pek iyi değildi, bu yüzden aslında ilk kez yalnız takılıyorduk ve bana çok aşık olduğunu söyledi,” dedi. Bana, ‘Henüz o pozisyonda olmadığını biliyorum’ dedi. Ama seni gerçekten önemsiyorum.’”

Temmuz 2020’nin sonunda, Bayan Retzer resmen boşandığında, ikisi nihayet ilk randevularını aldılar. Bayan Ragsdale, Bayan Retzer’e evinde bir akşam yemeği spagetti pişirdi. Bir ay sonra ikisi resmen bir çift oldu.

Haberle menajerlerine gittiler. Ragsdale, “Departmanımızda ilişkilere izin verilir, ancak birlikte çalışamazsınız” dedi ve bunun akıllıca bir kural olduğunu da sözlerine ekledi. Meslektaşınıza çok yaklaştığınızda, “içgüdülerinizden önce duygularınız devreye giriyor” dedi.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

İkili iş yerinde birbirlerini korumaya başlamıştı. Kural olmasa bile artık yan yana çalışamayacaklarını biliyorlardı. Bayan Ragsdale, “Ingrid farklı bir devriye ekibine transfer edildi, bu nedenle duygularımız aramaları ele alma biçimimize engel olmadı,” dedi. “İşte o zaman aşık olduğumuzu anladık.”

Bayan Retzer, Ocak 2022’de Bayan Ragsdale’in Kuzey Dallas banliyösündeki evine taşındı. Ve Mart 2022’de bir hafta sonu kaçamağı sırasında Bayan Retzer, Bayan Ragsdale’e Broken Bow, Oklahoma’da nehir boyunca bir yürüyüş yapmayı önerdi.

Bayan Retzer, önlisans derecesini Columbia College of Missouri’den almıştır ve şu anda North Texas Üniversitesi’nde ceza adaleti yönetimi alanında lisans eğitimini tamamlamaktadır. San Francisco Körfez Bölgesi’nde büyüdü ve 16 yaşındayken Teksas, Mansfield’a taşındı.

Teksas, Carrollton’dan olan Bayan Ragsdale, Austin’deki Texas Üniversitesi’nden kinesiyoloji alanında lisans derecesine sahiptir ve Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri’nde onbaşı ve Deniz Piyadeleri Bandosu’nda müzisyendi.

Çift, 17 Aralık’ta Amerikan Evlilik Bakanlıkları tarafından düzenlenen Latrice Roman tarafından Teksas, McKinney’deki La Cour Venue’de 100 misafirin önünde evlendi. Bayan Retzer koridorda babası Carl Retzer’in bir fotoğrafını taşıdı. Geçen Ağustos’ta son dönem kalp yetmezliğinden öldü.

Bayan Retzer, “Bütün gün bir Kızıl Kardinal mekanın içinden geçti,” dedi. “Bazıları, kardinaller ortaya çıktığında, Tanrı’nın ölen sevdiğiniz kişiyi sizi görmesi için gönderdiğine inanıyor.”

Bayan Retzer, “meslektaş yok” kuralını çiğneyeceğinden emin olduğunu söyledi. Ragsdale, “Zor bir gün geçirdiğimizde eve sevgi, empati ve anlaşıldığımız güvenli bir yer bulmak için geldiğimizi biliyoruz” dedi.

Bayan Ragsdale, bir subay arkadaşıyla evlenmek konusunda endişeli olmasa da, Güneyli Baptist ailesinin Bayan Retzer ile evliliğine nasıl tepki vereceği konusunda endişeliydi. Ama iş ona geldiğinde ailesi çok destek oldu. Ragsdale, “İnandıkları Tanrı’nın sevgi dolu ve kabul edici olduğunu biliyorlar” dedi.