Lee Tilghman için etkilendikten sonra hayat var

canvade

Yeni Üye
Bir atölye katılımcısı olan Anna Russett, Bayan Tilghman’ın deneyiminin kendisininkine ne kadar benzediğine hayret etti. 31 yaşındaki Bayan Russett, Chicago’daki büyük bir reklam firması için sosyal medyada çalıştı ve kişisel Instagram hesabında on binlerce takipçi topladı. Bayan Russett, meraklı bir şekilde, “bunun nasıl bir his olduğunu görmek için” etkilemek için ne gerekiyorsa yapmaya karar verdi. Oldukça kazançlı hissettirdiği ortaya çıktı.

“Sanki bu işi yapsam, kira bir ay boyunca karşılanacak gibiydi” dedi. Heyecan verici ama istikrarsızdı. Hiçbir zaman rahatlayamadığını hissetti ve sonra başkalarının karmaşık olmayan mutluluk olarak gördüğü şeyleri takdir etmediği için daha kötü hissetti. Bayan Russett, “Kendimi biraz kaybolmuş hissettim,” dedi. 2020’de YouTube’un ürün ekibinde bir iş buldu. Şimdi iş tarafından bakılıyor ve ücretli izin alıyor. Tatilde numaralarını nasıl tutacağını merak etmiyor.

Bayan Tilghman gibi o da hala Instagram kullanıyor, ancak Bayan Russett’in son sponsorlu gönderisi 2021’e (sekiz ay sonra) dayanıyor. Bayan Russett, çekiciliği düşünerek “Bazen hala bir patronum olmamasının hayalini kuruyorum” dedi. etkinin. “Ama bunun gerçekçi olmadığını biliyorum; öyle değildi ve olmayacaktı.”

Kız kardeşi Andrea Russett’in yaklaşık üç milyon YouTube abonesi ve TikTok’ta 1,5 milyondan fazla takipçisi var. Liseyi bıraktı ve üniversiteye hiç gitmedi. 27 yaşında, hala ortaokulda seçtiği bir yolda. Bayan Russett, kız kardeşinin düşünceleri hakkında “Başka ne yapmam gerekiyor ve bunu sonsuza kadar yapabilir miyim?” “Görüyorum ve ‘Oh, Tanrıya şükür o yoldan gitmedim’ diyorum.”

“Bu Beceri Transferi”

Z Kuşağı tüketici eğilimleriyle ilgili After School Bülteni’ni yürüten Casey Lewis, daha fazla pivot ve çıkış öngörüyor. TikTok, içerik oluşturucuları diğer platformlardan daha hızlı besledi ve onları daha hızlı yaktı, dedi.

Bayan Lewis, halkla ilişkiler ajanslarında, pazarlama şirketlerinde ve ürün geliştirme şirketlerinde işe giren eski etkileyicilerden bir dalga bekliyor. Geliştiricilerin sadece video ve fotoğraf düzenleme konusunda değil, görüntü yönetimi, kriz iletişimi ve hızlı müdahale konularında da deneyim sahibi olduğuna dikkat çekti. “Bu beceriler devam ediyor” dedi.