Magnolia Pearl, “yoksulluk” estetiği nedeniyle tepkiyle karşı karşıya

canvade

Yeni Üye
Büyükbabasının, San Antonio çevresine yerleştirdiği bir dönme dolaba sahip bir serseri olduğunu söyledi. Rahmetli ebeveynleri sanatçıydı, ancak annesinin de fahişe olarak çalıştığını ve babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyledi. Ailenin gıda kuponlarına ihtiyacı vardı, genellikle evsizdi ve o ve erkek kardeşi çöp kutularından yemek yediler, dedi.

Bayan Brown, 4 yaşındayken büyükannesiyle diktiği, sarı-yeşil bir kumaştan yapılmış ve kocaman turuncu noktaları olan ilk elbiseyi anlattı. “Makinenin üzerine oturduk ve canlandı” dedi.

Annesi ayrıca Banana Funk N’ Junk adını verdiği bir San Antonio mağazasında kıyafet yapıp sattı. Bayan Brown’ı Ropa Usadas’a götürdü. Nuevo Laredo ve Brownsville, Teksas, kullanılmış giysilerin büyük balyalar halinde geldiği yer. Bayan Brown, “Onları kesip pound ile satın alıyorsunuz” dedi. “Onları ailecek seçip eve getirdik ve annem tekrar parçalarına ayırdı. Külot aldı ve üzerlerine pazen kolları dikti.

Bayan Brown büyüdükçe kendi kıyafetlerini dikmeye başladı. 20’li yaşlarında Florida, West Palm Beach’teki Hippocrates Siteness’ta doğal tıp okurken, bir alışveriş merkezindeydi ve bir kadın peşinden koştu ve ne giydiğini sordu. Bayan Brown, kadının orada bir dükkanı olduğunu ve sonunda yanında getirdiği tüm kıyafetleri aldığını söyledi.

“Bu bana bir çift şort, kümülüs bulutu tişörtü ve minibüslerimi bıraktı, bu yüzden onları her gün giydim, yıkadım ve güneşe koydum” dedi. Bay Gray’i evden aradığında Teksas’ta, kıyafetlerini satmak için bir iş kurma fikrine kapıldı, ancak doğru zaman olmadığına karar verdi. (O ve Bay Gray 1987’de bir reggae konserinde tanıştılar, 2011’de evlendiler ve iki Avustralya Çoban köpeği var. Bay Gray, Bayan Brown ile Magnolia Pearl’ü kurmadan önce bir huzurevi işletiyordu.)