McLaurine Pinover Saati Gibi Ofis Güz

canvade

Yeni Üye
Her gün sabah 8'den kısa bir süre önce ofisine gelir gelmez, Xander Maddox mutfağa ve büyük pencerelerin odayı bol miktarda doğal aydınlatma ile boşalttığı salona girer.

Genellikle meslektaşları henüz bu saatte değil, bu yüzden kendini bir fincan kahve yapıyor ve cep telefonunu kamera ile pencerenin önüne yerleştiriyor ve kendini gösteriyor. Sonra kayda çarptı ve günün kıyafetini kavramak için geri adım atıyor:

Siyah deri bir ceket.

Kahvaltı için cos, Margiela yükleri ve iki bardak kuru üzüm kepeği.

Beyaz bir tişört, gri pantolon ve kiraz kırmızısı Nike Air Risses, “sessiz bir ofis uyumu” olarak tanımladı.

Tüm işlem yaklaşık beş dakika sürer. Sonra yüklemeli.

“Her gün aynı rutini yapmaya çalışıyorum, sadece tutarlı hale getirmek için,” dedi bir telefon görüşmesinde.

New Jersey, Jersey City'deki bir finans şirketinden 31 yaşındaki bir asistan olan Bay Maddox, bunu günlük işinin bir parçası olarak değil, Tikkok'ta moda içeriği için bir yaratıcı olarak ikincil istihdam için, yüzlerce ilhamın bir araya getirdiği görünümlerde bulunur.

Tahminlere göre, moda etkisi bir milyar dolarlık bir iştir ve birçok yaratıcı onu tam zamanlı bir iş haline getirmeye çalışır. Ancak ofis tarzındaki etkileyiciler için, ikincil istihdamları ana düğmelerine bağlıdır. Gerçek ofislerinde gerçek ofislerinde çalışıyorlar ve Si-Lawyers ofisi, teknoloji şirketleri, çağrı merkezi, reklam ajansları sunuyorlar. Haftada birkaç kez internet için topluluklarınızı kaydetmek için mola odalarınızda veya tuvaletlerinizde mükemmel bir yer bulacaksınız.

Gerçek bir ofiste #Profrofessional Fashion, #Officeootd ve #workfashionInspo videolarını başka nereye çevirmelisiniz?

Son birkaç gün içinde yaklaşık yarım düzine ofis aşındırıcısı ile yapılan konuşmalarda bir şey açıktı: doğru bir şekilde ayarlamak zorundalar.

Ve ofiste tarzınızın gönderisi geri tepebilir. Geçen hafta, ABD Personel Yönetimi sözcüsü McLaurine Pinover, CNN'nin ofisinde çekilen ve Trump yönetiminin bir parçası olarak Trump yönetiminin bir parçası olarak Trump yönetiminin bir parçası olmayı amaçlayan işyerindeki etkileyici videolarını bildirdikten sonra ateş altına girdi. Haber ajansı ona döndükten kısa bir süre sonra Instagram hesabını @GetRedressedWithMC'yi sildi.

Maddox, “Hükümette ve içinde bulunduğumuz dünyanın eyaletinde birçok duygu var, bu yüzden odayı okumak zorundasınız,” dedi Maddox Bayan Pinovers hakkında. “Çok görünür bir işteyseniz ve kitlelere duyarsız görünen bir şey yapıyorsanız, sağduyuya sahip olmalısınız.”

5 metrelik 10 ve geniş olan biri, Bay Maddox, satın alımlarıyla titizlikle olması ve çerçevesine uyan pantolon ve gömleklere öncelik vermesi gerektiğini söyledi. Stilini “rahat ama arttırıcı” olarak tanımlayacak ve özellikle vücudu tipi olanlara ofiste kişisel bir tarzı ifade etmek isteyen erkeklere ilham vermeyi amaçlıyor. Meslektaşlarının çoğunun onu çevrimiçi coşku ve destekle takip ettiğini söyledi. Doğrudan bu konuda konuşmadınız, ancak Bay Maddox, patronu için bunun için oldukça emin olduğunu söyledi.

“İşi etkilemediği sürece,” dedi ve patronunun sosyal medyada şirketin genel müdürü olarak büyük bir varlığı olduğunu da sözlerine ekledi.

Koronavirüs pandemi, birçok çalışanı, mesleki kariyerlerine kanepelerinde başlayan yeni üniversite mezunları da dahil olmak üzere salon giyim toplantılarına kaydolmak için eve gönderdikten beş yıl sonra, birçoğu hala iş için nasıl görünebileceklerinden emin değil.

Houston'da bir personel şirketi için 27 yaşındaki BT hesap yöneticisi Whitney Grett, “Covid'den sonra insanlar nasıl giyinileceklerini bilmiyorlardı, çünkü kesinlikle hiçbir fikrim yoktu.” Dedi. “İlk yıl herkes sweatshirt giydi.”

Bayan Grett, şu anki işine üniversitesini tamamladıktan birkaç ay sonra 2021 başında katıldı. Ofise dönme zamanı geldiğinde heyecanlıydı ve iş için giyinmek için farklı seçenekler denemeyi başardı. Geçen yaz, çalışanlarından kıyafetleri hakkında övgü aldıktan sonra çalışmalarını Tiktok ile paylaşmaya karar verdi.

“Düşündüğüm noktaya geldi. Sanırım onu göndermeye başlayacağım çünkü dürüstçe bana başka bir hobi verdim” dedi.

Binlerce kişi tarafından görülen videolarında, Bayan Grett, güne görünümünü yakalamak için boş bir konferans odasının cam kapılarının önünde poz veriyor. Siz ve bir iş arkadaşınız, yaya trafiğini önlemek için genellikle öğle yemeğinde bir tripodla tanışıyorsunuz. Bazen ofis gerçekten meşgulken çekim yapmak için günün sonuna kadar beklemeniz gerekir.

“” Oh, bunu asla yapamam “diyen insanlardan bazı yorumlar alıyorum ve” Anlıyorum “dedi. Çok destekleyici bir ekibim var – daha önce ofisten video yayınlayan ilk kişi değilim. Sanırım küçük bir odada tuttuğum için mutluysun. “

Delaware Üniversitesi'nde moda ve giyim çalışmaları profesörü olan Jaheee Jung'a göre, ofis aşınması içeriği bugün popülerdir, çünkü daha genç izleyici, özellikle kariyerine melez bir iş dünyasında başlayanlar çok temel bir soru için umutsuzdur: iş için nasıl giyinmeliyim?

“Evde değilsiniz, bu yüzden çalışma ortamında hangi kuralların dikkate alınabileceğini düşünmelisiniz” dedi. “Çünkü işe ve sektöre bağlı olarak, farklı etiketleri, formaliteye farklı toleransı var.”

Profesör Jung'a göre, atış ofisinin içeriği gerçek bir ofis faktörlerinde önemli bir avantaj sunuyor: otomatik olarak bir uzman olarak algılanıyor. Jenerik Konferans Odası'nın bu dekoru, birisinin onu bir ofiste çalışmak için işe aldığını kanıtlıyor, böylece bu konuda bir şeyler bilmek zorunda.

Manhattan'daki bir reklam ajansında 30 yaşındaki insan kaynakları yöneticisi olan Vianiris Abreu, 2021'de bir ofise döndüğünde Tiktok'ta Büro-kee'yi yayınlamaya başlamasının nedenlerinden biri, iş için giyinmeyi kaçırmış olmasıydı. Biraz geleneksel bir ortamda çalışmak, elbisesinde birçoğunun beklediğinden daha yenilikçi olmasını mümkün kıldı.

“Belki giydiğim şey İK insanları değil, ama reklam sektöründe çalışmak benim için kesinlikle normal,” dedi ve nerede çalıştığı ve ne yaptığını çok fazla çevrimiçi olarak açıklamadığını da sözlerine ekledi.

Bayan Abreu, ofis sie'sinde çekimin genellikle Tiktok-More otantik üzerinde yedi saniyelik bir klibi listelemek için günde yaklaşık 15 dakika harcadığını söyledi.

“Bence ofisin estetiği benim için çok güzel ve katılım daha yüksek görünüyor” dedi. “Ama aynı zamanda bana sadece ofiste atlama noktasının ne olduğunu gösterdiğini düşünüyorum.”

Birçok durumda, bu sayfa görünümleri ödeme yapabilir. Geçen yıl, Jersey City'nin yönetici asistanı Bay Maddox, markalardan yaklaşık 2.000 ABD doları sponsorluk, ödeme ve mal kazandığını söyledi. Bu ek geliri “para oynamak” olarak tanımlıyor. Ama seçici olarak işle ilişkilidir.

“Girmek için her fırsatı almıyorum çünkü bu benim tam zamanım değil” dedi.