Dogus
Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında A. Denizlispor alanında Tuzlaspor’a 4-2 yenildi. Maçın akabinde Teknik Yönetici Mesut Bakkal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakkal, “3 hafta üst üste galip geldik ve burada puanlarımızın eşit olduğu 33 puanlı Tuzlaspor maçına çıktık. Öncelikle Tuzlaspor’u tebrik ediyorum, galibiyeti hak ettiler. Biz bir evvelki hem üretmede tıpkı vakitte istekli oynamada biraz yoksunduk. Ancak bu biçimde maçlar 8 haftada bir oynanıyor, bu da bize denk geldi. Çok istekliydik aslında bu maç için ve öncesinde hafta ortasında hem moral de vardı Kocaelispor’un akabinde fakat bir avantaj kaçırdık. Avantajı çeviremedik, bizim için lig tahminen de bir daha başlayacaktır. Aslında benim ekibim bu ekip değil, çocukların performansı bu da değil, hepsi de farkında artık içeride oynayacağımız 4 tane maçımız var, dışarıda ise 3 tane var. Çabucak toparlanıp bundan daha sonra neler yapacağımızı, nasıl galip geleceğimizi, daha evvel gelip de yaptığımız üzere bir daha yapmak için uğraş edeceğiz” dedi.
“Mağlubiyetleri yaşamak zor”
Bakkal konuşmasının devamında ise, “Zor bir gün, şanssız bir gün, bizim için yeterli olmayan bir gün, taraftara teşekkür ediyorum epeyce hoş desteklediler. Yani aslında onlar galibiyet aramaya geldiler ve yakışırdı. Ancak bu kadro bu türlü yürüyecek, bu biçimde bir tökezlenmeler olacak. bu biçimde bir yenilgileri yaşamak sıkıntı fakat içeride bilhassa avantajları yakalayabileceğimiz bir maçtı, güç lakin toparlanacağız. Zira Samsun’dan 5 gollük bir yenilgiden daha sonra da toparlanmıştık, yapabilecek bir oyuncu kümesi var. Onun için Tuzlaspor’u tebrik ediyorum” halinde konuştu.
Semih Can Yılmaz – Eren Elyesa Polat / DENİZLİ(İHA)
“Mağlubiyetleri yaşamak zor”
Bakkal konuşmasının devamında ise, “Zor bir gün, şanssız bir gün, bizim için yeterli olmayan bir gün, taraftara teşekkür ediyorum epeyce hoş desteklediler. Yani aslında onlar galibiyet aramaya geldiler ve yakışırdı. Ancak bu kadro bu türlü yürüyecek, bu biçimde bir tökezlenmeler olacak. bu biçimde bir yenilgileri yaşamak sıkıntı fakat içeride bilhassa avantajları yakalayabileceğimiz bir maçtı, güç lakin toparlanacağız. Zira Samsun’dan 5 gollük bir yenilgiden daha sonra da toparlanmıştık, yapabilecek bir oyuncu kümesi var. Onun için Tuzlaspor’u tebrik ediyorum” halinde konuştu.
Semih Can Yılmaz – Eren Elyesa Polat / DENİZLİ(İHA)