Mesut Bakkal: “Bu ekibi ligde bırakmak herbiçimde hepimizin boynunun borcu oldu”

Dogus

Aktif Üye
Spor Toto 1. Lig takımlarından A. Denizlispor ’da Teknik Yönetici Mesut Bakkal, Tuzlaspor maçının hazırlıklarının akabinde açıklamalarda bulundu. Ekip olarak epeyce hoş işler başardıklarını, her maça talip olduklarını ve oyuncuların özveriyle işi götürdüklerini belirten Mesut Bakkal, kadronun ligde kalmasının ise her insanın boynunun borcu olduğunu söz etti. Denizlispor taraftarının Kocaelispor maçına girmeyeceğini bildiği biçimde kendilerini desteklemek için otelin önüne geldiklerini söyleyen Bakkal, “Geldiğimiz noktanın farkındayız. Hem kadro olarak hem grup olarak. tıpkı vakitte herbiçimde kent olarak farkındayız diye düşünüyorum. Zira bu maçta bizi destekleyecek, bir öne itecek ve maçı kazanmamızda büyük rol oynayacak taraftarı bekliyoruz işin açıkçası. Şöyle bekliyoruz; Geçen hafta Kocaeli’de maça girmeyeceklerini bile bile 2 tane otobüs gelen taraftara teşekkür ediyorum. Hem maça girmeyecekler, hem maçı izleyemeyecekler lakin sabah otelin önünde bir baktım, Denizlispor taraftarı dolaşıyor. Sağ olsunlar, giremeyecekleri maça geldiler. Onlara teşekkür ediyorum. Aslında herkese örnek olması gerekiyor. İşte bu maçta bir evvel yaptıklarımız var. Bundan daha sonra yapacaklarımız var. Geldiğim gün de söylemiş oldum. Biz her maça talibiz. Kendi alanımızda oynanan maçlara bir kat daha talibiz. Geldiğimiz noktanın farkındayız. Neler yaptığımızı biliyoruz, hem güç açısından hem oyun açısından. Oyuncularım inanılmaz bir özveriyle bu işi götürmeye çalışıyorlar. Ve gdolayıyorlar da. İnşallah bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum. Bu noktadan daha sonra biz ekip olarak vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

“Denizli kenti de kent olarak vazgeçmesin”

Ekibin eksiksiz olduğunu belirten Mesut Bakkal, “Denizli kenti de kent olarak vazgeçmesin. Sakatımız yok. Oğuz düzgünleşti, Özer düzgünleşti. İlhan’ın cezası bitti. Hem atak oyuncularımız fazla oldu. Hem oynayan küme, 5 tane gol atan bir küme var. Her oynayan işini güzel yapmaya başladı. Artık, işin herbiçimde yokuşunu geçtiğimizi düşünüyorum. Denizli kenti olarak daha fazla kenetlenerek, daha fazla isteyerek, daha fazla ortaklaşarak, bu ekibi ligde bırakmak herbiçimde hepimizin boynunun borcu oldu. Gidişat güzel ve son kere söylüyorum. Herkesi de epeyce hoş bir saatte maç. Denizlispor grubu bir tane. Lütfen herkes bu maçı tercih etsin” tabirlerini kullandı.